Deputatul USR Tudor Pop, pe Facebook: ‘Nu o să ne facă agenda publică alegătorii’

Distribuie!by În contextul unei dezbateri aprinse cu privire la reglementările pentru comerțul cu tutun, deputatul USR Tudor Pop a transmis pe Facebook un mesaj dur alegătorilor. loading... „Nu o să ne facă agenda publică alegătorii“, a spus Pop. După un val de critici adus de internauți, USR-istul le-a cerut scuze acestora, venind și cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În contextul unei dezbateri aprinse cu privire la reglementările pentru comerțul cu tutun, deputatul USR Tudor Pop a transmis pe Facebook un mesaj dur alegătorilor.

loading...

„Nu o să ne facă agenda publică alegătorii“, a spus Pop.


După un val de critici adus de internauți, USR-istul le-a cerut scuze acestora, venind și cu o explicație în acest sens.

Foto: Adevarul


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Președintele Poloniei s-a supărat rău pe neobolşevica UE: „Europa ne-a lăsat în voia sorții n 1945. Să ne lase în pace”
Sute de mii de romani sunt interceptati – vezi pe judete cati si de catre cine!
TREBUIE SĂ NE "MÂNDRIM" CU IDIOȚII NOȘTRI CONDUCĂTORI
Medici faimoși, îngroziți de noua generație de medici: ”N-am întâlnit niciodată atâția proști în spitale”-calitate foarte slabă a pregătirii
Iată cum se vinde țara. Portul Constanța promis de Cioloș Olandezilor în schimbul aderării la Schengen. Deutsche Welle: "Premierul Cioloș propune Olandei o bună afacere în domeniul transporturilor"
Lovitură de teatru! CCR 'dă cu flit' Comisiei Europene: NU mai vrea să participe la discuţiile pe MCV
Mass-media MASONICA națională i-a IGNORAT - Mii de oameni au ieșit în stradă în sprijinul familiei naturale.
ONU : Agenda 2030 dezvăluită– Modelul pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi
Pe 20 mai 2017 este marsul homosexualitații/LGBT-istilor #Rezist in Romania | Parada anormalității la București (Video)
Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?
CUTREMUR/Mesaj DEVASTATOR pentru Iohannis: STOP cu PROCESUL, ÎNGROPI România în NOROI!
Klaus Iohannis- TARSELOSUL – acuza liderii PSD-ALDE ca ataca Justitia ca sa scape de dosare, dar uita de prima sa mare promisiune de campanie. Inainte de a deveni presedinte, Iohannis se batea cu caramida-n piept: “Primul lucru la care vreau sa renunt este imunitatea”. Dupa 4 ani de mandat, intrebat de Lumea Justitiei ce a facut sa renunte la imunitate, Werner a raspuns: “Informatiile solicitate nu fac parte din categoria informatiilor de interes public”. Sa fie la mijloc frica de dosare?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro