Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: “Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării”

Distribuie!by “Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei de avizare constituționale a procesului de revizuire a Constituției de către Coaliția pentru Familie. loading... În intervenția sa de la tribuna parlamentului, deputatul PNL de Ilfov se întreabă de ce „instituțiile democratice din România […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei de avizare constituționale a procesului de revizuire a Constituției de către Coaliția pentru Familie.

loading...

În intervenția sa de la tribuna parlamentului, deputatul PNL de Ilfov se întreabă de ce „instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure în fața unor presiuni din afara țării” .


„Mi se pare suspect acest lucru și nu înțeleg de ce atunci când se fac presiuni de lobby din afara țării, toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure.
Pare o absurditate să nu ții cont de semnăturile exprimate legal și democratic de peste 3 milioane de români, doar pentru că 2-3 persoane din 2-3 ONG-uri vin și aruncă cu mizerii la adresa campanii legitime a cetățenilor români.
Faptul că o instituție fundamentală a României, care a luat o decizie corectă și legitimă, se teme să o transmită spre Parlament, pentru a urma parcursul legal și normal, mi se pare că ține cumva și de siguranța națională”, a spus Daniel Gheorghe.
Parlamentarul se întreabă dacă democrația din România a ajuns să devină „tirania unei minorități” ideologice.
„Oare democrația în România a ajuns să devină tirania unei minorități? Oare dictatura unei ultra minorități – și nu mă refer la minoritățile etnice sau religioase, ci mă refer la o ultra minoritate ideologică, a corectitudinii politice și a revoluției culturale, căci de ea este vorba, să devină acel segment care impune calea acestei societăți?
Românii s-au pronunțat: singura formă de familie este uniunea liber consimțită între un bărbat și femeie sau dintre o femeie și un bărbat. Orice altă formă de așa-zisă pseudo familie este o absurditate care încalcă un principiu de bun simț: familia este o instituție de natură socială, morală, culturală, dar și biologică, care are rolul de a asigura perpetuarea umanității și de a perpetua un model socio-cultural de dezvoltare a lumii.
Nu înțeleg de ce ne temem? Cer CRR pe această cale să redacteze de urgență, motivarea deciziei prin care este avizată legal procedura cu privire la modificarea Constituției, articolul 48 și să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a ajunge pe masa Senatului.
iluminatii-lgbt-gay
Românii vor să apere familia precum au moștenit-o și nu așa cum vor urmașii marxism-leninismului să ne-o impună pe baza unor precepte ale relativismului moral”, a spus deputatul PNL”[1]

Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Deputatul-Daniel-Gheorghe-acuza-presiuni-externe-asupra-CCR-pentru-a-bloca-referendumul-pentru-familie-Nu-inteleg-de-ce-toate-institutiile-democratice-din-Romania-trebuie-sa-stea-drepti-si-sa-tremure-atunci-cand-se-face-lobby-din-afara-tarii-137267
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PD-L nici căcat n-a mîncat, nici gura nu îi miroase -II-
Locomotiva oltenească face ravagii în SUA
CUTREMURUL vine de la Curtea de Conturi | HOȚII din ENERGIE (imperialisti) ne-au FURAT 2 MILIARDE din BUZUNARE! Electrica (Rothschild) , Enel (Italia), E-ON(Germania), CEZ ( companie cehă )
Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
Dorințele lui Putin, DEZVĂLUITE. Rusia vrea o altă ORDINE MONDIALĂ. NATO, o relicvă a Războiului Rece
În prag de puşcărie, Mitică Dragomir „toarnă“ tot: „Banii din fotbal s-au dus în campania prezidenţială din 2014“. Lista politicienilor implicaţi în afacere
Pe regele Mihai l-au plans la TVR dar pe Ceausescu datorita caruia exista TVR-ul, il denigreaza
Dan Chitic: “Trădare națională pe resurse!”
OPRIȚI JAFUL. NORVEGIA. Sistemul de taxare al Petrolului. Norvegienii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat
Documente declasificate peste Ocean. România: Soros stabilea agenda politică externă a lui Obama
DISTRIBUITI !!!Televiziunile nu au spus absolut nimic despre Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, desfășurat ieri, 5 decembrie 2018, în București!
Cozi la plata taxelor și impozitelor, în prima zi de lucru a anului deși se poate plăti și în alte părți: Dar lăsați-ne să stăm aici, cum am fost învățați!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro