Deputat denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii gay…toleranții nu mai sunt toleranți ci răzbunători! Asta se întâmplă când lași homosexualii să decidă!

Distribuie!by „Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR.  loading... Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR. 

loading...

Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019, care se va desfășura în Israel.


Laura Bretan a obținut numărul maxim de puncte (12) din partea publicului, în timp ce câștigătoarea Ester Peony, favorita „specialiștilor” din juriu, a primit doar 3 puncte, însă, cei doi și-au schimbat poziția la vot.

TVR e finanțat din bani publici și va trimite la Eurovision 2019 concurenta decisă de activiștii LGBTQ, în detrimentul celei preferate de majoritatea românilor.


Voi sesiza CNCD cu privire la acest tip de discriminare legat de susținerea referendumului pentru familie și voi cere explicații TVR pentru cele întâmplate. 

S-a ajuns prea departe. Corectitudinea politică a ajuns să conteze mai mult decât realitatea socială.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Unde ar fi ajuns Nadia Comaneci sau Gica Hagi daca nu s-ar fi nascut in comunism?
EUROPA, ÎN ALERTĂ! Miroase a război? PLAN ISTORIC aprobat de urgenţă la Bruxelles. DE UNDE VINE PERICOLUL? Breaking news
ATENTIE! Ce riscă românii din străinătate dacă până pe 25 mai nu declară veniturile la FISC
De ce mai trebuie să treacă mult până România se va schimba cu adevărat
JAF DE 35 DE MILIOANE DE EURO. La Sistemul național de irigații s-a furat dublu, cu pază privată
Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”
Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
O nouă mizerie marca Dragnea: "Fond Suveran" cu capital Israelian. Cum nu putem crede că Dragnea nu ştie ce-nseamnă SUVERAN şi FOND SUVERAN înseamnă că Dragnea e în stare să-şi BATĂ JOC DE ORICE.
Şcolile din Cluj cu latrine, fără apă potabilă şi fără avize la incendiu. Peste 1.000 de elevi nu vor merge la şcoală ca restul copiilor. LISTA unităţilor de învăţământ cu CONDIŢII CA ÎN EVUL MEDIU
Aveți dubii despre chipul răului? priviți un avocat al oligarhilor sclavagismului financiar
Spitalele din Romania -> lagare de exterminare prin bacterii deosebit de periculoase iar lumea se concentreaza pe lupta PSD-Iohannis
Președintele Klaus Iohannis va fi premiat în Germania pentru sprijinirea statului de drept şi a luptei anticorupţie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro