Dezastrele in Romania se datoreaza experimentelor cu arme Geofizice 5G & “Full Spectrum Dominance” si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..

Distribuie!by dezastrele in Romania se datorea exerimentelor cu arme Geofizice 5G Full Spectrum Dominance si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase.. loading...  The 5G Buildout Is A Plan For Full Spectrum Dominance-geoengineering – the final techonolgy of […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

dezastrele in Romania se datorea exerimentelor cu arme Geofizice 5G Full Spectrum Dominance si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..

loading...


The 5G Buildout Is A Plan For Full Spectrum Dominance-geoengineering – the final techonolgy of the antichrist system

“De cum avem probleme meteo sau geofizice ( cutremure, alunecări de teren , inundații, seceta etc), hopa, dau rușii cu HAARP pe noi sau
americanii!
Si care ar fi miza, mă rog?! Oricine vrea ceva de la români, nu trebuie decât sa ceară! Românii nu trebuie constrânși!
Eu nu vorbesc despre locuri unde clima are un specific anume, de când lumea – cum e in nordul Germaniei, unde e mai mereu gri si înnorat! Eu ma refer la fenomene extreme. Acestea vin pe un fond geofizic preexistent, dar pot fi declanșate de activitatea umană. Ca sa ai o inundatie, ai nevoie de ape – ea nu se va produce in desert. Pe urma exista doua tipuri de energii care, in exces, declanseaza fenomene extremep;


  • Prima este energia orgonica. Ea este asociata cu sexul, caldura si vremea însorita.
  • Cealaltă este energia de tip DOR : înnorat, ploaie, frig. Ambele, in exces, pot produce uragane, cutremure, inundații, seceta – dar in funcție de morfologia locului: cum ziceam, in desert nu vor fi ploi sau inundații.

Când intensitatea activității electromagnetice demonice atinge nivelele necesare, fenomenele extreme se produc. Intensitatea se realizează prin alăturări -activitatea mai multor demoni, exact ca la bateria de mașina: mai mulți elemenți = mai mulți amperi. Puterea este produsul dintre tensiune si intensitate: 1watt = 1 amper x 1 volt. Trăirile se măsoară in intensități, care se măsoară in amperi. Tensiunile ( electrice, interioare, tectonice etc se pot măsura in volți) iar produsul lor e convertit in putere: watti. Iată de ce o hidrocentrală exact asta face: convertește potențialul curgerii apei in Watti.
Dacă adaugi intensități nepotrivite pe un voltaj demonic, vei fi lovit peste bot ( vot) cu PUTERE! Sa dam exemple de cazuri unde fenomenele extreme au fost declanșate de tensiunile demonice înmulțite cu intensitatea activitatilor omenești.
– Thaianda este centrul mondial al producției de heroina si al prostituției pedofile – TSUNAMI.
– Haiti este epicentrul mondial al magiei negre: CUTREMUR.
– SUA este brațul armat al Imperiului Răului: uragane, incendii, inundații ( ca doar nu-si dau singuri cu HAARP).
– Japonia găzduiește anual festivalul unde mii de delfini sunt măcelăriți in golful Taiji – lângă Fukushima ( No comment …) , festival care este de zeci de ani ținta scandalurilor internaționale.

Ma întreb la ce naiba se așteaptă fătălaii de români, după ce si-au măcelărit padurile si copiii (25 de milioane de avorturi pana in 2018), având in cap numai magia mantrică de la psiholog, yoga si din revistele de succes! România NU are parte de fenomene paroxistice pentru ca populația a scăzut dramatic de la 23 de milioane la 13 milioane si ceva si lipsește astfel din relația matematică TENSIUNEA – bateria românească nu mai are elemente ( de scandal) suficiente. De risipirea tensiunii rămase se ocupa Jandarmeria. Altfel zis, nu sunt demoni destui – sint plecati la produs, afara.
Inundațiile si alunecările noastre de teren sunt produse preponderent morfologice – păduri tăiate, foraje de șist aiurea etc. Casele luate de ape au fost ridicate in lunca râurilor – sa aivă Votantul apa la chicere! In rest, seceta si alte rahaturi de îngheață mugurii, sunt plata avorturilor, curvelor, masoneriei si trădării. Toate activitățile acestea sunt de tip energetic DOR – o banda de frecvente care fac deliciul diavolilor. Desigur, dacă in corpul tau exista Aluminiu, Litiu, Bariu vila Lidl & Kaufland produsele iubite de romani, de pe raionul “mezeluri in special de porc spurcat sa fie” plus coloranti , ameliatori , E-uri si monoglutamte & monsanto & Codex Alimetarius via Missa Ciolos  et cetera… acestea, alaturi de activitățile sus menționate te vor tine in banda de frecventă demoniaca ( undeva la juma de GHz). Telefonul are cam 0,8, pana in 1, 2, iar cuptorul cu microunde pana in 2. De unde si termenul ” Cum e tipa? Prăjită!”…. sursa Gabriel L.

cica guvernele sunt devina ca voi ati facut toate aceste pacate … bafta romansule !!!

Puhoiul de ape a inundat gospodării şi drumuri comunale din satele clujene Ciucea, Poieni şi Morlaca

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro