De necrezut! Președintele Trump și omologul său mexican s-au înțeles!

Distribuie!by loading... sursa foto:  mesagerulromanesc.ro La o zi după ce președintele Mexicului și-a anulat vizita în SUA ca urmare a tensiunilor privind zidul de la frontieră, Enrique Pena Nieto s-a înțeles cu Donald Trump. Nieto și liderul de la Casa Albă au agreat vineri, într-o convorbire telefonică, să nu mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trump-Nieto

loading...

sursa foto:  mesagerulromanesc.ro

La o zi după ce președintele Mexicului și-a anulat vizita în SUA ca urmare a tensiunilor privind zidul de la frontieră, Enrique Pena Nieto s-a înțeles cu Donald Trump.

Nieto și liderul de la Casa Albă au agreat vineri, într-o convorbire telefonică, să nu mai discute public controversata problemă referitoare la cine va plăti construcția zidului ce va fi ridicat la frontiera dintre cele două țări.

Anunțul a fost făcut publica de către președinția mexicană, printr-un comunicat de presă, citat de agenția DPA.

„În ce privește zidul de la frontieră, ambii președinți au recunoscut diferențele lor clare și foarte publice cu privire la acest subiect sensibil și au agreat să rezolve aceste diferențe ca parte a unei discuții complete asupra tuturor aspectelor relației bilaterale. Cei doi președinți au agreat ca deocamdată să nu discute public acest subiect controversat”, se arată în documentul citat, potrivit Agerpres.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Condrea este in Insulele Baleare unde l-au expediat serviciile” – Acuzatii incendiare in direct
ANAF a publicat primele liste cu 2.600 datornici la stat. „Persoanele fizice vin buluc acum să plătească”
Salarii pe DATORIE! Guvernul Grindeanu imprumuta luna aceasta peste 900 de milioane de euro pentru a putea acoperi promisiunile electorale!
DETONAREA NOII SECURITATI – UNJR si AMR declanseaza jihadul dupa aparitia Protocolului care a confirmat ingerinta serviciilor in Justitie: "PICCJ si SRI sa publice de indata absolut toate protocoalele ori intelegerile de cooperare pe care le au... Cei ce au semnat si implementat acest Protocol trebuie sa si-l asume si sa dea socoteala pentru el... Procurorii si parchetele au cedat independenta lor operationala SRI-ului... Protocolul a produs consecinte efective in dosarele de urmarire penala"
Paleologu, atac la Barna: Cum se face că tocmai Ghinea (USR) v-a secretizat contractele?
Anton Lixandroiu, românul care a cerut socoteală Ungariei care și-a cerut pentru prima dată scuze la ONU pentru Holocaust
Premierul rus în Bulgaria: Mizele economice
Cand in Romania era mega-criza si se taiau salariile si pensiile, la BNR se dadeau prime de milioane de Euro
Iohannis, umilit oficial de Trump!
România este singura țară cu potențial economic din Europa în care consumul casnic de energie îl depășește pe cel industrial - dovada clară și incontestabilă că noi nu mai avem industrie și economie.
„Sărbătoarea Sfântului Valentin” – un atac păgân la sfinţenie şi dragoste curată
Cum au fost „adoptaţi“ de localnici vietnamezii aduşi să muncească la Flămânzi. „Sunt mai harnici ca românii. Îi chem la masă şi le fac borş şi friptură“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro