Decizie uluitoare luata de partide. Parlamentarii au dat liber jafului in padurile Romaniei

Distribuie!by Parlamentarii au dat liber jafului din paduri dupa ce au redus marti de zece ori unele amenzi pentru taierile ilegale mascate sub denumirea de: „produse accidentale”. Sanctiunile micsorate pot fi acoperite din vanzarea unui singur camion cu lemne. loading... Amenzile pentru neregulile privind taierile de lemn au fost inasprite […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Parlamentarii au dat liber jafului din paduri dupa ce au redus marti de zece ori unele amenzi pentru taierile ilegale mascate sub denumirea de: „produse accidentale”. Sanctiunile micsorate pot fi acoperite din vanzarea unui singur camion cu lemne.

loading...

Amenzile pentru neregulile privind taierile de lemn au fost inasprite drastic anul trecut de guvernul Ciolos printr-o Ordonanta de Urgenta. Insa ele au fost reduse de parlamentari.


Ion Stelian, deputat USR: „Nu suntem de acord de asemenea cu o serie de amendamente care nu fac altceva decat sa eilimine unele contraventii, sa diminueze substantial unele sanctiuni.

Doina Pana, deputat PSD: „Contrar la ce spune antevorbitorul meu, ce facem noi astazi nu este sa reducem amenzi, ci sa dam firescul…


Astfel, daca pana acum depasirea cantitatii de lemn aprobata pentru taiere chiar si cu 1 la suta era supusa amenzii, in forma votata de deputati se da doar avertisment pentru depasiri sub 3 la suta. Iar amenzile pentru cei care aproba exploatarea asa numitelor „produse accidentale„, cum ar fi copacii dezradacinati de vant sau bolnavi, dar care de fapt perfect sanatosi, amenda minima a scazut de la 20 la 2 mii de lei.

Alesii au anulat si masura confiscarii mijlocului de tranport folosit la taierile ilegale. Cornel Olar, deputat PNL: „Confiscarea utilajului de transport dupa ce se luau anumite masuri ori de contraventie ori masuri penale. Nu se poate la o fapta sa luam trei masuri impotriva unui cetatean, chiar daca a incalcat-o el cu voie sau fara voie.

Ion Stelian deputat USR: “Masura confiscarii este una foarte importanta, a confiscarii mijlocului de transport cu care se transporta material lemnos in mod ilegal, este una foarte importanta daca dorim intradevar sa limitam taierile ilegale de padure.

Totusi, pentru ca doar parlamentarii USR s-au opus, la vot s-a aprobat o limitare a confiscarii. Astfel, daca acum mijloacele folosite la transportul lemnului taiat ilegal se confisca, deputatii au decis ca acest lucru sa se intample doar daca lemnul depaseste 5 metri cubi, sau daca fapta se repeta in interval de 6 luni. Legea va fi trimis presedintelui Iohannis pentru promulgare. Sursa: Stirileprotv.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un text TERIBIL despre criza refugiaților: Va urma o BESTIALIZARE generalizată, în care lumea va fi tranformată într-o imensă fermă a animalelor, condusă fără milă. VINOVAȚII trebuie căutați în Occident
Adio implanturi dentare! În scurt timp vom înlocui dinţii lipsă cu „biodinţi” noi, care vor creşte direct în gura pacienţilor.
DNA lămurește de ce un IMBECIL ca Tăriceanu, CORIGENT și REPETENT, a ajuns în VÂRFUL statului român
Academicianul Sorin Dumitrescu despre colonizarea României prin intermediul grupurilor Soroș
Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
La revedere OLTCHIM !!! Vânzarea pe pachete a Oltchim este „o mare greşeală“. Decizia ar fi fost impusă de Comisia Europeană
Petiție: „Cerem suspendarea președintelui Iohannis”.
Adevărata ţintă din spatele cazurilor "Pomohaci" şi "Episcopul de Huşi"
ArcelorMittal ar putea vinde COMBINATUL siderurgic din Galaţi. Mutarea gândită de liderul mondial în industria oţelului
Adevăraţii asistaţi social sunt cântăreţii care preamăresc politicienii
Noul "Mengele": Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă, via alimente in Hipermarketurile imperialiștilor !!
Cel care l-a premiat pe Augustin Lazar a cerut moartea lui Maniu, Bratianu si Coposu- dupa noi venim tot noi- Walter Roman
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre