De ce se implică ambasada SUA, Facebook și SRI în cazul Sorinei din Baia de Aramă?

Distribuie!by 1. 2. 3. Jurnalista Sorina Matei este blocată pentru a-nu-știu-câta-oară în urma articolelor despre cazul fetiței din Baia de Aramă. De fapt, se pare că este o enormă rețea a adopțiilor, care are ramificații în Justiție, Poliție și Procuratură, asta pe lângă autoritatea națională de protecție a copilului. De […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.
Jurnalista Sorina Matei este blocată pentru a-nu-știu-câta-oară în urma articolelor despre cazul fetiței din Baia de Aramă.
De fapt, se pare că este o enormă rețea a adopțiilor, care are ramificații în Justiție, Poliție și Procuratură, asta pe lângă autoritatea națională de protecție a copilului.
De ce se implică ambasada SUA, Facebook și SRI în acest caz?
Pentru că rețeaua trebuie protejată.
“*În ce țară, din februarie 2019, după o decizie în favoarea micuței Sorina, și până în aprilie 2019, Autoritatea Națională PENTRU PROTECȚIA DREPTURILOR COPILULUI și Adopție a doamnei Coman și DGASPC Mehedinți se întorc chiar împotriva copilului în instanța de judecată într-un proces în care s-au folosit acte false?
*În ce țară, cu ce Justiție „independentă, imparțială și echidisantă”, decizia definitivă este dată de soții șefilor Parchetului și prietenii avocaților părții implicate, cu acte false?
*În ce țară, ambasada trimite „spre soluționare” cazul doamnei Coman/ ANPDCA și doamna Coman/ANPDCA, DGASPC Mehedinți și familia „adoptoare” pun 3 instituții de parchet și ditamai Ministerul Justiției să soluționeze cu forța o speță civilă, să ia copii în forță, prin penal, cu mascații și târâți pe asfalt și să „tragă la răspundere” pe cei vinovați/ adică să facă un dosar penal fals?
*În ce țară, doamna Coman, iar în viteză absolută, în doar 1 lună și 3 zile și emite certificatul de conformitate a adopției internaționale fără ca decizia instanței să fie pusă în executare?
*În ce țară, doamna Coman, iar cu viteza luminii, semnează un acord pe 3 iulie 2018, la doar 24 de ore de la data de 2 iulie 2018, când a semnat acordul Departamentul de Stat al SUA?
*În ce țară, doamna Coman, picată pe vremea lui Adrian Năstase din funcție tocmai din cauza scandalurilor cu adopții, se duce puțin să lucreze prin afară, revine în funcție în 2014, pusă în funcție de Victor Ponta, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat?
Doamna Coman este unul dintre capii #Rețelei. O știe absolut și efectiv toată lumea. Știe cineva, madam Dăncilă, somebody, dacă pe doamna Coman de la Secu #hidra și #caracatița adopțiilor din România, căzută o dată din funcție fix din acest motiv și repusă în funcție, trebuie în continuare să o plătim și noi, fraierii, în continuare? Eu nu mai vreau să o plătesc. Voi?
Liviu Librescu 4-6 nu vrei tu să o dai pe micuță și să o adopți instead pe #hidra madam Coman? Pe madam Coman o dăm lu’ Săcărin gratis. Cred că e a “biotechnology freak”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INSTIGATORUL LA PENAL – Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a depus plangere penala la Parchetul General impotriva propagandistului Mircea Marian, care i-a publicat pe Facebook adresa de acasa in timpul protestelor de strada din Piata Victoriei. Individiul este acuzat de instigare la infractiunea de atentat, ultraj, incitare la ura si risca ani grei de inchisoare. Cititi plangerea si mesajul incitator distribuit la mii de oameni pe retea
Ghiţă s-a lăsat prins în Serbia condusă de prietenul său Vucic pentru a nu fi extrădat în România
Mesajul unui producător tradițional: ”Trebuie să mâncăm românește, trebuie să trăim românește”
Go, Trump! Goodbye, Soros!
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
In Romania e monarhie mascata din 1990 prin omul Casei Regale Mugur Isarescu pe care nu l-a schimbat nimeni de 29 de ani!!!
Printul Andrew al Marii Britanii acuzat de abuz sexual asupra unei minore ! O sclava sexuala a Iluminatilor face dezvaluiri incendiare despre reteaua satanistilor si violatorilor de rang inalt !
Datoria externă a României se apropie de 100 de miliarde de euro!
EXTERNEJuncker, președintele CE, pare beat mort la finalul summitului NATO. Video
Noile arme ale lui Putin vin din viitor şi scot din joc arsenalul militar strategic american. Deci, de ce mai cumpărăm, de 6 miliarde dolari, rachete uzate fizic şi moral? Pentru că suntem o colonie!
DEZVĂLUIRI despre CRETINII care SLUGĂRESC multinaționalele din România!
Declarația cu care Donald Trump i-a pus pe jar pe jurnaliști: „E calmul dinaintea FURTUNII”. Ce a sugerat președintele SUA în fața militarilor
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro