Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: “Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării”

Distribuie!by “Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei de avizare constituționale a procesului de revizuire a Constituției de către Coaliția pentru Familie. loading... În intervenția sa de la tribuna parlamentului, deputatul PNL de Ilfov se întreabă de ce „instituțiile democratice din România […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei de avizare constituționale a procesului de revizuire a Constituției de către Coaliția pentru Familie.

loading...

În intervenția sa de la tribuna parlamentului, deputatul PNL de Ilfov se întreabă de ce „instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure în fața unor presiuni din afara țării” .


„Mi se pare suspect acest lucru și nu înțeleg de ce atunci când se fac presiuni de lobby din afara țării, toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure.
Pare o absurditate să nu ții cont de semnăturile exprimate legal și democratic de peste 3 milioane de români, doar pentru că 2-3 persoane din 2-3 ONG-uri vin și aruncă cu mizerii la adresa campanii legitime a cetățenilor români.
Faptul că o instituție fundamentală a României, care a luat o decizie corectă și legitimă, se teme să o transmită spre Parlament, pentru a urma parcursul legal și normal, mi se pare că ține cumva și de siguranța națională”, a spus Daniel Gheorghe.
Parlamentarul se întreabă dacă democrația din România a ajuns să devină „tirania unei minorități” ideologice.
„Oare democrația în România a ajuns să devină tirania unei minorități? Oare dictatura unei ultra minorități – și nu mă refer la minoritățile etnice sau religioase, ci mă refer la o ultra minoritate ideologică, a corectitudinii politice și a revoluției culturale, căci de ea este vorba, să devină acel segment care impune calea acestei societăți?
Românii s-au pronunțat: singura formă de familie este uniunea liber consimțită între un bărbat și femeie sau dintre o femeie și un bărbat. Orice altă formă de așa-zisă pseudo familie este o absurditate care încalcă un principiu de bun simț: familia este o instituție de natură socială, morală, culturală, dar și biologică, care are rolul de a asigura perpetuarea umanității și de a perpetua un model socio-cultural de dezvoltare a lumii.
Nu înțeleg de ce ne temem? Cer CRR pe această cale să redacteze de urgență, motivarea deciziei prin care este avizată legal procedura cu privire la modificarea Constituției, articolul 48 și să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a ajunge pe masa Senatului.
iluminatii-lgbt-gay
Românii vor să apere familia precum au moștenit-o și nu așa cum vor urmașii marxism-leninismului să ne-o impună pe baza unor precepte ale relativismului moral”, a spus deputatul PNL”[1]

Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Deputatul-Daniel-Gheorghe-acuza-presiuni-externe-asupra-CCR-pentru-a-bloca-referendumul-pentru-familie-Nu-inteleg-de-ce-toate-institutiile-democratice-din-Romania-trebuie-sa-stea-drepti-si-sa-tremure-atunci-cand-se-face-lobby-din-afara-tarii-137267
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Au Murit Toți. A Dispărut Lupta Anticorupție! După condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea pentru nimic, 
FOTO si Video: Protest la Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu, 5000 de persoane au participat
Festivalul ordonanțelor în Guvernul meu: „Cine are bani va trăi, cine nu are va muri”
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
NE VOR IMPUSCA LEGAL: Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde in fata legii cand vor trage in oameni
Liderul USR Dan Barna susține căsătoria între persoane de aceleași sex și adoptării unei legi care să dea liber căsătoriilor între persoane de același sex
Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”.
Noi BIRURI pe DIASPORA | A început DUBLA IMPOZITARE! Vezi în ce condiții
INCREDIBIL. Turbați de Dezvăluirile lui Ghiță, SOROŞISTA Alina Mungiu Pippidi şi România Curată cer ÎNCHIDEREA ROMÂNIEI TV. Vă dați seama ce Dictatură ar fi băgat Rețeaua Progresisto-Soroşistă dacă ar fi câștigat Alegerile?
Copii din 11 FAMILII de romani sunt acum preluati de Barnevernet. Ce fac autoritatile romane
EXPLOZIV: Monica Macovei a intrat în arhiva SIPA pentru a-și căuta propriul dosar: Macovei şi Tapalagă au făcut copy paste
Pilotii militari ai Turciei, la fel de lipsiti de onoare ca ISIS?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro