Despre “chemtrails” – Dârele Mortii !

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Până acum toată lumea a fost martora a dârelor “dungile albe de pe cer”, care se întind de la orizont la orizont, si în cele din urmă  devenind cerul într-o ceață de nepătruns. Nu mai putem ignora faptul că pe cerul noastru suntem puternic poluati cu:  aluminiu, bariu, plumb, arsenic, crom, cadmiu, seleniu, și de argint. Toate acestea atribuie o serie de probleme de sănătate:  efecte neurologice, deteriorarea inimii, probleme de vedere, eșecuri de reproducere, deteriorarea sistemului imunitar, tulburari gastro-intestinale, renale deteriorate, ficat deteriorat, probleme hormonale, și mai mult.

loading...

Adevărul este că guvernul pulverizeaza chemtrails, în speranța de reducere populația. Este cunoscut ca se folosesc agenți de testare biologică asupra populației; toate în timp ce se pretinde că nu sunt nimic mai mult decât simpli vapori.In videoclipul de mai jos, este prezentată Rosalind Peterson, președintele Coaliției de Apărare Agricultură. In aceasta, ea a abordat in fata Națiunilor Unite tema chemtrails, geoingineria, și modificarea vremii (HAARP).

Pentru cei sceptici, ii asigur că după ce vor viziona acest video, isi vor schimba opinia:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PANA AICI! Guvernul Ciolos tocmai a anuntat taxa pe supravietuire
Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?
CSM DECLARA RAZBOI PRESEI – De necaz ca abuzurile magistratilor sunt continuu dezvaluite, in loc sa faca curatenie in sistem, CSM vrea sa introduca cenzura in presa prin Legile Justitiei. Mass-media va fi obligata sa publice comunicate ale CSM la cererea oricarui judecator si procuror, fara ca jurnalistii sa reformuleze, sa modifice, sa adauge ori sa se faca imediat vreun comentariu asupra CSM (Propunerea)
Asa arata si se imbraca un om racit care nu se poate prezenta la Parchet pe motiv de boala!
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
Puciul 1989 - DATA DE ION ILIESCU (FSN) CU AJUTORUL SECURITATII. GRU, KGB SI AL GENERALULUI VICTOR STANCULESCU.
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
Autonomia Transilvaniei trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea să o recunoască în toamna aceasta
CE NI SE MAI " PREGĂTEŞTE " NOUĂ ROMÂNILOR ...Victoria Nuland vine luni la Bucureşti. Se pregăteşte vizita în România a Secretarului de stat John Kerry
Negociatorii FMI şi BM sunt asemănători comisarilor sovietici
KOVESI A APĂRAT INTERESELE STRĂINILOR
Ungaria și Polonia vor intra în SUA fară Viză. Romania mulțumește pentru șapcă. Iohannis a uitat să pună "problema pe masă"!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro