Depopularea continua: Nereguli grave la Spitalul Bagdasar Arseni. Mărturia unui angajat, sub protecția anonimatului

Distribuie!by Corpul de control al Ministerului Sănătății a descoperit că săptămâni întregi nu s-au făcut teste pentru depistarea bacteriilor, iar sălile de operație erau dezinfectate mai rar decât ar fi trebuit. loading... Verificările sunt în desfășurare, iar ministrul Sănătății promite că la final va lua măsuri. Testele de sanitaţie făcute […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corpul de control al Ministerului Sănătății a descoperit că săptămâni întregi nu s-au făcut teste pentru depistarea bacteriilor, iar sălile de operație erau dezinfectate mai rar decât ar fi trebuit.

loading...

Verificările sunt în desfășurare, iar ministrul Sănătății promite că la final va lua măsuri.

Testele de sanitaţie făcute într-un spital arată dacă există sau nu infecţii. Iar într-o unitate de urgenţă cum este Bagdasar Arseni, astfel de verificări ar trebui să aibă loc în fiecare săptămână.


Surse din ministerul Sănătăţii spun că au fost perioade lungi de timp în care nu s-a testat aero-microflora. Practic nu se ştia dacă aerul din spital este sau nu încărcat cu germeni dăunători.

Şi asta în condiţiile în care la Bagdasar ajung aproape zilnic pacienţi în stare gravă care au nevoie de operaţii complicate.


https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/nereguli-grave-la-spitalul-bagdasar-arseni-marturia-unui-angajat-sub-protectia-anonimatului.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Taxa auto revine. Premierul Ludovic Orban vrea reintroducerea TAXEI AUTO
Jurnalistul Cristian Botez: Colcăie Bucureștiul de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Ne sunt violate și ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului
Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!
Vladimir Bukovski: Nimic nu se schimbă! În URSS era Gulagul, în UE există un gulag intelectual numit „Corectitudinea Politică”
”Războiul civil” româno-român pe Axa Trump – Putin – Orban
Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: "Moscheea de la Bucureşti se va construi"
Decat sa muncesti in strainatate mai bine cultivi lavanda si incasezi 5000 de euro la hectar
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
STRĂINII VOR SĂ CUMPERE INSULA MARE A BRĂILEI. Imperiul agricol al Agricost Brăila, vânat de investitori nemţi, britanici şi arabi. Ce spune ing. Lucian Buzdugan despre O EVENTUALĂ VÂNZARE A "AGRICOST INSULA MARE A BRĂILEI"
De la desantul kominterniștilor nu am mai văzut așa ceva
A devenit Kövesi o țintă fiindcă a suflat în borșul prăduitorilor din Israel?
S-a decis: mega-moscheea se va construi - Klaus Iohannis : „Moscheea de la București va fi construită, ea oferă mai multe garanții de securitate.” "Pulimea" trebuie sa accepte !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro