De la FIŢUICĂ la BLUETOOTH. Cum se COPIAZĂ astăzi la EXAMENE

Distribuie!by În trecut, copiatul la examene însemna, de cele mai multe ori, o hârtiuţă ascunsă în mânecă sau notiţe scrise direct în palmă sau antebraţ. Însă, acum, tinerii care se pregătesc pentru examene se folosesc de tehnologiile moderne pentru a copia. După apariţia pe piaţă a smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În trecut, copiatul la examene însemna, de cele mai multe ori, o hârtiuţă ascunsă în mânecă sau notiţe scrise direct în palmă sau antebraţ. Însă, acum, tinerii care se pregătesc pentru examene se folosesc de tehnologiile moderne pentru a copia.
După apariţia pe piaţă a smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a ochelarilor Google, elevul modern are o varietate de gadget-uri pe care le-ar putea folosi pentru a trişa la examene, scrie într-un articol CNN.
În prezent, profesorii nu numai că trebuie să fie vigilenţi în sala de examinare, ci trebuie să fie la curent cu toate noile tehnologii apărute.
“Consider că toate aceste tehnologii vor reprezenta o problemă. Vor exista consecinţe care nu pot fi încă prevăzute”, a declarat Larry Rosen, profesor la Universitatea din California.
În Anglia, guvernul începe să răspundă la această ameninţare, potrivit Ministerului Educaţiei. 
Ameninţarea invizibilă
Unele dispozitive sunt imposibil de văzut, cum ar fi aşa-numitele căşti Bluetooth “invizibile”. Acestea dspun de un microfon minuscul, care este legat de un telefon mobil. Astfel de dispozitive pot fi folosite pentru a primi răspunsuri de la cineva din exterior.
“Dacă observăm un student care îşi mişcă stiloul sau pixul în dreptul computerului sau dacă văd că îşi mişcă încheietura mâinii, acestea sunt semnale că probabil face fotografii. Atunci intervenim”, spune Taylor Ellis, decan în cadrul unei universităţi din Florida.
China ne arată VIITORUL
China pare să fie ţara care ne arată cum să luptăm împotriva copiatului. În şcolile şi universităţile din China se folosesc noile tehnologii pentru a combate “trişatul high-tech” de mai bine de un an. Membrii comisiilor de examinare folosesc monitorizarea semnalelor radio şi verificarea studenţilor cu scanere pentru a se evita copierea
“Este greu să găseşti profesorii care cunosc tot ce se întâmplă acum pe piaţa tehnologiilor. Ei nu ştiu prea multe despre noile dispozitive apărute, asta se întâmplă doar în şcolile de specialitate. Este nevoie de o schimbare în întreg sistemul de învăţământ. În viitor, orice copil va avea un computer”, a declarat Shelly Palmer, consultant digital media..
http://m.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-de-la-fituica-la-bluetooth-cum-se-copiaza-astazi-la-examene-221847?fbclid=IwAR0b3XWerOCWDy86oiFcc097KTjmcwnr3MJpKEcRExmm6uIbnCUhK_tqb44

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum arată TEMPLUL MASONIC IMENS ce va fi construit în Bucureşti.
FABRICA TITAN – ÎNCHISĂ DE STRĂINI! HALELE – transformate în FRIGIDERE pentru PÂINEA CONGELATĂ ADUSĂ DIN SUEDIA
Documente declasificate peste Ocean. România: Soros stabilea agenda politică externă a lui Obama
Parchetul Laurei Kovesi a fost condamnat in instanta pentru "incatusare excesiva". S-a intamplat dupa un abuz comis de catre structura DNA din Brasov, condusa de procurorul David Deca.
Filiera banilor Soros – Nicușor Dan. Mecanismul este complex
Alertă maximă printre şoferi! Feriţi-vă de această şmecherie! VIDEO
Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa: România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!” . Declarații fabuloase făcute de un arheolog german.
AVION PRIVAT PENTRU KOVESI – Deputatul Sebastian Ghita si-a completat denuntul cu date si fotografii despre avionul pe care l-a folosit impreuna cu Mihnea Costoiu pentru a merge la Cluj sa il convinga pe profesorul Gheorghita Mateut, membru al Comisiei tehnice, sa dea girul ca lucrarea de doctorat a Laurei Kovesi nu reprezinta un plagiat (Foto)
Trump avertizează Rusia că urmează riposta în Siria şi acuză ancheta procurorului Mueller că dăunează relaţiilor ruso-americane
Românilor li se pregătește ceva în laboratoarele „băieților deștepți”: Vârsta de pensionare trebuie să fie cât mai mare
Singurătatea scurtează viața la fel ca 15 țigări fumate zilnic
Iohannis s-a urcat pe cazul Caracal, exact ca dupa Colectiv, in scop electoral!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro