De ce Soros il URASTE pe Orban: „Promoveaza principiile identitatii nationale si crestine”

Distribuie!by loading... Miliardarul George Soros il ataca din nou foarte dur pe premierul Ungariei, Viktor Orban, despre care spune ca a creat un „amestec periculos” prin „ssocierea identitatii nationale cu religia”. Nici Polonia nu scapa de criticile lui Soros. „Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, promoveaza principiile identitatii maghiare si crestine. Asocierea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

soros-orban-610x300

loading...

Miliardarul George Soros il ataca din nou foarte dur pe premierul Ungariei, Viktor Orban, despre care spune ca a creat un „amestec periculos” prin „ssocierea identitatii nationale cu religia”. Nici Polonia nu scapa de criticile lui Soros.

„Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, promoveaza principiile identitatii maghiare si crestine. Asocierea identitatii nationale cu religia este un amestec periculos. Iar Orban nu este singurul. Liderului noului partid ales la conducere in Polonia, Jaroslaw Kaczynski, are o abordare similara. Acesta nu este la fel de inteligent ca Orban, dar este un politician abil si a ales criza migratiei ca tema centrala a campaniei sale. Polonia este una dintre cele mai omogene tari din Europa din punct de vedere etnic si religios. Un imigrant musulman in Polonia catolica este intruchiparea Celuilalt. Kaczynski a avut succes portretizandu-l pe migrant ca pe diavolul insusi”, a declarat Soros intr-un interviu pentru The New York Review of Books.


Miliardarul a sustinut ca in Ungaria si Polonia sunt acum democratii „de fatada”.

„Desi Kaczynski si Orban sunt doi oameni foarte diferiti, regimurile pe care intentioneaza sa le instituie sunt foarte similare. Asa cum am mai spus, ei incearca sa exploateze o combinatie de nationalism etnic si religios pentru a se mentine la putere. Intr-un fel, incearca sa restabileasca acea democratie de fatada care prevala in perioada dintre Primul si cel de-al Doilea Razboi Mondial in Ungaria amiralului Horthy si Polonia maresalului Pilsudski. Ajunsi la putere, ei isi pot subjuga unele dintre institutiile democratice care sunt si trebuie sa fie independente, cum ar fi banca centrala sau curtea constitutionala. Orban a facut deja acest lucru; Kaczynski abia incepe. Vor fi dificil de indepartat”, a mai spus Soros.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De față cu Angela Merkel, Donald Trump a criticat România și alți aliați din NATO / VIDEO
Mircea Badea o acuza pe Esca de Fake News: „Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri să le acreditezi ca fiind adevărate, ele fiind monstruoase, tu prezentându-le ca nişte adevăruri…Fake news asta a făcut duduia Esca”
Austriacul care ne lasă de zece ani fără păduri
Noul Ministru la Culturii GEORGE IVAȘCU este MASON GRADUL 33 "Mare Colector și Ospitalier"
O tânără foarte cunoscută a CALCULAT cu câți bani contribuie la buget, un român, pentru Biserică: 0,5 lei pe lună! Dragă Gigi, care te plângi, mă deprimă infatuarea de a crede că din banii tăi se fac Catedrale
Adevărul despre politicienii monarhiei, cei pe care epigonii lor îi ridică azi în slăvi
Vin vremuri grele. Soros pariază pe scăderea burselor
Fost șef SIE amenință. Ce dezvăluiri urmează să facă: „Am documente…”
Francmasoneria, securitatea şi regimul comunist ''Ceausescu : simbolismul nu face doi bani in politica , poate-n arta'' !!!
DONALD TRUMP la ONU: „Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase"
Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.
Jihadul globalist aplică „sharia”: „Biciuirea” publică a infidelului Iohannis, care îşi va încheia noul mandat prin demitere!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro