Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: “Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării”

Distribuie!by “Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei de avizare constituționale a procesului de revizuire a Constituției de către Coaliția pentru Familie. loading... În intervenția sa de la tribuna parlamentului, deputatul PNL de Ilfov se întreabă de ce „instituțiile democratice din România […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei de avizare constituționale a procesului de revizuire a Constituției de către Coaliția pentru Familie.

loading...

În intervenția sa de la tribuna parlamentului, deputatul PNL de Ilfov se întreabă de ce „instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure în fața unor presiuni din afara țării” .


„Mi se pare suspect acest lucru și nu înțeleg de ce atunci când se fac presiuni de lobby din afara țării, toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure.
Pare o absurditate să nu ții cont de semnăturile exprimate legal și democratic de peste 3 milioane de români, doar pentru că 2-3 persoane din 2-3 ONG-uri vin și aruncă cu mizerii la adresa campanii legitime a cetățenilor români.
Faptul că o instituție fundamentală a României, care a luat o decizie corectă și legitimă, se teme să o transmită spre Parlament, pentru a urma parcursul legal și normal, mi se pare că ține cumva și de siguranța națională”, a spus Daniel Gheorghe.
Parlamentarul se întreabă dacă democrația din România a ajuns să devină „tirania unei minorități” ideologice.
„Oare democrația în România a ajuns să devină tirania unei minorități? Oare dictatura unei ultra minorități – și nu mă refer la minoritățile etnice sau religioase, ci mă refer la o ultra minoritate ideologică, a corectitudinii politice și a revoluției culturale, căci de ea este vorba, să devină acel segment care impune calea acestei societăți?
Românii s-au pronunțat: singura formă de familie este uniunea liber consimțită între un bărbat și femeie sau dintre o femeie și un bărbat. Orice altă formă de așa-zisă pseudo familie este o absurditate care încalcă un principiu de bun simț: familia este o instituție de natură socială, morală, culturală, dar și biologică, care are rolul de a asigura perpetuarea umanității și de a perpetua un model socio-cultural de dezvoltare a lumii.
Nu înțeleg de ce ne temem? Cer CRR pe această cale să redacteze de urgență, motivarea deciziei prin care este avizată legal procedura cu privire la modificarea Constituției, articolul 48 și să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a ajunge pe masa Senatului.
iluminatii-lgbt-gay
Românii vor să apere familia precum au moștenit-o și nu așa cum vor urmașii marxism-leninismului să ne-o impună pe baza unor precepte ale relativismului moral”, a spus deputatul PNL”[1]

Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Deputatul-Daniel-Gheorghe-acuza-presiuni-externe-asupra-CCR-pentru-a-bloca-referendumul-pentru-familie-Nu-inteleg-de-ce-toate-institutiile-democratice-din-Romania-trebuie-sa-stea-drepti-si-sa-tremure-atunci-cand-se-face-lobby-din-afara-tarii-137267
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rectorii şi masonii îşi dau mâna. Obiective majore anunţate de Sorin Cîmpeanu - VIDEO
Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!
Spiritul de turmă sau controversa solidarității umane?
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
KOVESI INTRA LA NEGOCIERI – Comisia LIBE a votat cu 26 la 22 ca Laura Kovesi sa fie desemnata procuror sef european, rezultat insuficient pentru stabilirea persoanei care va ocupa aceasta functie. Verdictul se va da peste cateva saptamani, in urma unei negocieri intre Consiliul UE si Comisia LIBE. Francezul Jean-Francois Bohnert ramane cu prima sansa
Nici Iohannis, nici Dăncilă, nici Orban, nici Cioloș, nici Barna nu empatizează cu Sorina ( ca să stiți pe cine ați votat)
MISTER: UNDE A DISPARUT ARMATA CELOR 140.000 DE LUPTATORI ANTICORUPTIE PLATITI DE SUA?
TIRANIA MIȘCĂRII LGBT-drumul spre iad e pavat cu bune intentii
Avocatul lui Iohannis ,ofițer de securitate, turnător al lui Iulius Filip, soția Carmen Mușat i-a scris cărțile "anticomuniste" lui Iohannis
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
ROMANIA CEA MAI CREDINCIOASA TARA DIN EUROPA. DAR spre deosebire de marea majoritate a populatiei, Ziarele de Mare Tiraj din Romania duc o propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa. PE CINE SERVESC ELE?
Fiscul a început acţiunea de recuperare a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro