“Demiterea lui Arafat are ca scop privatizarea sistemului public de urgență”

Distribuie!by Deputatul PSD, Corneliu Florin Buicu spune că prin demiterea lui Raed Arafat s-ar elimina piedicile pentru privatizarea sistemului public de urgență. loading... Totodată acesta spune că apropierea sărbătorilor și frigul i-ar putea pe români să fie impasibili în cazul demiterii lui Raed Arafat. Reacția ar fi una total opusă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deputatul PSD, Corneliu Florin Buicu spune că prin demiterea lui Raed Arafat s-ar elimina piedicile pentru privatizarea sistemului public de urgență.

loading...

Totodată acesta spune că apropierea sărbătorilor și frigul i-ar putea pe români să fie impasibili în cazul demiterii lui Raed Arafat. Reacția ar fi una total opusă momentului din 2012, atunci când dorința lui Traian Băsescu de a-l demite pe Arafat a dus la ample proteste de stradă.

“Gurile rele spun ca apropierea sărbătorilor și frigul vor determina pe romani sa fie impasibili la o eventuala demitere a lui Raed Arafat, fără ieșiri in strada, demiterea având drept scop eliminarea piedicilor pentru “privatizarea” sistemului public de urgenta.

Sper sa fie doar “guri rele”. Nici un membru al guvernului”meu” PNL-PD-L nu a făcut pentru Romania cât a făcut Raed Arafat.

Ce părere aveți?” este mesajul deputatului Corneliu Florin Buicu.

 

dcnews.ro

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

KLAUS von MUNCHHAUSEN – Presedintele Klaus Iohannis minte constient cand afirma: „Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal... nu am avut dosare, nu am avut probleme”. Iata dovada ca presedintele a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu si i s-a dat scoatere de sub urmarire penala de catre procuroarea DNA Claudia Rosu. Un asemenea mincinos nu merita sa fie presedintele Romaniei. Demisia! (Documente)
Sorina Matei spune că Dan Barna a spus ”numai minciuni” și explică fiecare afirmație a candidatului USR la alegerile prezidențiale
Ciolanis in Malta la spritz....fraierii in strada
Doina Pană, motivul pentru care a fost otrăvită: Măsura luată în Codul Silvic a costat Schweighofer 150 de milioane de euro pe an.
Noul ministru al Agriculturii nu vrea aprozare cu produse româneşti. Casa de Comerţ Unirea, creată de Daea, atârnă de un fir de aţă
Ziariștii propagandei globaliste, susținători ai DNA-ului spun adevărul din prostie sau neglijență: Cum s-a votat fraudulos pentru Kovesi la comisiile din Parlamentul European!
Următoarea mișcare a Rusiei
DNA mai dă un tun: Milionarul Elan Schwartzenberg are dosar penal
România paradoxurilor. Țara cu creștere economică (pentru corporatile imperialiste) și sărăcie lucie la români !
SOROȘIȘTII S-AU ACTIVAT DIN NOU. SOROS-ACTIVE WATCH dă "premiile" "Hate Awards": PMB și Violeta Alexandru, eroi de bine; Olivia Steer și Coaliția pentru Familie și implicit celor 3 milioane de români, premii "negative"
Cristian Sima i-a chemat pe procurori în munţi ca să le dea informaţii despre lideri politici | „Am dovezi cu oameni politici, Hrebenciuc, Cătălin Predoiu! Le-am oferit celor de la DNA, dar nu au venit să le ia”
SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro