Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu pe genunchi lustragii si propagandistii marxismului “cultural”

Distribuie!by De ani buni, atat intreg holdingul Adevarul cat si puiul sau mai mic, (H)istoria, “specializat” chipurile pe istorie, defaimeaza cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Share Button


De ani buni, atat intreg holdingul Adevarul cat si puiul sau mai mic, (H)istoria, “specializat” chipurile pe istorie, defaimeaza cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului nostru.

loading...

Dar stiti cine face asta? Ca si la mijlocul secolului trecut, atunci cand tot felul de neaveniti se aruncau in lupta impotriva elitei si florii intelectualitatii romanesti, instigand la aruncarea in inchisori, lagare de munca sau condamnarea la moarte a marilor personalitati ale Romaniei care s-au ridicat in perioada interbelica, si acum se strang sa faca propaganda antiromaneasca oameni de aceesi factura.


Recrutati sau oferiti voluntari de prin cine stie ce vagauni, s-au aruncat cu manie “progresista” in lupta, pentru a face propaganda antiromaneasca. Despre unul dintre “istoricii” de la Historia, Ciprian Plăiaşu, internautii de pe facebook au gasit informatii interesante pe portalul ejobs.ro, descoperind intr-un CV mai vechi de-al lui Plăiasu niste abilitati demne de un “istoric” adevarat:

“Tare informatia asta, de la grafica si corectura I-au facut direct istoric. Dar totusi, curios, eI Iucra deja Ia historia cand a facut anuntul ala pe e-jobs, asta inseamna ca nu era multumit si dorea sa plece. Oare ce s-a intamplat ca a ramas, nu cumva i-au promis ca-1 fac “istoric”? (Minodora Ababei)


Asa cum bolsevicii de la mijlocul secolului trecut incercau spalarea creierelor dupa manuale staliniste potrivit carora “defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali, a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebuie sa aiba loc sistematic” la fel si colectivul marxistoid si prolecultist de la (H)istoria ne demonstreaza ca actioneaza dupa aceeasi ideologie.

De ceva vreme, cei de la Historia au deschis pe pagina lor de facebook o rubrica pentru recenzii. In foarte scurt timp, numerosi romani si-au spus parerea. Astazi, la ora la care scriem acest articol, din totalul de 115 recenzii notate cu pana la 5 stele, pagina de facebook a celor de Historia a primit urmatoarele “aprecieri”: 55 de recenzii de cate o stea (asta doar din cauza ca dragutul de Zuckerberg inca n-a implementat si o functie de a “da” stele in minus); 2 recenzii de doua stele; 8 recenzii de 4 stele; 48 de recenzii de 5 stele  Daca din cele 48 de recenzii de 5 stele am mai scadea si rudele, prietenii si aplaudacii din marea gasca a acestor propagandisti antiromani, atunci am vedea cu adevarat dimensiunea usimpatier pe care o provoaca Historia romanilor.

De altfel unele recenzii care au fost insotite si de catre comentariile utilizatorilor sunt edificatoare:

“H vine de la Hungaria ?? Ca prea manipulati cu istoria asta falsa.” (Gabriel Butnaru)

“Majoritatea articolelor sunt pline de minciuni propagandistice in folosul ji) anumitui neam. HISTERIA vi s-ar potrivi mai bine.” (Ilie Burgui)

“Istoria falsă pe care o propagă acest site antiromânesc serveste interesele gunoaielor!” (Cristian Marius)

“Informatii facute pe genunchi, de multe ori scrise din dorinta de senzational. Nu sunt documentate istoric, nu sunt folosite surse de incredere, istorici cunoscuti. O tentativa de a vinde “istorie” cosmetizata, cu sclipici “modern” dar omitand Iucrurile serioase. Un fel de “libertatea” sau “evenimentul zilei” dar avand ca subiect istoria. l-au pus un “H”, ca suna mai modern cosmeticul. “H”istoricii adevarati sunt in alta parte.” (Dragos Ion)

“Plictisitoare, aceleasi articole repetate Ia infinit, articole pline de manipulari. Chiar daca unii dintre cititori sesizeaza greselile si manipularile din articole, acestea nu sunt modificate NICIODATA, sunt postate mereu cu aceleasi manipulari. Si nu mai spun de greselile gramaticale, nu cred ca exista un singur articol scris in mod exemplar.” (Adrian Nitu)

“Mult prea multe articole din documente selectionate atent, spre a sustine o anumita politica. Daca asta vi se pare Istorie…”  (Viorel Dumitrache)

“Historia pentru anti-românismul său; în felul acesta îmi oferă posibilitatea de a căuta contra-argumente.” (Sinel Tudosie)

“HISTORIA” ar trebui sa se numeasca HISTERIA ANTIROMÂNEASCĂ. Ceea ce faceti voi aici, se poate numei orice în afara de ISTORIE. Poate istoria PARAZITILOR care AU INVADAT ACEASTA TARĂ o faceti voi, nicidecum a romănilor. (Costica Patan)

“Au continuat o actiune acerba de defaimare, demitizare si propaganda antiromaneasca impotriva inaintasilor si personajelor marcante ale istoriei romanilor si simulare a unor valori pseudodemocratice insa cu cenzura clara si defaimare a patriotismului romanesc ca si cum ar incerca impunerea unor valori ideologice externe.” (Iacobini Ariel)

Sursa: Glasul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Revoltător! Un candidat USR pentru Senat s-a fotografiat cu steagul Transilvaniei „independente”!
MINCIUNILE LE-AU EXPLODAT IN FATA – Romanii patrioti din Parlamentul European au denuntat prin prestatii excelente propaganda impotriva intereselor nationale: "Ce ati facut, doamna comisar, cand sute de oameni au fost trimisi in inchisoare si achitati? Cand cetateni au fost interceptati in afara legii?... Un protocol secret incheiat intre DNA si Serviciul secret a permis sa se faca politie politica... Sa infiintam o noua initiativa 'Minciuna ucide'... Vreau independenta Justitiei, dar mai ales a Romaniei!"
EXPLOZIV | Ministrul de Finanţe explică cum e cu miliardele lipsă de la buget şi ce-i va spune miercuri lui Iohannis
„Neamtul” ne pregateste de razboi
Profesorul Corneliu Turianu, despre cei care susțin că homosexualii sunt discriminați în România: E intolerabil ca milioane de oameni să aibă de suferit pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public
Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite
Parlamentul a RESPINS proiectul de lege al USR privind cenzurarea mesajelor antivaccinare
Răspunsul lui Putin la expulzările diplomaţilor ruşi din SUA
Reteaua Progresista in Romania. Activitatea lui Hunter Biden în România, fiul fostul vicepresedinte SUA, Biden, actualmente candidat pentru presedintia SUA, ridică noi întrebări cu privire la relațiile sale de peste mări
Votati dragilor USR , aici aveti listuta USR numai cu nume de....romani !
Alo, Guvernul!!! Fermier se revoltă: De două luni stau cu 4 tone de brânză pe stoc. Supermarketurile nu vor marfă românească
NEFERTITI DATA JOS DE PE PIRAMIDA – Mesaj categoric al sefei CSM Simona Marcu: “Activitatea judecatorilor si procurorilor nu trebuie idealizata si cu atat mai putin glorificata”. Judecatorul Lucian Netejoru acuza procurorii din CSM: “Ne ingrijoreaza abordarea inedita in cazul controlului efectuat la DNA... Ma intreb retoric, cine este autorul unui raport de control, cel care il intocmeste sau cel care este chemat sa il aprobe?”. Minune mare, Tarcea si Lazar au dat semne de normalitate (Raportul)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro