”Defăimarea socială”, marca Liviu Dragnea: Amenzi de până la 100.000 de lei pentru românii care încalcă noua lege

Distribuie!by O nouă lege a fost votată astăzi în Parlament, la inițiativa lui Liviu Dragea. Românii care vor încălca această nouă lege riscă amenzi care pornesc de la 1.000 de lei dar pot ajunge și până la 100.000 de lei. loading... Noua lege privește promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O nouă lege a fost votată astăzi în Parlament, la inițiativa lui Liviu Dragea. Românii care vor încălca această nouă lege riscă amenzi care pornesc de la 1.000 de lei dar pot ajunge și până la 100.000 de lei.

loading...

Noua lege privește promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup, fiind adoptată de Senat cu cu 52 de voturi „pentru”, 23 de voturi „împotrivă” şi 3 abţineri.

Potrivit deciziei Senatului, defăimarea socială s-ar putea sancţiona cu amendă de la 1000 la 30.000 lei, dacă vizează o persoană fizică, respectiv cu amendă de la 2000 la 100.000 lei, dacă vizează un grup social, o creştere aproape dublă faţă de valoarea maximă a amenzii de 60.000 lei stabilită de iniţiator, conform Mediafax.

Potrivit proiectului iniţiat de social-democratul Liviu Dragnea, prin defăimarea socială se înţelege fapta sau afirmaţia prin care o persoană este pusă în situaţie de inferioritate pe temeiul apartenenţei sale la o categorie de persoane „care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnică, limbă maternă, tradiţii culturale, apartenenţă politică, orientare sexuală, origine socială, dizabilităţi, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SISA”.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iniţiativa confiscării averilor ilicite ale demnitarilor a fost respinsă de Guvern
În timp ce Regele Mihai este pe moarte, Duda și Margareta aproape de un mare tun financiar din banii statului
România condamnată de CEDO în dosarul MISA la plata a 291.000 de euro, după abuzurile procurorilor români
Pas DECISIV pentru întreg mapamondul: Mişcarea lui Donald Trump în faţa lui Vladimir Putin
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?
Marea MANIPULARE de la Alep. Cum a ajuns PRESA să facă jocuri politice, MINŢIND grosolan. ORDIN de zi: „Assad TREBUIE să cadă cu orice preţ!”
BRIGADA NUFARUL IN ACTIUNE – Disperati sa desfiinteze Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie ca sa o scape pe Kovesi de dosare, procurorii din CSM au sesizat Inspectia Judiciara. Procurorul Cristian Ban pretinde ca seful SIIJ Gheorghe Stan ar fi scos din burta procentul de 70% dosare constituite pe sesizari din oficiu. In realitate, Stan s-a raportat doar la cauzele venite de la DNA, DIICOT si PICCJ, in timp ce Ban a prezentat o statistica la nivel national
MAX ARUNCA BOMBA: KOVESI FACUTA MARE LA O BAUTA
Rusii isi retrag toti banii din Romania!
ROMÂNIA FURATĂ. Sidex, combinatul vândut pe nimic
Guvernul masonic Ciolos doreste distrugerea fermelor Romanesti | AM LUAT SUBVENȚIILE dar FAC GREVA FOAMEI la GUVERN pentru FERMELE care au MURIT! banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
Ratele românilor, cele mai mari din Europa ( doar il avem pe verisorul regelui Mihai, Isarescu la conducere)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro