De ce Trump NU este TERMINAT, așa cum urlă SIRENELE de presă

Distribuie!by Presa îi cântă din nou prohodul lui Donald Trump, din cauza celor două procese (Manafort și Cohen) în care a fost implicat. loading... O analiză a lui Jean-Patrick Grumberg pentru Dreuz. În fiecare zi văd apărând pe ecranul calculatorului meu vreo sută de alerte care anunță sfârșitul președinției lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Presa îi cântă din nou prohodul lui Donald Trump, din cauza celor două procese (Manafort și Cohen) în care a fost implicat.
loading...

O analiză a lui Jean-Patrick Grumberg pentru Dreuz.

În fiecare zi văd apărând pe ecranul calculatorului meu vreo sută de alerte care anunță sfârșitul președinției lui Trump, iminenta punere a sa sub acuzare, dovada irefutabilă că a falsificat alegerile cu ajutorul Rusiei, că noi call-girls îl acuză de hărțuire, că Congresul va declanșa procedura impeachmentului, că Trump este pe buza prăpastiei, că este noul Hitler, că dictatura bate la ușa Statelor Unite, că cenzurează presa și că se poartă ca un Naș al Mafiei…


După ce fostul său avocat Michael Cohen a pledat vinovat, presa eructează!

Evident, nici un ziar sau televiziune nu va spune că nimeni nu știe dacă ceea ce afirmă Cohen este adevărat sau fals, deoarece Michael Cohen se străduiește să obțină o pedeapsă cu închisoarea mai puțin grea în schimbul alegațiilor despre Trump.


Nimeni nu va spune că M. Cohen a pledat vinovat pentru diverse delicte care nu au legătură cu Trump, delicte pe care nimeni nu l-a forțat să le comită. Nu am nici o îndoială că Donald Trump a mai fost trădat în trecut și că are pielea groasă.

Această presă este aceeași care – trebuie să o reamintim, deoarece unii ar putea fi tentați să îi acorde oarece credit dacă nu sunt la curent cu toate informațiile – a declarat:

– că Trump nu are nici o șansă să fie ales (le confirm celor care refuză și acum să accepte că Trump a câștigat alegerile prezidențiale;

– că bursa se va prăbuși (ea nu a fost niciodată mai sus în toată istoria ei);

– că economia va cădea pe roșu (creșterea este de 4,1%, în timp ce Obama nu a reușit niciodată în cei opt ani de mandat să depășească 3%);

– că piața muncii nu își va reveni niciodată (șomajul este la 3,8%, cifra cea mai scăzută din 1975 încoace);

– că America va fi mâncată de China dacă Trump va îndrăzni să declanșeze războiul comercial (China merge dintr-un compromis într-altul, pentru prima oară după 14 ani a permis intrarea cărnii de vită americană pe piața sa, în valoare de 2,6 miliarde de dolari și este pe cale să-și diminueze toate taxele vamale);

– că Trump nu va îndrăzni niciodată să mute capitala la Ierusalim;

– că Kim nu va accepta niciodată să-se întâlnească cu Trump, că Trump nu va ajunge la nici un acord de denuclearizare cu Coreea de Nord (Kim este pe cale să-și demonteze instalațiile nucleare, nu a mai lansat nici o singură rachetă balistică de la ultimele amenințări ale lui Trump);

– că nu va reuși să distrugă Statul Islamic, pentru că Obama declarase că nu va fi capabil decât să-l „stăvilească (Trump a eradicat ISIS din toate teritoriile sale în câteva luni);

– că nu va fi capabil să aplice foarte importantul pachet de legi pentru reducerea impozitelor, promis în timpul campaniei (scăderea de impozite a avut loc și este cea mai mare de la Reagan încoace).

Mă opresc aici, însă lista promisiunilor pe care Trump le-a făcut și pe care presa a jurat că nu le va realiza, iar el a făcut-o, este impresionantă.

Iar acum a dat drumul la turbinele cu intoxicații, cu Fake News, spunând că Trump este terminat din cauza a două procese care s-au desfășurat simultan, unul avându-l ca protagonist pe Paul Manafort, fostul său director de campanie electorală, iar altul pe Michael Cohen, unul dintre foștii săi avocați.

CAZUL MANAFORT

Paul manafort a fost găsit vinovat de fraudă fiscală și de fraudă bancară. Faptele au avut loc cu zece ani înainte de campania electorală prezidențială din 2016 și nu au nici o legătură cu Donald Trump. Evident, nu veți putea citi în presa americană, dar dacă vi se va întâmpla să o parcurgeți, veți vedea că până și cele mai radicale anti-Trump, ca New York Times și Washington Post, recunosc în articolele lor, însă în al patrulea sau al cincilea paragraf, că așteptata condamnare a lui Manafort nu are legătură cu alegerile din 2016 și complicitatea cu Rusia.

MICHAEL COHEN

Michael Cohen a pledat vinovat marți pentru opt capete de acuzare în fața Curții Federale din Lower Manhattan. Dacă a ajuns într-un tribunal federal, fiind pus sub acuzare de Robert Mueller cu ocazia anchetei sale privind dosarul rus, acest lucru s-a petrecut din cauză că Mueller nu a reușit să găsească nimic altceva printre cele 4 milioane de documente confiscate.

Profesorul de drept Jonathan Turley, invitat la Fox News, a explicat că Donald Trump ar putea, în cel mai rău caz, deveni „co-conspirator neinculpat” în acest caz.

Cohen a pledat vinovat pentru cinci capete de acuzare de fraudă fiscală în valoare de 4 milioane (care nu are legătură cu Trump), un cap de acuzare pentru declarații false în vederea obținerii unui credit (din nou fără legătură cu Trump), un cap de acuzare pentru contribuție ilegală la o acțiune în timpul unei campanii electorale și un cap de acuzare pentru contribuție excesivă la o campanie electorală (este vorba de plata către un star porno, Stormy Daniels, și către Karen McDougal, o fostă Playmate din Playboy, care AR PUTEA constitui un delict de tentativă de influențare a unei alegeri).

„Dacă procurorii acceptă ceea ce apare în acest act de acuzare, președintele devine ‘co-conspirator neinculpat’, spune Turley, dacă cred că ceea ce se află în acest act de acuzare este real, adică dacă cred că i s-a dat ordin să facă această plată.”

Ceea ce urmează nu ați mai citit nicăieri în altă parte, deoarece presa nu crede în principul prezumției de nevinovăție decât pentru tabăra politică pe care o sprijină.

1. Nimic nu dovedește că Michael Cohen spune adevărul.

2. Cohen îl acuză pe Trump că i-a dat ordin să facă plăți către două femei care, pentru a-i face rău lui Trump, au fost împinse de Democrați să declare că au avut relații sexuale cu Trump (nu este vorba de hărțuire sexuală, cum o parte a presei a afirmat, ci de raporturi liber consimțite între adulți. Nu este vorba de deturnare de fonduri de campanie, cum spune o altă parte a presei, deoarece Trump și-a finanțat campania din bani proprii.)

3. Cohen trebuie să aducă dovada că Trump i-a dat ordin și, presupunând că o aduce, tot va trebui să convingă juriul că este vorba de un act ilegal.

4. Daniel Patalas, fost procuror la departamentul Integritate al ministerului Justiției, a declarat că „președintele beneficiază de unele protecții în timp ce se află în exercițiu, dar dacă ar fi adevărat că era la curent și a încercat să influențeze alegerile, aceasta ar putea constitui un delict federal”.

https://evz.ro/de-ce-trump-nu-este-terminat-asa-cum-urla-sirenele-de-presa.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministra 2 lei, AVERE imensă. Își ține banii în peste 30 de conturi
Profesorii romani din ce in ce mai slabi. Nici jumătate dintre dascăli nu și-au câștigat catedra. De ce erau in comunism mai buni decât acum?
Rugaciune! AM FOST DAT IN JUDECATA DE ORGANIZATORUL CONCERTULUI ROCK, MI SE CER DAUNE MORALE DE PESTE 1 MILIARD DE LEI
Viktor Orban a luat măsura de a renunța la cursurile de „Teoria genului” in scoli, stanga urla: „Și acum ce urmează: interzicerea avortului?”
Deputatul PNL Daniel Gheorghe: E de datoria noastră, a celor care îi reprezentăm pe români, să arătăm cum din spatele unor programe așa zis „educative” se ivește chipul pervers al ideologiei școlii de gândire neo-marxiste de la Frankfurt
Medici de familie implicaţi în mafia farmaceutică: au prescris la sute de pacienţi un medicament de care nu aveau nevoie
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
De Centenar se rupe Transilvania- Provincia Transilvania Nord- Se lansează până la 15 ianuarie: intra Baia Mare, Satu Mare, Zalău și Bistrița
Cu o industrie distrusă şi fără locuri de muncă in România , români plecati sunt tratați ca niște sclavi în Marea Britanie. Imagini filmate cu camera ascunsă
Bine ati venit in inchisoarea economica UE! Romanii, sclavi in propria tara
2.000 de fermieri greci, au demonstrat împotriva planurilor de reformă guvernamentale
Modelul din Norvegia a ajuns si la Bucuresti: copiii si parada homosexula! Nu va convin “valorile” europene?!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro