Decreteii – Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala

Distribuie!by Uitati-va la harta de mai sus ! Vedeti unde este Crimeea ? Pe harta de mai sus se vad intentiile noii ordini mondiale de a redesena harta Europei ( harta era cunoscuta dinainte de mult timp si unele din cele reprezentate pe harta au devenit deja realitate pe cand […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Uitati-va la harta de mai sus ! Vedeti unde este Crimeea ? Pe harta de mai sus se vad intentiile noii ordini mondiale de a redesena harta Europei ( harta era cunoscuta dinainte de mult timp si unele din cele reprezentate pe harta au devenit deja realitate pe cand altele se afla in curs )
 
Ceausescu stia din timp de planurile pentru depopularea Romaniei ale ocultei mondiale. Chiar daca toate statele comuniste au avut o politica pro-natalista conform ideologiei ca mai multi oameni inseamna si o economie mai puternica , Ceausescu a avut si un alt scop pentru decretul sau pro-natalitate si anti-avort.
 
Decreteii lui Ceausescu au reprezentat o contramasura la intentiile de depopulare ale Romaniei de catre oculta mondiala.Totusi astazi ne trezim ca Romania a pierdut rapid aproape 4 milioane de romani , natalitatea este la pamant , populatia ramasa in tara este imbatranita si scade vertiginos.
 
Serviciile de informatii romanesti in perioada comunista au fost unele dintre cele mai performante din lume. Chiar si americanii erau impresionati de ce puteau fi capabile serviciile noastre. E drept ca in perioada comunista se investeau si sume fabuloase in aceste servicii dar rezultatele si securitatea nationala pe care o asigurau erau justificate pentru aparatul de stat comunist.
 
Inca din 1948 statele aliate care castigasera razboiul impotriva Germaniei naziste se luptau pentru cei mai controversati oameni de stiinta din timpul razboiului : eugenistii germani. Acestia se faceau vinovati de nenumarate atrocitati , vivisectii si torturi inimaginabile la care i-au supus pe prizonierii din lagare pentru tot felul de experimente oribile si socante.
 
Conceptele acestor eugenisti despre rasele care merita sa traiasca si cele care nu merita , le-au fost pe plac celor din oculta mondiala si s-au batut sa-i recruteze ( cu toate ca ar fi trebuit sa fie condamnati pentru miile de crime comise in lagare ) si sa le dea noi acoperiri decente prin redenumirea lor din eugenisti in antropologi sau  experti in inginerie sociala , biologie sociala sau paternitate planificata ( aceste noi concepte au devenit acoperiri pentru vechiul concept de igiena rasiala ).
 
Pentru Romania , oculta mondiala pregatea schimbari inclusiv pe  Harta Noii Ordini Europene : Oltenia se va transforma in tara tiganilor , Ardealul sa ajunga la Ungaria , ce a mai ramas din Basarabia se va uni cu ce va ramane din Romania. O astfel de harta ar fi fost interceptata de un spion roman care ulterior va avea o moarte suspecta in accidentul aviatic de la Baloteşti din 1995.
 
Ceausescu era la curent cu planurile ocultei mondiale legate de depopularea Romaniei si de redesenarea hartii Europei prin care si Romania era afectata prin pierderi teritoriale. La inceputul lunii decembrie a anului 1989 lui Ceausescu i-au fost reconfirmate planurile noii ordini mondiale cu privire la destinul si la noile granite ale Romaniei primind un raport din partea lui Iulian Vlad despre discutiile dintre cele doua mari puteri ale planetei : SUA si URSS. Raportul vorbea despre un nou echilibru pe continentul european si redefinirea sferelor de influenta . Conform raportului si Hartii Noii Ordini Europene aveau sa se intample unele dintre lucrurile care deja s-au si intamplat : Cehoslovacia se rupe in doua, Kaliningrad devine o zona autonoma apartinand Rusiei, Kosovo se desprinde ca mai apoi sa se uneasca cu Albania , Scotia devine independenta, o parte din Irlanda de Nord se uneste cu Republica Irlanda, Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania, Italia se divide in zona de nord si de sud , Belgia se divide in Flandra si Wallonia, Transilvania devine parte a Ungariei , judetele Dolj , Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor , partea vestica a Basarabiei revine Romaniei, partea estica a Basarabiei inclusiv Transnistria devin zona autonoma “Dniester” in cadrul Ucrainei.
 
Cu sprijin financiar masiv , politic si in unele cazuri si militar din partea ocultei mondiale multe dintre aceste planuri deja au devenit realitate. Generalul Mircea Chelaru a avertizat asupra acestor planuri oculte in 31 octombrie din anul 2000 iar pe 1 noiembrie 2000 si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei ( sau este posibil sa fi fost obligat sa-si dea demisia ) .

In contextul noilor framantari geo-politice din Ucraina , miscarile extremiste maghiare in Romania , miscari pro-autonomie a Transilvaniei si a Tinutului Secuiesc  , tradarea lui Victor Ponta aducand UMDR si PCM la guvernare trebuie sa nea dea tuturor un puternic semnal de alarma.
 
Politica celor de astazi care ne conduc este in complicitate cu politica noii ordini mondiale : o politica de depopulare , dezumanizare si inrobire a populatiei. Daca nu ne trezim la timp si sa ne scuturam de lanturile pe care ei ni le leaga de la o zi la alta din ce in ce mai strans nu vom fi sclavi doar noi ci si copiii copiilor nostri !
 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

HALLOWEEN INSANGERAT INTR-O TARA DISTRUSA. Murim spoiti. Refuzam sa vedem mizeria si saracia, lucrurile prost facute, le pictam colorat, in "creativitate”, "exprimare libera”, "hipsterisme”, iarba, feministi, gay, bautura, si murim cool si "democrat”
Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI
Să nu uităm acţiunile Olandei la lovitura de stat 1989 . Coen Stork, ambasadorul Olandei la Bucureşti în 1989 – s-a implicat direct în acţiunile antiromâneşti. În luna martie 1989 a primit la reşedinţa sa pe Brucan, susţinându-l în acţiunile sale. Ziaristul olandez de naţionalitate maghiară Varga Van Kieed Şandor, a contactat cetăţeni români pe care i-a instigat la acţiuni impotriva statului. Ambasadorul olandez i-a oferit protecţie.
Apel al ISIS in limba germana pentru membrii din Europa: „Iesiti pe strada si MACELARITI infidelii”
SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: „Chiar dacă nu vom mai avea ce să MÂNCĂM, nu vom mai apela credite”
Foștii constructori de avioane în România fac acum crocodili de nisip în Germania, la Hamburg Video
ROMÂNIA FURATĂ. Electroputere Craiova – o privatizare deraiată
Samsung: Televizoarele inteligente ascultă discuţiile personale. LG forţat să creeze o actualizare a programului informatic
DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! Academicianul Eugen Mihaescu despre Legea “Elie Wiesel”: Azi, luptătorii anticomuniști sunt prima țintă a tovarășului Florian. Cine urmează mâine? Mihai Eminescu?
Discursul FULMINANT al unui OFICIAL ROMÂN despre starea naţiunii. La câteva ore după, a fost schimbat din funcţie!
Acuzatii grave de tradare nationala: BASESCU SI BNR au falsificat impreuna cu Jeffrey Franks datele macroeconomice pentru a se realiza acordul cu FMI
Frauda EADS – EPISODUL 4: Dedicaţie pentru ex-premierul Adrian Năstase | Reţeta care guvernează lumea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro