De ce SAREA din ROMÂNIA NU mai e BUNĂ? Se importă sare de 67 MILIOANE EURO!

Distribuie!by CNADNR importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună. loading... Un lider politic aduce acuzații grave: Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! ( țara noastră are resurse suficiente de sare, ba chiar poate și exporta). […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CNADNR importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună.

loading...
Un lider politic aduce acuzații grave: Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! ( țara noastră are resurse suficiente de sare, ba chiar poate și exporta). Importăm uraniu din Canada dar închidem minele din România. Guvernul Cioloș a vrut să mărească pe furiș taxele și impozitele! Sunt o parte dintre acuzațiile lansate de Liviu Dragnea, președintele PSD în Parlamentul României.

Prezentarea stării economiei românești de către premierul Dacian Cioloș, a avut o replică dură lansată de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a scos la lumină date despre care nu se știa nimic până-n atunci. Ce au ajuns românii să importe și cum guvernanții ajută companiile străine și mai puțin pe cele românești!

„A spus  (despre primul ministru) că au avut în intenție să presteze un alt tip de guvernare: transparent, responsabil și predictibil. Dar ei au vrut să modifice Codul Fiscal pe furiș. CNADNR (Compania Națională Autostrăzi Drumuri) importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună. La fel: România importă uraniu din Canada; mina unde se exploatează uraniu se va închide, cea care trebuie deschisă nu s-a deschis”, afirma Liviu Dragnea.


Șeful social-democraților susține că tehnocrații au primit totul de-a gata de la Guvernul Ponta. „E vorba de recolta generată de semințele puse de noi în urmă cu câțiva ani, dar unde sunt banii, domnule premier?

Zero e procentul fondurilor UE absorbite de Guvernul dumneavoastră în actualul buget european. Zero companii românești au primit ajutor de stat; în schimb, au primit șase companii străine”, spunea Dragnea.


loading…

Liderul PSD acuză Guvernul că ar fi vrut, în ascuns, să modifice Codul fiscal și să crească taxele și impozitele. 

„Știu că nu știți ce înseamnă sinceritate. Ați știut intențiile secretarului de stat Gabriel Biriș (secretar de stat în Ministerul Finanțelor n.r.), dar v-ați spălat imediat pe mâini și i-ați cerut să plece”, afirma  Liviu Dragnea.

Sursa: agroinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

''Jos Ceausescu, sa vina americanii , vrem democratie !!'' AMERICANII au cumpărat CRAMELE HUȘI. Celebra BUSUIOACĂ DE BOHOTIN va ajunge pe MESELE STRĂINILOR!
Cand râsul a devenit pericol public pentru tehnocrați
SFIDARE. Cu ce mesaj au fost întâmpinați românii de Ziua Națională la Târgu Secuiesc
Diaconu îi spulberă visul lui Iohannis: "Vinde România la bucată"
Cazul hackerului Guciffer, erou national al Romaniei! Evreica bisexuala Hillary Clinton, fosta amanta a evreicei Nuland, parte a unui cult satanic!
Ruina Platformei Săvineşti filmată din aer!
GHITA JUMULESTE PANA CU PANA CUCUVEAUA MOV – Deputatul Sebastian Ghita a dus la DNA bufnitele pe care le-ar fi primit cadou de la sefa DNA: „Cand a venit la mine acasa, mi-a adus bufnitele astea si acum vreau sa duc bufnitele, sa i le trimita domnul Portocala inapoi. Mi le-a adus acasa si eu i le-am adus inapoi”. Gestul vine la nici 12 ore dupa ce Ghita a fost audiat la DIICOT si in plin scandal „Cucuveaua mov”. De doua zile sefa DNA tace. Pana acum, Kovesi n-a zis nici macar „buhuhu!” (Foto)
DEZVĂLUIRI din „Republica Autonomă Ilfov” | Serviciile, măcel în RAI!
Familiile regale europene ucid copii în partide de vânătoare umană – 4 martori depun mărturie
FORȚA. VACCINAȚI CU FORȚA. Avocatul Poporului vrea ca Poporul să fie VACCINAT CU FORȚA spre binele poporului. Avocatul Dușmanului s-a sesizat din oficiu în cazul epidemiei de rujeolă și cere Ministerului Sănătății, Legea Vaccinării Obligatorii
Copiii catolici FORŢAŢI să învețe cântece ISLAMICE la școală
Sarea românească - victima unor jocuri de interese oculte
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro