Decan al facultății SRI: ”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității, angajatul lor 100%”

Distribuie!by ”Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior, documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS”. loading... O nouă declarație zdrobitoare pentru Augustin Lazăr – iar lovitura îi aparține tot lui Victor Ciutacu! Autorul este de această dată cel mai cunoscut autor de lucrări și cadrul didactic […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

”Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior, documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS”.

loading...

O nouă declarație zdrobitoare pentru Augustin Lazăr – iar lovitura îi aparține tot lui Victor Ciutacu! Autorul este de această dată cel mai cunoscut autor de lucrări și cadrul didactic din zona informațiilor, profesorul și istoricul Cristian Troncotă.Fostul decan al Facultății de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazu” a declarat aseară în emisiunea lui Victor Ciutacu, ”Punctul Culminant”, că procurorul general Augustin Lazăr a fost ”ofițer acoperit al Securității”.


”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității – era angajatul lor, sută la sută”, a declarat Troncotă, care explică un fapt interesant – ”Acoperiții nu au fost dați de CNSAS drept colaboratori ai Securității”.

Motivul? Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior, spune profesorul Troncotă, iar ”Documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS”.


”Ele se distrug, sau rămân clasate”, spune fostul decan al Facultății SRI, care spune că această calitate se poate dovedi ”doar cu foștii ofițeri care pot dezvălui asta, altfel e greu”.

În fața uimirii lui Victor Ciutacu, profesorul Cristian Troncotă și-a întărit afirmația:

”Sunt sută la mie convins că a fost ofițer acoperit al Securității” – și a completat ”Lazăr este un soldat japonez disciplinat”.

Read more: https://ro.sputnik.md/justice/20190410/25445138/Decan-al-facultatii-SRI-Lazar-a-fost-ofiter-acoperit-al-Securitatii-angajatul-lor-100.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Enel poate Electrica Muntenia Sud vinde statului român, dar şi rusilor sau chinezilor
Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de şist din Transilvania | VIDEO
Cum distruge guvernul parcurile industriale – sau ce v-ar fi spus opoziţia în campanie, dacă ar fi existat
De ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi?
Bogdan Tiberiu Iacob NUCLEARA ANULUI | Kovesi aruncă în aer scandalul de spionaj Black Cube
JUSTITIE MALIGNA – Calin Popescu Tariceanu acuza ca in spatele decredibilizarii Justitiei stau SRI, “paravanul luptei impotriva coruptiei”, lipsa raspunderii magistratilor si numirile politice de la varful institutiilor de forta din sistem. Kovesi a fost demascata de presedintele Senatului: “Oameni cu pregatire sumara inteleg lucrurile intr-o maniera cu totul si cu totul deformata, daca nu cumva goana dupa imagine ii face sa actioneze dupa cum vedem in ultima perioada”
Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Cum îndrăznești sa spui ca ai armata, sa avansezi generali si sa-i decorezi, intr-o țara in plin proces de dizolvare si depopulare?!
Giganții bancari fac zid în jurul protestatarilor de la Guvern. Încă un șef de bancă aplaudă manifestația
Comisia de Apărare din Senat a dat aviz pentru achiziția rachetelor Patriot
Statul criminal Britanic, după ce l-au debranșat de la aparate ca să-l ucidă și nu l-au hrănit 36 de ore progresiștii din spital nu s-au lăsat văzând că Alfie respiră. EVZ.ro: "Micuțul Alfie a fost EXECUTAT? I s-au administrat 4 „medicamente” MISTERIOASE înainte de a MURI"
George Soros a cumpărat acțiuni la ziarul "New York Times" în valoare de peste 3 milioane de dolari
SCANDALOS | Sute de mii de tone de gunoi din Italia, pregătite să invadeze România
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro