DEZVĂLUIRE: Legătura dintre Klaus Iohannis şi agentul rus Renato Usatîi FSB

Distribuie!by Ciuma rosie aduce multi bani in conturile mafiotului Klaus Iohannis. DEZVĂLUIRE: Legătura dintre Klaus Iohannis şi agentul rus Renato Usatîi loading... Renato Usatîi, liderul Partidului Patria din Republica Moldova, om de afaceri controversat, a fost scos din cursa electorală din ţara vecină cu doar câteva zile înainte de alegeri. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ciuma rosie aduce multi bani in conturile mafiotului Klaus Iohannis.

DEZVĂLUIRE: Legătura dintre Klaus Iohannis şi agentul rus Renato Usatîi

loading...
Renato Usatîi, liderul Partidului Patria din Republica Moldova, om de afaceri controversat, a fost scos din cursa electorală din ţara vecină cu doar câteva zile înainte de alegeri. Un documentar RISE Project dezvăluie legăturile pe care Usatîi le are cu lumea interlopă din Moldova, Rusia şi Transnistria. Acesta ar fi agent FSB, serviciul secret al Federaţiei Ruse, succesor al KGB-ului. Mai nou, ies la iveală informaţii şi despre legăturile omului de afaceri moldovean în anturajul lui Iohannis.Potrivit unui articol publicat de bursa.ro, Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria, prieten cu Iohannis şi finanţator al campaniei acestuia, este căsătorit cu Veronica Usatîi, sora lui Renato Usatîi. Fostă angajată Lukoil, Veronica Schmidt, soţia în vârstă de 31 de ani a milionarului Michael Horst Schmidt (54 de ani), l-a găzduit pe Klaus Iohannis în locuinţa sa din Bulevardul Primăverii nr. 33, apt. 1, unde îşi are domiciliul.


Vezi mai jos documentarul RISE Project despre Renato Usatîi:


Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Aflăm că FMI şi UE sunt cei care vor modificarea Legii Pensiilor. Atenție la Legea Pensiilor din România. FMI-ul şi Federalista UE vor să reducă pensiile în UE. Italia. Raport FMI: "Reducerea pensiilor, din Legea Fornero nu este de ajuns"
Fascismul civic și succesul SRI în Piața Victoriei – cauze și efecte
Ura s-a transformat în deprimare cu Iohannis la guvernare
Techniques for dilution, misdirection and control of a internet forum..
Abuzurile "justitiei" continua: familiei care a crescut fetita 8 ani i s-a facut dosar penal iar procuroarea si familia cautatoare de organe nu pateste nimic!!!
ORBAN: ”UE FINANTEAZA ATACURILE LA GUVERNUL DIN ROMANIA!”
Tăriceanu: Barna a pozat într-un fel de nou-născut şi când colo i-a făcut cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro
Klaus Iohannis, criticat la Bruxelles: Nu face absolut nimic, cum nu a făcut nimic toți acești ani în care a fost președinte!
”Revoluția” din 1989 și Războiul din 1999 din Iugoslavia - două momente cu un numitor comun. Ambele țări au fost ocupate de agenturi străine și făcute praf și pulbere, după ocupație, jefuite și nimicite.
Un ȘEIC din Abu Dhabi, aproape de a prelua INSULA MARE A BRĂILEI!
Un avocat italian îi îndeamnă pe românii din Italia să voteze DA la Referendumul din 6/7 octombrie „în ciuda puternicului lobby gay și a dictaturii gândului unic”
Profesorul Corneliu Turianu, despre cei care susțin că homosexualii sunt discriminați în România: E intolerabil ca milioane de oameni să aibă de suferit pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro