De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!

Distribuie!by loading... În noiembrie 2015, imediat după nominalizarea lui Cioloș și mai apoi în decembrie 2015, România a livrat în total vreo mie de tone de armament: rachete, lansatoare, mitraliere, muniție către așa-zișii rebeli sirieni, cei pe care îi vedem pe youtube torturând, tăind capete, dansând în sângele creștinilor, aruncând […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

    În noiembrie 2015, imediat după nominalizarea lui Cioloș și mai apoi în decembrie 2015, România a livrat în […]articol_arme_siria

loading...

În noiembrie 2015, imediat după nominalizarea lui Cioloș și mai apoi în decembrie 2015, România a livrat în total vreo mie de tone de armament: rachete, lansatoare, mitraliere, muniție către așa-zișii rebeli sirieni, cei pe care îi vedem pe youtube torturând, tăind capete, dansând în sângele creștinilor, aruncând în aer vestigii arheologice de inestimabilă valoare, dinamitând biserici, lichidând și violând copii și femei.

jihad arme

Tinerii arși de vii de la Colectiv agonizau, suprainfectați în jegurile noastre de spitale și în loc să fie trimiși în afara țării, la tratament, pentru a li se salva viețile, Iohannis și Cioloș trimiteau în afara țării arme pentru uciderea altor oameni! Robotul gângav și arghirofil, obsedat de bani și case, momâia de la Cotroceni – vai steaua lui de meditator de liceu! – a intrat în jocuri geopolitice. Nu știe absolut nimic despre Islam, despre conflictele iscate de niște puteri iresponsabile și criminale, dar trimite arme. Prin Turcia și Iordania.

constanta


constanta 2

Povestea cu Turcia devine din ce în ce mai interesantă, dacă avem în vedere și corelația cu Mega Moscheea. Turcia alimentează jihadul, nu doar în Siria. Turcia are ambiții majore, imperiale, de refacere a Califatului Otoman. Iar nulitatea cu zero cunoștinte de istorie, sfertodoctul care abia îngână o frază susține ambițiile Turciei, ba chiar participă cu arme la măcelul creștinilor din zonă.

Și toate acestea fără nicio consultare cu nimeni, fără să sufle nici pâs Parlamentului, fără ca opinia publică să fie măcar notificată. Sunt români și în Siria și în Irak ce pot cădea victime gloanțelor livrate de România jihadiștilor. Pot deveni ostatici ca răzbunare din partea forțelor opuse jihadiștilor.

Străzile fostelor orașe ale Siriei, devenite ruine astăzi.


Străzile fostelor orașe ale Siriei, devenite ruine astăzi.

Sirieni înfometați la coadă la alimente pe cartelă. Noi i-am ajutat mult, în loc de alimente le-am trimis arme celor care-i ciuruiesc pe civili.

Sirieni înfometați la coadă la alimente pe cartelă. Noi i-am ajutat mult, în loc de alimente le-am trimis arme celor care-i ciuruiesc pe civili.

This is what ‘revolution’ brought upon #Syria… Video from #Homs…

Posted by Syrian Republic on 9 Aprilie 2016

Pot deveni ținte oriunde în lume, deoarece sunt multe comunități compacte de români peste tot în Europa. Când intervii într-o bătălie, pe șest, așteaptă-te la retorsiune, la o smetie, că ăia sunt luptători neînduplecați și pot ucide cu aceeași ușurință și în Siria dar și oriunde în altă parte.

Marionetele Cioloș și Iohhanis gângăveau despre cartelele pre-pay și riscul terorismului, în timp ce cel mai mare risc terorist la adresa românilor l-au generat chiar ei, intervenind cu arme, o mie de tone, arme cu care s-ar putea provoca mii de atacuri teroriste.

Nu cred că a existat în ultimii ani vreo situația mai gravă ca potențial de risc decît cea de acum, în care o mână de analfabeți și sfertodocți – Florian Coldea este singurul repetent din istoria Institutului Naţional de Studii de Intelligence (INSI) – au ajuns să decidă soarta cetățenilor României, într-un context mondial de acutizare și creștere a nivelului de risc generat de relansarea Planului Săgeata Verde a islamului pe care l-am expus încă de acum zece ani și care și-a derulat până acum toate etapele prevăzute.

Atât în conferințe internaționale cât și mediile academice specializate pe cultura de securitate am prezentat rezultatele experienței acumulate pe teatrul de război al Iugoslaviei vreme de mai mulți ani. Au fost prezentate toate datele iminenței ridicării Frontului Islamic al jihadiștilor în publicații de specialitate, militare, de geopolitică. Au fost trase nenumărate semnale de alarmă în ziarele la care am lucrat, pe scurt a fost larg răspândită tema primejdiei Războiului musulmanilor împotriva întregii Europe, inclusiv împotriva României, bastion al ortodoxiei mai important decît Grecia sau Rusia.

Responsabilii de astăzi ai destinelor românilor sunt însă niște submediocri, repetenți, debili mintali. Și fricoși pe deasupra, Iohannis merge în fiecare weekend la moșie la Sibiu cu o escortă mai mare decât a avut vreodată Ceaușescu. Acestor nulități scopite le vom mulțumi pentru tot ce va urma. Sunt tare curios ce presă va prelua chestiunea armamentului livrat de Iohannis & Co. pe șest jihadiștilor.

                                                                                                          George RONCEA

Documents released by the US government’s Federal Business Opportunities (FBO) website have provided an indication of the types and numbers of Eastern European weapons and ammunition the United States is providing to Syrian rebel groups as part of a programme that continues despite the widely respected ceasefire in that country.

art. armament

The FBO has released two solicitations in recent months looking for shipping companies to transport explosive material from Eastern Europe to the Jordanian port of Aqaba on behalf of the US Navy’s Military Sealift Command.

Released on 3 November 2015, the first solicitation sought a contractor to ship 81 containers of cargo that included explosive material from Constanta in Bulgaria to Aqaba.

The solicitation was subsequently updated with a detailed packing list that showed the cargo had a total weight of 994 tonnes, a little under half of which was to be unloaded at Agalar, a military pier near the Turkish town of Tasucu, the other half at Aqaba.

The cargo listed in the document included AK-47 rifles, PKM general-purpose machine guns, DShK heavy machine guns, RPG-7 rocket launchers, and 9K111M Faktoria anti-tank guided weapon (ATGW) systems. The Faktoria is an improved version of the 9K111 Fagot ATGW, the primary difference being that its missile has a tandem warhead for defeating explosive reactive armour (ERA) fitted to some tanks.

 

http://www.janes.com,george.roncea, justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Anticoruptul Liiceanu si Cruella de la Bruxelles
Candidatul la prezidenţiale dat dispărut a fost găsit de poliţişti. Unde se afla
Digi24 si presa maghiara: Daca Orbán = Orban atunci practic am recucerit Ardealul sau măcar suntem conduşi de aceeaşi persoană
Xi Jinping reales la al 13-lea Congres: "Doar socialismul poate salva China; Suntem pregătiți pentru lupta sângeroasă cu inamicii". China a schimbat Constituția pentru a-i permite lui Xi Jinping mai mult de 2 mandate
Lecția lui Viktor Orban pentru politicienii români
Lupta Anticoruptie. BARONII LOCALI sunt arestati. BARONII INTERNATIONALI nu sunt nici macar acuzati.
Polonia: Măsurile considerate „populiste”, precum taxarea băncilor, politicile pro-familie, apărarea monedei naționale, alocațiile pentru copii, dau roade: numărul nașterilor și al căsătoriilor a crescut, cel al divorțurilor a scăzut, economia dudui
Tatăl lui Robert Mueller care l-a anchetat pe Trump, Heinrich Müller, era șeful naziștilor (Gestapo)
Fiica unui ofițer de Securitate ce avea ca sarcină urmărirea părintelui Nicolae Steinhardt, numită Secretar de stat la Ministerul Justiției
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
„Mesajul” Romsilva către populație: SĂ ÎNGHEȚAȚI BINE !!!!
O NOUĂ MIZERIE Progresisto-Mondialistă. UNICEF ne propune să eliminăm Examenul Național de Admitere în Liceu SINGURUL EXAMEN corect și cuprinzător care are loc în România de azi. Federația părinților: "Suspendarea examinării va îngropa sistemul de educație"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro