Despre Noi

Despre Noi, secțiunea în care facem cunoștință cu clienții. Puteți intra în contact cu noi în cazul în care doriți informații suplimentare.

gazetadeinformatii.ro este unul din website-urile companiei SEO Services Plus. Suntem o agenție de marketing digital din Alba Iulia. Compania noastră este specializată în optimizare SEO pentru motoarele de căutare.

Managerul companiei este Domnul Tănase Dorel. Acesta este specializat în servicii SEO, web design și servere Linux.

Despre noi: istoric companie

În anul 2007 a fost înființată compania Startryx Net SRL. Compania a colaborat cu business-uri din Germania, UK, Irlanda, USA pe domeniul web design și SEO. În anul 2009, după doi ani de specializare, a fost creat website-ul computerscom.ro.

În anul 2016, Startryx Net SRL, a devenit Romania SEO SRL. Am activat sub această companie până în anul 2019.

Anul 2019, a adus o nouă modificare în numele companiei. Romania SEO SRL a devenit SEO Services Plus, nume sub care activăm la ora actuală.

Toate aceste modificări au fost făcute de Domnul Tănase Dorel, administratorul SEO Services Plus.

Dorel Tănase, o strategie pe termen lung

Un lider nu poate conduce până nu știe unde se îndreaptă.

Acest lucru mi-a fost în minte încă din anul 2004. Atunci mi-am început „călătoria” în online marketing și web design. Am avut noroc de două persoane din această industrie care au avut deja mult succes în peste 10 țări.

Colaborarea mea a început cu un prieten din Germania și unul din UK. Au văzut ceva bun în ideile mele și m-au condus în direcția corectă pentru a obține venituri suficiente. Din 2004 am renunțat la învățământ și am trecut în mediul online.

Unul dintre lucrurile care s-au lipit de mine de la primul meu mentor? A fost acela de a „oferi întotdeauna mai multă valoare decât ceea ce aștepți să obții în schimb.”

Dezvoltarea afacerii clientului

Nu întotdeauna încercarea de a vinde și vinde iarăși, are valoare! Oferind valoare în schimbul dezvoltării afacerii clientului e modul în care mi-am construit propria afacere.

Marketing-ul de marcă este o strategie pe termen lung. De aceea, afacerea mea se concentrează pe relațiile pe termen lung.

De la proiectare și dezvoltare web, SEO, anunțuri Google, videoclipuri, comunicate de presă, marketing social media și tot ce este între ele, am făcut totul. În momentul în care se evaluează nevoile și bugetul unei afaceri caut orice soluție de succes.

Am învățat că nu puteți avea succes fără să vă folosiți timpul și resursele într-un mod cât mai eficient. Doriți să deveniți o companie de top în domeniul dvs. de activitate? Intrați în contact cu noi și putem discuta mai multe.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.