De la FIŢUICĂ la BLUETOOTH. Cum se COPIAZĂ astăzi la EXAMENE

Distribuie!by În trecut, copiatul la examene însemna, de cele mai multe ori, o hârtiuţă ascunsă în mânecă sau notiţe scrise direct în palmă sau antebraţ. Însă, acum, tinerii care se pregătesc pentru examene se folosesc de tehnologiile moderne pentru a copia. După apariţia pe piaţă a smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În trecut, copiatul la examene însemna, de cele mai multe ori, o hârtiuţă ascunsă în mânecă sau notiţe scrise direct în palmă sau antebraţ. Însă, acum, tinerii care se pregătesc pentru examene se folosesc de tehnologiile moderne pentru a copia.
După apariţia pe piaţă a smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a ochelarilor Google, elevul modern are o varietate de gadget-uri pe care le-ar putea folosi pentru a trişa la examene, scrie într-un articol CNN.
În prezent, profesorii nu numai că trebuie să fie vigilenţi în sala de examinare, ci trebuie să fie la curent cu toate noile tehnologii apărute.
“Consider că toate aceste tehnologii vor reprezenta o problemă. Vor exista consecinţe care nu pot fi încă prevăzute”, a declarat Larry Rosen, profesor la Universitatea din California.
În Anglia, guvernul începe să răspundă la această ameninţare, potrivit Ministerului Educaţiei. 
Ameninţarea invizibilă
Unele dispozitive sunt imposibil de văzut, cum ar fi aşa-numitele căşti Bluetooth “invizibile”. Acestea dspun de un microfon minuscul, care este legat de un telefon mobil. Astfel de dispozitive pot fi folosite pentru a primi răspunsuri de la cineva din exterior.
“Dacă observăm un student care îşi mişcă stiloul sau pixul în dreptul computerului sau dacă văd că îşi mişcă încheietura mâinii, acestea sunt semnale că probabil face fotografii. Atunci intervenim”, spune Taylor Ellis, decan în cadrul unei universităţi din Florida.
China ne arată VIITORUL
China pare să fie ţara care ne arată cum să luptăm împotriva copiatului. În şcolile şi universităţile din China se folosesc noile tehnologii pentru a combate “trişatul high-tech” de mai bine de un an. Membrii comisiilor de examinare folosesc monitorizarea semnalelor radio şi verificarea studenţilor cu scanere pentru a se evita copierea
“Este greu să găseşti profesorii care cunosc tot ce se întâmplă acum pe piaţa tehnologiilor. Ei nu ştiu prea multe despre noile dispozitive apărute, asta se întâmplă doar în şcolile de specialitate. Este nevoie de o schimbare în întreg sistemul de învăţământ. În viitor, orice copil va avea un computer”, a declarat Shelly Palmer, consultant digital media..
http://m.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-de-la-fituica-la-bluetooth-cum-se-copiaza-astazi-la-examene-221847?fbclid=IwAR0b3XWerOCWDy86oiFcc097KTjmcwnr3MJpKEcRExmm6uIbnCUhK_tqb44

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FLOTA României, 300 de nave au fost vândute de marionetele sistemului satanic care distrug Romania de 26 de ani-Video+Document
Cu ce specimene defilează partidul lui Cioloș!
MAFIA araba din Berlin se intareste cu marfa proaspata: migrantii din Siria
Suspendarea lui Iohannis este o urgenţă!
Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
Academicianul Dinu Giurescu: “Cind vinzi resursele minerale, stergi o tara de pe harta lumii” (VIDEO)
Ilie Năstase despre Iohannis: S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? 
Măi, dar vouă chiar nu vă este rușine? Atac “artistic” frontal la Biserica Ortodoxă Română format dintr-un grup de 33 de artisti si zilieri declarati ai masoneriei...
Distrugerea Romaniei - Sistemul de invatamant
România furată | Institutul Cantacuzino, lăsat fără niciun rol în producția de vaccinuri antigripale
Senzaționala poveste a ASASINĂRII liderului Hezbollah, Imad MUGHNIYEH, de către Mossad și CIA. Detalii NECUNOSCUTE: „Creierul operațiunilor cu mașini capcană a murit într-o explozie a mașinii sale”
ARESTAT PREVENTIV, ACHITAT DEFINITIV – Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu. Tache a fost defilat in catuse, umilit public si tinut nevinovat in arest peste patru luni, intr-o cauza in care “procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI”. Isi va cere scuze parchetul lui Kovesi pentru inca o viata distrusa? (Minuta)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro