DEZINFORMARI DE LA BRUXELLES – Avocatul Aurelian Pavelescu demasca manipularea Comisiei Europene, cum ca oficialii CE au imunitate si sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a UE: „Comisia Europeana minte… CJUE nu are competente de cercetare penala si nu e instanta penala… Timmermans si Jourova au imunitate parlamentara… Daca exista o cercetare penala, imunitatea se ridica pentru a fi cercetati… Comisarii europeni se considera deasupra legii”

Distribuie!by Minciuna are picioare scurte chiar si daca vine de la Bruxelles. Avocatul Aurelian Pavelescu (foto), din Baroul Bucuresti, a demontat vineri, 22 februarie 2019, manipularea venita cu o zi mai devreme dinspre purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, cum ca oficialii CE ar avea imunitate fata de instantele din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Minciuna are picioare scurte chiar si daca vine de la Bruxelles. Avocatul Aurelian Pavelescu (foto), din Baroul Bucuresti, a demontat vineri, 22 februarie 2019, manipularea venita cu o zi mai devreme dinspre purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, cum ca oficialii CE ar avea imunitate fata de instantele din statele membre, singura competenta sa-i judece fiind Curtea de Justitie a Uniunii Europene (click aici pentru a citi).

loading...

Declaratia lui Schinas a fost facuta ca reactie la dosarul deschis de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) in urma plangerii depuse de Lumea Justitiei impotriva prim-vicepresedintelui CE Frans Timmermans, a comisarului european pe Justitie Vera Jourova, a sefei reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, precum si a Procurorului General Augustin Lazar, in legatura cu falsificarea flagranta a Raportului MCV din 13.11.2018 (click aici pentru a citi).


Ei bine, avocatul Pavelescu – care este si presedintele PNTCD – subliniaza, intr-un comentariu publicat pe Facebook, ca afirmatiile purtatorului de cuvant sunt departe de realitate, intrucat CJUE nu are atributii in materie penala, asa ceva intrand strict in sfera de competenta a instantelor nationale. In schimb, Curtea de Justitie a Uniunii Europene judeca incalcari ale tratatelor UE de catre state si alte cauze de natura non-penala, mentioneaza Pavelescu.

In alta ordine de idei, liderul taranist remarca faptul ca purtatorul de cuvant al CE nu a negat ca Timmermans si ceilalti au comis fapte penale in legatura cu falsificarea raportului MCV din 2018. Totodata, Aurelian Pavelescu precizeaza ca imunitatea de care se bucura mai-marii CE poate fi ridicata de Parlamentul European, la fel cum s-a intamplat de exemplu in cazul eurodeputatului PSD Adrian Severin. Cu alte cuvinte, nu putem vorbi despre o imunitate totala.


Dar cea mai dura parte a postarii avocatului Pavelescu se refera la dubla masura practicata de Comisia Europeana: executivul comunitar face acum caz de imunitatea bruxellezilor, dar s-a dat de ceasul mortii in mai multe rapoarte MCV din cauza imunitatii de care beneficiaza parlamentarii de la Bucuresti.

Redam postarea integrala a lui Aurelian Pavelescu:

Comisia Europeana a sarit ca arsa la denuntul facut de Luju: Timmermans are imunitate! Dreptatea este cu noi!

Dupa ce Denuntul facut de Lumea Justitiei impotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea si Augustin Lazar pentru falsificarea Raportului MCV pentru Romania a fost inregistrat la Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, Timmermans a reactionat prin minciuna!

Comisia, pe care Timmermans o si conduce impreuna cu Juncker, a dat un Comunicat prin care sustine ca Timmermans beneficiaza de imunitate si ca doar Curtea Europeana de Justitie are jurisdictie, iar nu procurorii din Romania. Comisia nu contesta ca Timmermans a savarsit infractiuni falsificand MCV, ci ca nu poate fi cercetat in Romania. Sa le luam pe rand:

1) Comisia Europeana minte, deoarece Curtea Europeana de Jutitie nu are competente de cercetare penala si nu este instanta penala! CJUE judeca incalcari ale tratatelor UE de catre state si alte cauze de natura non-penala. Instructia penala este rezervata exclusiv statelor membre, cu exceptia Tribunalului international pentru crime impotriva umanitatii.

2) Timmermans si Jourova au imunitate, dar imunitate parlamentara, ei fiind si europarlamentari! Iar, daca exista o cercetare penala in ceea ce-i priveste, imunitatea se ridica pentru a fi cercetati. Este situatia lui Adrian Severin caruia i s-a ridicat imunitatea europarlamentara si a fost dat pe mana procurorilor si judecatorilor din Romania. De ce Adrian Severin NU a fost judecat de CJUE? Orice imunitate se ridica, deoarece imunitatea nu protejeaza pe nimeni de infractiuni. Imunitatea nu este impunitate.

3) Daca exista indicii si probe, procurorii din Romania vor cere ridicarea imunitatii lui Timmermans si Jourova, indiferent de ce ce imunitate ar beneficia, si vom vedea daca europarlamentarii sau altii vor face scut in jurul celor doi ‘penali’ ca sa blocheze cercetarea!

4) Va amintiti ce spunea Timmermans cu privire la ridicarea imunitatii parlamentarilor romani cercetati de DNA? Imunitatea lor sa fie ridicata automat, altfel cei care voteaza sunt si ei corupti, blocand lupta impotriva coruptiei. Aceste sustineri apar in toate MCV-urile lui Timmermans. Timmermans, sa ti se ridice si tie si sa vii sa dai cu subsemnatul, sau nu ai incredere in justitie? Romanii se asteptau ca Timmermans sa declare ca va clarifica orice chestiune, va veni in intampinarea autoritatilor din Romania, iar nu se va ascunde dupa imunitate si, mai ales, prin minciuna! Atitudinea este incompatibila cu functia lui.

Vin vremuri grele pentru Timmermans si Jourova, functionari europeni platiti si din banii saracilor romani: denuntul facut de LUJU devine un test crucial. Infractiunile pentru care sunt cercetati se prescriu greu si sper ca LUJU sa nu se lase! Sa se afle adevarul, daca MCV a fost falsificat sau nu. Si a fost! Inteleg spaima lui Timmermans, inclusiv spaima de precedent: daca incep sa depuna plangeri si ungurii, polonezii, italienii, francezii si celelalte natii?

Denuntul a dovedit un lucru extrem de grav: Comisarii europeni se considera deasupra legii si nu vor sa raspunda pentru faptele lor, mint si-i dezinformeaza pe cetatenii europeni. Ei nu sunt mai presus de lege! Pe langa acestia, Comisarii sovietici n-au indraznit asa ceva si, din cand in cand, mergeau la puscarie si primeau cate un glont in cap, e adevarat, cu placere, cum era ‘moda’.

Luju, sa nu va lasati, dreptatea este cu noi!”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro