DELIR LA CEL MAI INALT NIVEL. Iohannis nu vrea sa inchida granitele daca Germania si le inchide pe ale ei si vrea sa transforme Balcanii in zona-tampon. Iohannis “Ponta nu s-a consultat cu mine”. Dar care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis?

Distribuie!by   loading... Klaus Iohannis a făcut o declaraţie, duminică, legată de afirmaţia lui Ponta cum că România şi-ar putea închide graniţele pentru refugiaţi. Iohannis: “Ponta nu s-a consultat cu mine pe tema închiderii graniţelor, s-a plimbat doar până la Sofia, s-a întâlnit cu alţi prim-miniştrii. Este o chestiune interesantă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Klaus Iohannis a făcut o declaraţie, duminică, legată de afirmaţia lui Ponta cum că România şi-ar putea închide graniţele pentru refugiaţi.


Iohannis: “Ponta nu s-a consultat cu mine pe tema închiderii graniţelor, s-a plimbat doar până la Sofia, s-a întâlnit cu alţi prim-miniştrii.

Este o chestiune interesantă ca preocupare de weekend.


Ponta nu a avut mandat să angajeze România în niciun fel.

După ce mă întorc de la Bruxelle, vom avea o discuţie pe acestă temă”


Nota Redactiei: D-le Iohannis dvs. trebuia sa informati poporul roman INAINTE sa va duceti la Bruxelles ca sa afle fiecare cetatean roman ce pozitie sustineti dvs. acolo.

La fel trebuie sa-i informati cetatenii Romaniei cand va intoarceti de la summit, ca sa afle fiecare daca ati obtinut ce ati anuntat initial.

N-ati anuntat nimic si astazi e summitul.

Nu stie nimeni din tara care e pozitia Romaniei si mitingul are loc azi

. Care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis, la acest Summit? summit in care Germania si ONU vor sa transforme Balcanii in zona tampon pentru primirea refugiatilor.

Ce consultari si ce negocieri ati intreprins dvs., d-le Iohannis, inaintea acestui summit, summit la care Romania se poate trezi ca e declarata “zona-tampon pentru refugiati”? NICIUNA.

E intr-adevar o rusine daca Ponta nu v-a consultat, inainte de a se intalni cu primii-ministrii Serbiei si ai Bulgariei.

Dar mai rusinos d-le Iohannis este ceea ce faceti dvs. Dvs. nu catadicsiti sa informati poporul roman despre ce pozitie va avea Romania la Summit-ul organizat de urgenta de Merkel si de Juncker, asa cum nu ati catadicsit sa ne spuneti ca ati acceptat COTELE OBLIGATORII decat la trei luni dupa ce ati facut-o si doar pentru ca Romania trebuia sa primeasca aproape 7000 de refugiati, in loc de 1785.


Ce e mai grav e faptul ca prin pozitia sa, Iohannis nu-si bate joc doar de Romania ci si de Bulgaria si de Serbia. Chiar daca Ponta a facut de capul lui ce a facut : lucrurile trebuiau fie discutate din timp cu el (intalnirea era publica trebuia sunat imediat, etc…), fie intervenit acum in privat pentru a nu pune in ridicol Bulgaria si Serbia si toata intalnirea de la Craiova.

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro