Deputat denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii gay…toleranții nu mai sunt toleranți ci răzbunători! Asta se întâmplă când lași homosexualii să decidă!

Distribuie!by „Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR.  loading... Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR. 

loading...

Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019, care se va desfășura în Israel.


Laura Bretan a obținut numărul maxim de puncte (12) din partea publicului, în timp ce câștigătoarea Ester Peony, favorita „specialiștilor” din juriu, a primit doar 3 puncte, însă, cei doi și-au schimbat poziția la vot.

TVR e finanțat din bani publici și va trimite la Eurovision 2019 concurenta decisă de activiștii LGBTQ, în detrimentul celei preferate de majoritatea românilor.


Voi sesiza CNCD cu privire la acest tip de discriminare legat de susținerea referendumului pentru familie și voi cere explicații TVR pentru cele întâmplate. 

S-a ajuns prea departe. Corectitudinea politică a ajuns să conteze mai mult decât realitatea socială.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Dintre noi doi, unealta eşti tu!
Donald Trump, după ce angajaţii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: „O grevă prelungită ar fi minunată. Am scăpa de ştirile false“
Revine un mare proiect al lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni nu se aștepta la asta
Suedia sub OCUPAȚIE: Legea NU se mai APLICĂ. JUSTIȚIA o fac IMIGRANȚII
M-am săturat de proiecte de făurire a societăţii multilateral dezvoltate, domnule preşedinte! |
„Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului!”
HELLVIG SCHIMBA GARDA IN SRI – Jurnalistul Dan Andronic anunta ca noul prim-adjunct al SRI va fi generalul Dan Valentin Capsuna: „Este din tabara anti-Coldea... Faptul ca din 2011 pana in prezent nu a mai fost avansat in grad demonstreaza ca nu a facut parte din grupul de favoriti ai fostului prim-adjunct Florian Coldea”. Surse l-au caracterizat pe Capsuna, pentru Lumeajustitiei.ro: „Nationalist, cu capul pe umeri. Nu ii plac spectacolele cu catuse”
Scenariul „Siria 2”? Ce servicii secrete STRĂINE joacă tontoroiul pe DESTINUL României ?
Adevărul despre Mihai Șora: În 1990 a semnat ordinul de eliminare a 14 clase cu predare în limba română de la Liceul Bolyai din Târgu Mureș, amplificând conflictul inter-etnic. A comparat Unirea de la 1918 cu raptul comis de URSS asupra Basarabiei!
Înțelegerea lui Ceaușescu cu America a stricat-o Iohannis, iar de pierdut are România, enorm!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro