DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”

Distribuie!by Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpress. loading... Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini. Statul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpress.

loading...

Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini.

Statul german dorește urgentarea acestui demers de expulzare întrucât, foarte mulți români locuiesc în Germania datorită ajutorului social sau solicitând locuri în azil.

Cancelarul german Angela Merkel trădează orice afirmare la adresa României, nedorind ca aceasta să intre în spațiul Schengen.


În următoarele luni orice persoană stăină aflată pe teritoriul Germaniei va fi verificată și interogată, pentru a se evita ilegalitatea și încălcarea legilor, relatează tabloidul german „Ruhr Nachrichten”.

Deasemenea Angela Merkel intenționează să înlocuiască ajutoarele sociale cu alte modalități de sprijin financiar.


Germania este țara care atinge cele mai înalte cote în privința refugiaților astfel, noul proiect anunțat oficial, se descende a fi ca “o lecție pentru celelalte țări care au refuzat primirea refugiaților”.

Sursa:

http://romanin.eu/, infopuls.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

”Defăimarea socială”, marca Liviu Dragnea: Amenzi de până la 100.000 de lei pentru românii care încalcă noua lege
100 de zile – 1.000 de creștini uciși în Nigeria
Declaraţia de la Geneva, pe înţelesul tuturor
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
Adevărata criză din Ucraina abia începe: Europa, pregătește-te pentru "ziua de după război"!
Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
Ritual satanist in Muntii Apuseni. Masonii din Romania, aduc jertfelnic de sange
Sorin Ovidiu Vantu: Cand jigodiile plang, curva din mine are orgasm!/Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
Mihai Șora, farul călăuzitor al neomarxiștilor (Ana Pauker, Iliescu, USR)
Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?
Cititi declaratia care a transformat-o pe Laura Kovesi in invinuita pentru infractiunea de marturie minicioasa: "Pe Ghita Sebastian l-am cunoscut la niste activitati organizate de alte institutii unde eu am fost invitata in calitatea mea de procuror general. Nu am avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu am vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu am facut schimb de e-mailuri" (Document)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro