De necrezut! Președintele Trump și omologul său mexican s-au înțeles!

Distribuie!by loading... sursa foto:  mesagerulromanesc.ro La o zi după ce președintele Mexicului și-a anulat vizita în SUA ca urmare a tensiunilor privind zidul de la frontieră, Enrique Pena Nieto s-a înțeles cu Donald Trump. Nieto și liderul de la Casa Albă au agreat vineri, într-o convorbire telefonică, să nu mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trump-Nieto

loading...

sursa foto:  mesagerulromanesc.ro

La o zi după ce președintele Mexicului și-a anulat vizita în SUA ca urmare a tensiunilor privind zidul de la frontieră, Enrique Pena Nieto s-a înțeles cu Donald Trump.

Nieto și liderul de la Casa Albă au agreat vineri, într-o convorbire telefonică, să nu mai discute public controversata problemă referitoare la cine va plăti construcția zidului ce va fi ridicat la frontiera dintre cele două țări.

Anunțul a fost făcut publica de către președinția mexicană, printr-un comunicat de presă, citat de agenția DPA.

„În ce privește zidul de la frontieră, ambii președinți au recunoscut diferențele lor clare și foarte publice cu privire la acest subiect sensibil și au agreat să rezolve aceste diferențe ca parte a unei discuții complete asupra tuturor aspectelor relației bilaterale. Cei doi președinți au agreat ca deocamdată să nu discute public acest subiect controversat”, se arată în documentul citat, potrivit Agerpres.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro