DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”

Distribuie!by Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpress. loading... Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini. Statul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpress.

loading...

Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini.

Statul german dorește urgentarea acestui demers de expulzare întrucât, foarte mulți români locuiesc în Germania datorită ajutorului social sau solicitând locuri în azil.


Cancelarul german Angela Merkel trădează orice afirmare la adresa României, nedorind ca aceasta să intre în spațiul Schengen.

În următoarele luni orice persoană stăină aflată pe teritoriul Germaniei va fi verificată și interogată, pentru a se evita ilegalitatea și încălcarea legilor, relatează tabloidul german „Ruhr Nachrichten”.


Deasemenea Angela Merkel intenționează să înlocuiască ajutoarele sociale cu alte modalități de sprijin financiar.

Germania este țara care atinge cele mai înalte cote în privința refugiaților astfel, noul proiect anunțat oficial, se descende a fi ca “o lecție pentru celelalte țări care au refuzat primirea refugiaților”.

Sursa:

http://romanin.eu/, infopuls.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fost vicepreședinte Rompetrol: ''Am căzut cu toții de pe scaun când Patriciu ne-a spus că a vândut compania''
De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii
Rețeaua SOROS vrea să impună ILEGAL CENZURA ÎN ROMÂNIA. Flux24 dezvăluie planul Halucinant de cenzură pus la cale de SOROS, HOTNEWS şi DIGI24. Cerem procuraturii să se autosesize. Nimeni nu se poate erija în organ de cenzură.
Iohannis sau lucru nemțesc cusut cu sfoară
Iohannis nu se va opune distrugerii pădurilor, el va susține interesele austriecilor!
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
EXPLOZIV! | Statul român, expropriat de OMV si Gazprom?
Declarația istorică a Președintei Parlamentului Elen, Zoe Konstantopoulou
O tragedie aviatica asemanatoare cu cea din Ucraina s-a petrecut in urma cu 25 de ani si in tara noastra! Romanii au doborat la Revolutie in 1989 un avion de pasageri cu o racheta!
Mugur Isărescu singurul salariat care nu se mai schimbă
Curtea Europeană de Justiție a declarat ILEGAL timbrul de mediu. Statul român trebuie să restituie celor care au plătit taxa aproximativ 1,44 miliarde de euro
Pasaport pentru "La munte" ... EXPROPIEREA ROMÂNILOR ŞI SCOPUL FINAL: TRANSILVANIA, NUMAI PENTRU PROPRIETARI UNGURI ŞI GERMANI, ROMÂNII ÎN GAZDĂ!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro