De ce se implică ambasada SUA, Facebook și SRI în cazul Sorinei din Baia de Aramă?

Distribuie!by Jurnalista Sorina Matei este blocată pentru a-nu-știu-câta-oară în urma articolelor despre cazul fetiței din Baia de Aramă. De fapt, se pare că este o enormă rețea a adopțiilor, care are ramificații în Justiție, Poliție și Procuratură, asta pe lângă autoritatea națională de protecție a copilului. De ce se implică […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Jurnalista Sorina Matei este blocată pentru a-nu-știu-câta-oară în urma articolelor despre cazul fetiței din Baia de Aramă.
De fapt, se pare că este o enormă rețea a adopțiilor, care are ramificații în Justiție, Poliție și Procuratură, asta pe lângă autoritatea națională de protecție a copilului.
De ce se implică ambasada SUA, Facebook și SRI în acest caz?
Pentru că rețeaua trebuie protejată.
“*În ce țară, din februarie 2019, după o decizie în favoarea micuței Sorina, și până în aprilie 2019, Autoritatea Națională PENTRU PROTECȚIA DREPTURILOR COPILULUI și Adopție a doamnei Coman și DGASPC Mehedinți se întorc chiar împotriva copilului în instanța de judecată într-un proces în care s-au folosit acte false?
*În ce țară, cu ce Justiție „independentă, imparțială și echidisantă”, decizia definitivă este dată de soții șefilor Parchetului și prietenii avocaților părții implicate, cu acte false?
*În ce țară, ambasada trimite „spre soluționare” cazul doamnei Coman/ ANPDCA și doamna Coman/ANPDCA, DGASPC Mehedinți și familia „adoptoare” pun 3 instituții de parchet și ditamai Ministerul Justiției să soluționeze cu forța o speță civilă, să ia copii în forță, prin penal, cu mascații și târâți pe asfalt și să „tragă la răspundere” pe cei vinovați/ adică să facă un dosar penal fals?
*În ce țară, doamna Coman, iar în viteză absolută, în doar 1 lună și 3 zile și emite certificatul de conformitate a adopției internaționale fără ca decizia instanței să fie pusă în executare?
*În ce țară, doamna Coman, iar cu viteza luminii, semnează un acord pe 3 iulie 2018, la doar 24 de ore de la data de 2 iulie 2018, când a semnat acordul Departamentul de Stat al SUA?
*În ce țară, doamna Coman, picată pe vremea lui Adrian Năstase din funcție tocmai din cauza scandalurilor cu adopții, se duce puțin să lucreze prin afară, revine în funcție în 2014, pusă în funcție de Victor Ponta, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat?
Doamna Coman este unul dintre capii #Rețelei. O știe absolut și efectiv toată lumea. Știe cineva, madam Dăncilă, somebody, dacă pe doamna Coman de la Secu #hidra și #caracatița adopțiilor din România, căzută o dată din funcție fix din acest motiv și repusă în funcție, trebuie în continuare să o plătim și noi, fraierii, în continuare? Eu nu mai vreau să o plătesc. Voi?
Liviu Librescu 4-6 nu vrei tu să o dai pe micuță și să o adopți instead pe #hidra madam Coman? Pe madam Coman o dăm lu’ Săcărin gratis. Cred că e a “biotechnology freak”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Copiii catolici FORŢAŢI să învețe cântece ISLAMICE la școală
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global
Ungaria a ajuns să ameninţe DNA: Vom lua măsuri ferme
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Videoclip BBC in Romania 1974 prezinta bicicleta electrica produsa de Ceausescu
(VIDEO) Imagini incredibile: Un șobolan mănâncă pufuleți, în curtea Pediatriei din Deva
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
Wuhan, China: Coronavirus tratat cu succes cu Vitamina C, în pofida trendurilor de vaccinare obligatorie
George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
Retragerea SUA din acordul de la Paris
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro