Dezvăluire șoc: noul premier, Sorin Grindeanu este fiul adoptiv al Monicăi Macovei și nepotul din flori al lui Dacian Cioloș – cu toții sunt artizanii Legii Big Brother

Distribuie!by loading... Monica Macovei este Big Mamaia a premierului Grindeanu, ce promovează isteric, exact în aceeași termeni ca și ea, legile Big Brother. De asemenea, Sorin Grindeanu este și nepot din flori al fostului premier Cioloș – cel care a inventat teoria că teroriștii jihadiști dau foc Europei cu cartele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Monica Macovei este Big Mamaia a premierului Grindeanu, ce promovează isteric, exact în aceeași termeni ca și ea, legile Big Brother. De asemenea, Sorin Grindeanu este și nepot din flori al fostului premier Cioloș – cel care a inventat teoria că teroriștii jihadiști dau foc Europei cu cartele telefonice românești, o cretinitate fără precedent, ce putea aruncat România pe harta logistică a terorismului musulman – noroc că nu l-a crezut nimeni și că SRI a probat că Cioloș mințea cu nerușinare.
Analiza de text, probă imbatabilă, a scos la iveală identitatea de simțiri, gânduri și trăiri a celor trei. Fără nicio îndoială babornița este un fel de mașteră a pițifelnicului, ce repetă papagalicește după sinistra procuroare comunistă ce vrea să ne bage pe gât legile statului polițienesc. Iar Cioloș este un fel de Guru al noului premier.
Bolșevica Monica Macovei cerea cu spume la gură, anul trecut, adoptarea legilor Big Brother chiar prin Ordonanță de Urgenta!!Asta dupa ce Curtea Constituționala a României le-a declarat de trei ori ca fiind neconstituționale !

”Monica Macovei: Trebuie sa reluam legile Big Brother si sa le adoptam. Inclusiv prin ordonanta de urgenta – 7 februarie 2015”
”Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca legile Big-Brother, declarate neconstitutionale in forma in care au ajuns sa fie adoptate de Parlament, trebuie reluate si refacute, iar apoi adoptate rapid, chiar si prin ordonanta de urgenta.
Fostul ministru al Justitiei a explicat in cadrul unui interviu acordat Gandul ca Romania este una dintre putinele tari in care poti cumpara o cartela pre-pay fara un act de identitate, ceea ce in opinia sa este nefiresc.
În clasic stil bolșevic, Makovei mai vorbeste și despre „legea securitatii cibernetice”, potrivit careia, SRI-ul poate sa intre in computerele noastre, fara mandat din partea unui judecator special numit ORNISS. SRI-ul dezminte aceasta idee, „de pătrundere fara mandat”, insa minciuna a ieșit la suprafața atunci cand, in vara lui 2014, generalul Dumitru Dumbravă, al SRI, vorbea despre „înmatricularea computerelor”, pentru a „combate teroriștii invizibili”, ca să vezi, mânca-mi-ar.
http://www.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-19310004-monica-macovei-trebuie-reluam-legile-big-brother-adoptam-inclusiv-prin-ordonanta-urgenta.htm
Imediat după Makovei, papagalicește, Sorin Grindeanu a repetat exact ce a zis securistoida obsedată de supravegherea populației, ca pe vremea când taică-său lucra la CC al PCR la secția militară, un fel de Secu mai presus de Securitate.


”BIG BROTHER. Sorin Ovidiu Grindeanu: De ce sunt necesare legile “Big Brother” – 22 apr 2015”
E nevoie de pachetul de legi Big Brother, Statul este obligat să ne asigure dreptul la SECURITATE.”
https://www.dcnews.ro/big-brother-sorin-ovidiu-grindeanu-de-ce-sunt-necesare-legile-big-brother_473755.html

Cei mai mari propagandisti ai legilor BIG BROTHER eu fost și scursurile securiste Ponta SIE și Ghiță SRI, iar în galeria selectă figurează alături de Cioloș fostul premier, și Grindeanu noul premier, îndrumat de maștera sa Monica Macovei.
Cioloș, pentru a justifica impunerea legilor Big Brother, a afimat ceva absolut idiot, cu grave consecințe externe – a declarat la emisiunea „După 20 de ani” de la Pro Tv că în pregătirea atacurilor din primăvara anului 2016 din Belgia și Franța teroriştii au folosit cartele din România.


”Serviciile secrete din Romania au nevoie de mai multe instrumente de monitorizare, in contextul noilor riscuri de terorism. Cioloș a readus in discutie problema vanzarii cartelelor pre-pay, precizand ca astfel de cartele din Romania ar fi fost folosite in pregatirea unor atentate in UE.”

SRI a demontat rapid cu un Comunicat oficial diversiunea lansata de Cioloș cu privire la utilizarea cartelelor pre pay din România în atentatele din Europa. Fără să comenteze cretinismul lui Cioloș SRI a arătat clar nu au fost folosite cartele romanesti in atentatele din Belgia si Franta asa cum a lasat sa se inteleaga in mod diversionist și mincinos securistoidul Ciolos.

Asa-numitele “legi Big-Brother”, au deja o lunga istorie, Curtea Constitutionala respingand, acum un an si ceva, atat legea privind identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay şi a celor care folosesc reţele publice wi-fi cât si legea securităţii cibernetice. Acestea au fost declarate neconstituţionale în ansamblu.

Cioloș, cu banii europeni oferiți SRI a inițiat derularea unui program de SUPRAVEGHERE si CONTROL SOCIAL al INTREGII POPULATII – după ce cu putin timp inainte, ANAF venise cu un program BIG BROTHER de monitorizare a platilor cu cardul.
Proiectul, numit „SII Analytics”, are un potențial de supraveghere generalizată a întregii populații a României – un adevărat sistem informatic Big Brother – fără a avea prevăzută vreo măsură de garantare a drepturilor cetățenești sau de limitare a accesului SRI sau al altor instituții publice la datele personale colectate și integrate în acest sistem, scăpare ce încalcă serios drepturile fundamentale. – scopul nedeclarat – este acela de supraveghere generalizată a întregii populații.

Programul SII, adică Sistemul Informatic Integrat, a luat naştere în 2003, la propunerea fostului director al SRI, Radu Timofte. Anii au trecut dar nevoia de supraveghere a SRI nu s-a stins. Cu de două ori mai multe mandate de supraveghere decât FBI-ul, la o țară de 16 ori mai mică decât SUA, SRI-ul bate tot.

Mai nou, pe fonduri europene, s-au cerut să se asocieze la mega proiectul SRI și tot felul de bandiți.

Cum ar fi o firmă a unui arestat cu două off-shoreuri în Cipru, alta a asociatului fostului şef al Direcţiei Generale de Analiză a SRI, una înfiinţată după Revoluţie şi alta low profile dar abonată la contracte, o firmă a unui interpus al lui Sebastian Ghiţă şi operatorul Telekom cu acţionariat statul român şi un offshore cipriot cu statul, o firmă din care a făcut parte şeful Omnilogic, Gabriel Marin, invocat de presă în speţa Microsoft şi “Israel Spy Company”, Dragoş Stan de la Net Consulting, prietenul denunţătorului Microsoft, Claudiu Florică, firma partenerului fiicei generalului Dumitru Zamfir, fost director adjunct condamnat definitiv al SRI, firma din care a dispărut şeful Omnilogic şi o alta low profile cu 12 salariaţi şi profit exploziv, plus Irina Socol, condamnată pentru evaziune fiscală, fata generalului KGB Socol – afacerea Siveco fiind practic sub controlul lui Virgil Măgureanu, apoi mai apare încă o firmă tot din ograda lui Sebastian Ghiţă, plus Urdăreanu de la UTI, alt penal din arcul vechiului KGB via familie, trimis în judecată, plus o firmă a fostul preşedinte al Gelsor, Stratan, un interpus al pușcăriașului Sorin Ovidiu Vîntu, de asemenea cu vechi legături pe direcția Moscova..

Atrage atenția o companie – Cloud Research Studio – în care apar și trei cetățeni turci între asociați iar patronul român, un anume Dan Ciobanu este partener în altă firma cu Ionel Niţu, fost ofiţer SRI, fost şef al Direcţiei Generale de Analiză a SRI, preşedinte al New Strategy Center – ONG partener cu Asociaţia Naţională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, controlată de fostul director adjunct condamnat definitiv al SRI, generalul cu patru stele, Dumitru Zamfir. Interesante combinațiuni, să te tot mândrești cu așa ”societate civilă”.
http://sorinamatei.ro/baietii-destepti-ai-serviciilor-lupta-sa-puna-mana-pe-contractul-sri-de-255-milioane-de-euro-de-analiza-a-bazelor-de-date-ce-i-vizeaza-pe-toti-romanii/

Toată lumea asta bună s-a adunat să ne ajute pe partea cu Securitatea, să ne fie mai bine, să ne protejeze maxim, tot ei, securiștii penali, cei care ne supraveghează de peste jumătate de secol, că mai toți din firmele astea sunt urmașii celor de dinainte.
Visul lor, al tuturor, este Statul Polițienesc, unde absolut toată lumea să fie la cheremul lor – în timp ce ei se ocupă ca și până acum cu ciordeala, frauda, jaful.

Cu niște ani ani urmă, la sfatul Părintelui Justin am fondat Coaliția Împotriva Statului Polițienesc formata din mai multe organizatii civice, printre care: Asociatia Adevar si Dreptate, Asociatia Civic Media, Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor (APADAR) – Ene Viorel, Grupul Independent pentru Democratie (GID), s.a.
Campaniile Coalitiei Impotriva Statului Politienesc au vizat desfiintarea masurilor adoptate de stat pentru Controlul Total al populatiei, respectiv :

1) Obligativitatea introducerii cipurilor biometrice in toate documentele de identitate – prin Hotararea de Guvern nr. 1566/15.12.2008 – contrar Articolului 23 din Constitutia tarii – Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile – respectiv a Articolului 29 – Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma; si,

2) Legea privind inregistrarea si inmagazinarea tuturor comunicatiilor electronice personale ale cetatentilor Romaniei – Nr. 298/2008 – contrar Articolului 26 din Constitutia tarii – care obliga autoritatile publice sa respecte si sa ocroteasca “viata intima, familiala si privata”; a Articolului 28 – Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil;”.
Și ziarul ZIUA a contestat la Curtea Constitutionala, prin Avocatul Poporului, Legea 298/2008 si a actionat pentru protectia drepturilor cetatenilor romani in fata abuzurilor statului.

În 2009, la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII – a Contencios Administrativ şi Fiscal, avocatul Rapcea Mihai reprezentând asociatiile Civic Media si Adevăr şi Dreptate, iar ca pârât GUVERNUL ROMÂNIEI, a depus cerere de intervenție în cauza având ca obiect cererea de suspendare a dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 1566/2008 din 25/11/2008.
S-au făcut petiții cu peste un milion și jumătate de semnături, s-au făcut mitinguri, s-au scris fluvii de materiale, am tipărit chiar și o carte despre suprevegherea eletronică a populației, se găseste pe site-ul lui frate-miu www.roncea.ro – iar cu ocazia asta am văzut sărind din conserve toți agenții acoperiți, din cele mai neașteptate locuri, de la publicații ale patriarhiei la ONG-uri de-ale ”analiștilor” societății în civil, gen Dungaciu de la Niro, plus mai tot agregatul mass media.

CCR a dat dreptate Campaniilor Coalitia Impotriva Statului Politienesc și a respins până acum de trei ori pachetul de legi Big Brother, din motive clare de neconstituționalitate, exact cum a precizat și Rapcea în 2009.
Să vedem acum cu noul premier, lindicul lui Makovei, ce noi măsuri de implementare a supravegherii totale ne așteaptă, nici Stalin nu visa la așa ceva…

George Roncea 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ultimele tunuri data de guvernul Ciolos !
EXCLUSIV/ Fost SRI, președintele Partidului #Rezist, ACUZĂ înscenări din partea serviciilor secrete: ÎMI FAC DOSARE PENALE
Radu Moraru: "Din informațiile mele, Traian Băsescu va fi arestat zilele următoare"
Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
Cum își bate joc o multinațională de români.
Gica Hagi pleaca din tara: 'Voi sta şi mă voi uita la voi, să vedem unde duceţi România'
Amenzi mari pentru părinţii care nu se reeducă în privinţa vaccinării. Alexandru Rafila vrea cenzurarea discuţiilor despre vaccinuri.
Prostituatele DNA de pe „Black List”! Filiera Evreiască are CASETE CU ORGII!
SASE CASE, 17 DOSARE – Recensamantul real al dosarelor lui Klaus Iohannis. Presedintele a fost cercetat penal in 17 dosare. Un dosar este inca in lucru la PICCJ dupa ce una dintre cele sase case obtinute cu “ghinion” din meditatii l-a trimis pe Iohannis in instanta. CA Brasov a stabilit ca a cumparat imobilul cu acte false si l-a facut bun de plata a 320.000 euro. Imediat dupa prezidentialele din 2014, parchetul condus de Augustin Lazar i-a clasat lui Iohannis 2 dosare penale
SUA: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana. Dezvelirea s-a făcut pe muzică punk și cu scene homosexuale. Oamenii sunt invitați să se așeze în "poala lui Satan pentru inspirație"
Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită
EXPLOZIV: Gabriel Oprea e in spatele dezastrului "Colectiv"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro