Decan al facultății SRI: ”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității, angajatul lor 100%”

Distribuie!by ”Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior, documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS”. loading... O nouă declarație zdrobitoare pentru Augustin Lazăr – iar lovitura îi aparține tot lui Victor Ciutacu! Autorul este de această dată cel mai cunoscut autor de lucrări și cadrul didactic […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior, documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS”.

loading...

O nouă declarație zdrobitoare pentru Augustin Lazăr – iar lovitura îi aparține tot lui Victor Ciutacu! Autorul este de această dată cel mai cunoscut autor de lucrări și cadrul didactic din zona informațiilor, profesorul și istoricul Cristian Troncotă.Fostul decan al Facultății de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazu” a declarat aseară în emisiunea lui Victor Ciutacu, ”Punctul Culminant”, că procurorul general Augustin Lazăr a fost ”ofițer acoperit al Securității”.


”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității – era angajatul lor, sută la sută”, a declarat Troncotă, care explică un fapt interesant – ”Acoperiții nu au fost dați de CNSAS drept colaboratori ai Securității”.

Motivul? Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior, spune profesorul Troncotă, iar ”Documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS”.


”Ele se distrug, sau rămân clasate”, spune fostul decan al Facultății SRI, care spune că această calitate se poate dovedi ”doar cu foștii ofițeri care pot dezvălui asta, altfel e greu”.

În fața uimirii lui Victor Ciutacu, profesorul Cristian Troncotă și-a întărit afirmația:

”Sunt sută la mie convins că a fost ofițer acoperit al Securității” – și a completat ”Lazăr este un soldat japonez disciplinat”.

Read more: https://ro.sputnik.md/justice/20190410/25445138/Decan-al-facultatii-SRI-Lazar-a-fost-ofiter-acoperit-al-Securitatii-angajatul-lor-100.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Imaginea virală de la summit: soţul premierului gay al Luxemburgului, în fotografia de grup cu primele-doamne ale liderilor NATO
Reacţia lui Dragoş Pătraru după ce a fost dat afară de la TVR: Doamna Gradea acţionează după zicala «statul sunt eu». Îi asigur pe telespectatori că revenim pe TV
Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
Studenţii care au construit iARO Camarad: "E pregătit pentru piaţa auto pe care vrem să o dezvoltăm în România"
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Florian Colceag: APEL CĂTRE NAŢIUNE: “Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”
BOMBĂ în justiție: Abuzul în serviciu a fost DEZINCRIMINAT. În ce caz s-a pus în aplicare decizia CC
EXCLUSIVITATE. Mircea Malița: România şi-a cedat suveranitatea! (VIDEO)
Un bărbat și o femeie, crescuți de cupluri lesbiene, aruncă în aer comunitatea homosexuală
HALUCINANT! Aceste JEGOȘENII s-au spus în DIRECT la Antena 3! Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față!
LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
Parchetul Laurei Kovesi a fost condamnat in instanta pentru "incatusare excesiva". S-a intamplat dupa un abuz comis de catre structura DNA din Brasov, condusa de procurorul David Deca.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro