DEZASTRU în PARIS: Peste 400.000 de imigranți ilegali locuiesc într-o SINGURĂ suburbie

Distribuie!by Un nou raport parlamentar francez arată că numărul de migranți care trăiesc într-o suburbie din Paris se apropie de 400.000. Poliția, școlile, instanțele judecătorești și alte servicii publice se luptă să facă față, în timp ce prezența cetățenilor străini fără acte blochează punerea în aplicare a unor politici eficiente […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un nou raport parlamentar francez arată că numărul de migranți care trăiesc într-o suburbie din Paris se apropie de 400.000. Poliția, școlile, instanțele judecătorești și alte servicii publice se luptă să facă față, în timp ce prezența cetățenilor străini fără acte blochează punerea în aplicare a unor politici eficiente de către autorități, susțin cei doi parlamentari care au redactat raportul.

loading...

Rodrigue Koukouendo, din partidul central al președintelui Emmanuel Macron, și de la republicanii de centru-dreapta, cer guvernului să revizuiască interdicția Franței de a culege date despre componența etnică a populației, astfel încât numărul imigranților să poată fi mai bine monitorizat și reglementat, notează telegraph.


Între 150.000 și 400.000 de imigranți ilegali trăiesc în suburbia din Paris în condiții nefavorabile. Rata sărăciei este de 28%, în timp ce rata șomajului este de 12,7%, mult peste media națională.

Presa franceză spune că raportul descrie situația ca fiind: “deteriorarea incredibilă a condițiilor sociale, economice și de securitate” în zonă. Raportul susține că trebuie făcute planuri urgente pentru a combate sărăcia, șomajul ridicat, apariția unei economii paralele în unele zone și traficul de persoane și de droguri, despre care se spune că au preluat unele districte.


Imigranţii Ilegali formează acum o cincime din populația din zona Seine-Saint-Denis și au o presiune severă asupra serviciilor publice și asupra creșterii tensiunilor sociale, potrivit raportului parlamentar.

După eliberarea lagărului din Calais, mai mulți migranți s-au mutat în Paris și aproape 550 de imigranți pe zi încă sosesc în oraș. Mulți dintre aceștia provin din Italia, deoarece nu există controale structurale la frontieră între țări, notează sursa menţionată.

Deputații conservatori solicită, de asemenea, eliminarea unei scheme care oferă imigranților ilegali acces la asistență medicală gratuită, cu condiția să aibă un loc stabil de ședere și venituri.

http://evz.ro/paris-imigranti-ilegali.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
Răzvan Ioan Boanchiş | Să înceapă greva medicilor! Urgent! Nu mâine, azi!
PRAPADUL INTERCEPTARILOR – Ascultarea celor 6 milioane de romani in perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Lumea Justitiei prezinta in premiera documentul din care rezulta costul exact al minutului de interceptare telefonica: 2,57 lei. Adica 780 euro pe zi. O zi de filaj costa 7.536 lei. Parchetele si SRI au tocat pe interceptari mai mult decat pretinsele prejudicii din dosare (Documente)
Guvernare Tehnocrata - Erori financiare de peste 9 miliarde de euro in 2016, furt ? Si daca da, unde s-au dus banii ?
Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:
Proteste la București și Timișoara împotriva obligativității vaccinării: Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere. Liderul Asociației „Pro Consumatori”: Vaccinarea obligatorie e o afacere de 5 MILIARDE de euro (EXCLUSIV)
Isteria coronavirusului, pretext pentru instaurarea statului polițienesc
Cine conduce, de fapt, România. Scenariile complete de la Washington, Kremlin, Bruxelles si Tel Aviv
Protest organizat de homosexuali pentru LEGALIZAREA PARTENERIATELOR CIVILE, duminică, în Piața Universității
Comisia Europeana a respins legea care impune supermarketurilor 51% produse agro-alimentare românești pe lanțul comercial scurt. Cu alte cuvine acestia doresc distrugrea producatorilor romani ! În aceste condiții, cumpărați românește, oameni buni! De la prăvălia din colțul străzii sau de la parterul blocului, din piețe, chiar și din magazinele mari, dar alegând produse românești !
Charlie Hebdo: Simona Halep o tiganca romanca care a castigat fier vechi | boicotati produsele firmelor frantuzesti!
Klaus Iohannis e anticomunist numai când îi iese lui ceva. Cartea lui care s-a vandut in China a fost curătată de anticomunism ca să facă el bani acolo!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro