Deputat denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii gay…toleranții nu mai sunt toleranți ci răzbunători! Asta se întâmplă când lași homosexualii să decidă!

Distribuie!by „Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR.  loading... Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR. 

loading...

Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019, care se va desfășura în Israel.


Laura Bretan a obținut numărul maxim de puncte (12) din partea publicului, în timp ce câștigătoarea Ester Peony, favorita „specialiștilor” din juriu, a primit doar 3 puncte, însă, cei doi și-au schimbat poziția la vot.

TVR e finanțat din bani publici și va trimite la Eurovision 2019 concurenta decisă de activiștii LGBTQ, în detrimentul celei preferate de majoritatea românilor.


Voi sesiza CNCD cu privire la acest tip de discriminare legat de susținerea referendumului pentru familie și voi cere explicații TVR pentru cele întâmplate. 

S-a ajuns prea departe. Corectitudinea politică a ajuns să conteze mai mult decât realitatea socială.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ROMANIA A INVINS ENEL LA CURTEA DE LA PARIS – ZRP a obtinut o hotarare arbitrala finala in fata International Chamber of Commerce Paris, prin care a fost admisa in parte actiunea SAPE impotriva societatilor Enel Investment Holding B.V. si Enel S.p.A. Enel a fost obligata sa plateasca SAPE peste 400.000.000 euro
Renumit avocat si primar al NY: Clinton, familia de infractori numărul unu din America
Penibil: Familia Regală se ploconește la ducesa Viorica-Vasilica pentru niște bani!
Ai gasit masina in parcare zgariata sau lovita? Putini romani stiu ca pot fi despăgubiţi chiar dacă şoferul vinovat nu a fost prins.
Guvernul PNL și Ministrul Sănătății scoate frizerii și coafezele în stradă! Ordinul său desființează saloanele de înfrumusețare!
De ce afirmă americanii că "Moldova nu este România"
Sebastian Ghiţă schimbă din mers pentru a-i aplica lovitura de grație lui Coldea
Domnu’ Ciolos, dar de ce am dat 15 milioane de Euro pe chestia asta?
NU MERGETI LA VOT. Nu legitimati SISTEMUL. Ofertele “nationaliste” nu sunt decat false alternative
Aristotel Căncescu: ”Numai piedici au fost la Aeroportul Brașov. Iohannis nu dorea", ca încurca aeroportul Sibiu
PA SI PUSI - Motivarea CCR pentru revocarea lui Kovesi. Sefa DNA nu are cum sa scape. Iohannis e obligat sa o demita: “Sintagma 'revocarea se face' are un inteles imperativ, si nu acorda presedintelui optiunea... Presedintele ar fi trebuit sa emita decretul de revocare... Presedintele si-a arogat o putere discretionara proprie, inexistenta potrivit Constitutiei... Se constata impiedicarea ministrului de a-si indeplini rolul constitutional in legatura cu revocarea procurorului-sef DNA” (Decizia)
OPRIȚI JAFUL. NORVEGIA. Sistemul de taxare al Petrolului. Norvegienii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro