De ce SAREA din ROMÂNIA NU mai e BUNĂ? Se importă sare de 67 MILIOANE EURO!

Distribuie!by CNADNR importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună. loading... Un lider politic aduce acuzații grave: Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! ( țara noastră are resurse suficiente de sare, ba chiar poate și exporta). […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

CNADNR importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună.

loading...
Un lider politic aduce acuzații grave: Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! ( țara noastră are resurse suficiente de sare, ba chiar poate și exporta). Importăm uraniu din Canada dar închidem minele din România. Guvernul Cioloș a vrut să mărească pe furiș taxele și impozitele! Sunt o parte dintre acuzațiile lansate de Liviu Dragnea, președintele PSD în Parlamentul României.

Prezentarea stării economiei românești de către premierul Dacian Cioloș, a avut o replică dură lansată de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a scos la lumină date despre care nu se știa nimic până-n atunci. Ce au ajuns românii să importe și cum guvernanții ajută companiile străine și mai puțin pe cele românești!

„A spus  (despre primul ministru) că au avut în intenție să presteze un alt tip de guvernare: transparent, responsabil și predictibil. Dar ei au vrut să modifice Codul Fiscal pe furiș. CNADNR (Compania Națională Autostrăzi Drumuri) importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună. La fel: România importă uraniu din Canada; mina unde se exploatează uraniu se va închide, cea care trebuie deschisă nu s-a deschis”, afirma Liviu Dragnea.


Șeful social-democraților susține că tehnocrații au primit totul de-a gata de la Guvernul Ponta. „E vorba de recolta generată de semințele puse de noi în urmă cu câțiva ani, dar unde sunt banii, domnule premier?

Zero e procentul fondurilor UE absorbite de Guvernul dumneavoastră în actualul buget european. Zero companii românești au primit ajutor de stat; în schimb, au primit șase companii străine”, spunea Dragnea.


loading…

Liderul PSD acuză Guvernul că ar fi vrut, în ascuns, să modifice Codul fiscal și să crească taxele și impozitele. 

„Știu că nu știți ce înseamnă sinceritate. Ați știut intențiile secretarului de stat Gabriel Biriș (secretar de stat în Ministerul Finanțelor n.r.), dar v-ați spălat imediat pe mâini și i-ați cerut să plece”, afirma  Liviu Dragnea.

Sursa: agroinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministerul Mediului NEAGĂ faptul că Istvan Jakab ar milita pentru dezmembrarea României și susține că e confuzie
Unul dintre videourile taberei pro-Brexit care face furori pe internet. Videoul arată tot ceea ce se ține ascuns. Motivele reale pentru care Marea Britanie ar trebui să părăsească UE-ul
Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile! (VIDEO)
TRĂDĂTORII. ÎNCEPE NOUA ETAPĂ DE VÂNZARE A ȚĂRII. ULTIMA DECIZIE A TEHNOCRATULUI CIOLOȘ ÎNAINTE SĂ SE CARE. Ministerul Transporturilor scoate la privatizare aeroporturile din București și Administrația Porturilor Maritime Constanța prin listarea pe bursă
Falimentul propagandei Soros
VUVUZEAUA MULTINAȚIONALELOR S-A ACTIVAT. Adrian Mitroi: Mărirea salariului minim ar trebui făcută în trepte pentru a fi mai ușor de digerat" Dați-i individului să trăiască toată viața lui din Salariul Minim și filmați-l să vedeți ce va păți.
Nicusor Dan a dat cu mucii in… studioul RFI
De ce apa îmbuteliată este una dintre cele mai mari FARSE din istoria modernă, lucru valabil şi pentru România
Declarația cu care Donald Trump i-a pus pe jar pe jurnaliști: „E calmul dinaintea FURTUNII”. Ce a sugerat președintele SUA în fața militarilor
Adjunctul FBI McCabe a demisionat după ce a fost acuzat de Donald Trump de implicare politică
Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil (homosexual) cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii
Corupția străină din România: Amenzi uriașe pentru Auchan, Carrefour, Cora și 4 dintre furnizorii acestora!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro