DEZASTRU în PARIS: Peste 400.000 de imigranți ilegali locuiesc într-o SINGURĂ suburbie

Distribuie!by Un nou raport parlamentar francez arată că numărul de migranți care trăiesc într-o suburbie din Paris se apropie de 400.000. Poliția, școlile, instanțele judecătorești și alte servicii publice se luptă să facă față, în timp ce prezența cetățenilor străini fără acte blochează punerea în aplicare a unor politici eficiente […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un nou raport parlamentar francez arată că numărul de migranți care trăiesc într-o suburbie din Paris se apropie de 400.000. Poliția, școlile, instanțele judecătorești și alte servicii publice se luptă să facă față, în timp ce prezența cetățenilor străini fără acte blochează punerea în aplicare a unor politici eficiente de către autorități, susțin cei doi parlamentari care au redactat raportul.
loading...

Rodrigue Koukouendo, din partidul central al președintelui Emmanuel Macron, și de la republicanii de centru-dreapta, cer guvernului să revizuiască interdicția Franței de a culege date despre componența etnică a populației, astfel încât numărul imigranților să poată fi mai bine monitorizat și reglementat, notează telegraph.

Între 150.000 și 400.000 de imigranți ilegali trăiesc în suburbia din Paris în condiții nefavorabile. Rata sărăciei este de 28%, în timp ce rata șomajului este de 12,7%, mult peste media națională.


Presa franceză spune că raportul descrie situația ca fiind: “deteriorarea incredibilă a condițiilor sociale, economice și de securitate” în zonă. Raportul susține că trebuie făcute planuri urgente pentru a combate sărăcia, șomajul ridicat, apariția unei economii paralele în unele zone și traficul de persoane și de droguri, despre care se spune că au preluat unele districte.

Imigranţii Ilegali formează acum o cincime din populația din zona Seine-Saint-Denis și au o presiune severă asupra serviciilor publice și asupra creșterii tensiunilor sociale, potrivit raportului parlamentar.


După eliberarea lagărului din Calais, mai mulți migranți s-au mutat în Paris și aproape 550 de imigranți pe zi încă sosesc în oraș. Mulți dintre aceștia provin din Italia, deoarece nu există controale structurale la frontieră între țări, notează sursa menţionată.

Deputații conservatori solicită, de asemenea, eliminarea unei scheme care oferă imigranților ilegali acces la asistență medicală gratuită, cu condiția să aibă un loc stabil de ședere și venituri.

http://evz.ro/paris-imigranti-ilegali.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro