De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”

Distribuie!by loading... De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi” Ne-am obisnuit sa fim acuzati de catre unii dintre cititori cum ca am tine partea unei anumite culori politice – o tampenie pe care am obosit sa o mai contracaram. Ultima acuzatie a venit pe fondul faptului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”

loading...
De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”

Ne-am obisnuit sa fim acuzati de catre unii dintre cititori cum ca am tine partea unei anumite culori politice – o tampenie pe care am obosit sa o mai contracaram. Ultima acuzatie a venit pe fondul faptului ca i-am facut manipulati si manipulabili pe tinerii frumosi si liberi care au iesit la ordin in strada sa protesteze.

Dragi prieteni ai paginii – nu numai ca nu suntem de nicio culoare politica si am promovat si vom promova mereu absenteismul la urne ca fiind singura palma care mai poate fi data politicienilor dar vom face astazi justificarea dezacordului nostru vis-a-vis de protestele care au loc in strada in aceste zile, la Bucuresti si in alte orase din tara.

Democratia prost inteleasa la romani

La romani democratia a fost inteleasa prost atat de clasa politica dar si de prostime.

  • Clasa politica a inteles prost democratia, ca un prim exemplu, atunci cand, in 1990, Iliescu a chemat minerii pentru a pune capat manifestatiilor anti-comuniste din Piata Universitatii. Atunci, cel care a dat ordinul uciderii cuplului Nicolae si Elena Ceausescu din postura de simplu cetatean, a interpretat democratia ca fiind puterea clasei politice de a ordona reprimarea unor proteste impotriva sa si atunci a „facut ordine” cu minerii care, conform spuselor lui, „au dat dovada de un inalt spirit civic”…dupa ce ucisesera 6 bucuresteni si ranisera peste 750.
  • Prostimea a inteles prost democratia cand a crezut ca daca nu ies „ai tai” poti sa iesi in strada si sa strigi impotriva guvernului pentru ca guvernul, prostanac, isi da demisia. Prima data i-a iesit prostimii in 2015, cand guvernul Ponta a fost inlaturat prin lovitura de stat iar in aceste zile se incearca acelasi lucru. Guvernul, de aceasta data, nu mai e atat de prostanac precum precedentul…sau este?

De ce nu suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”?

Cateva motive…

  • Pentru ca cei care striga acum pe strazi au impresia ca au iesit singuri, din proprie initiativa – nu, stimati „tineri frumosi si liberi”, ati iesit la chemarile (a se citi manipularile) interpusilor lui Johannis si PNL, recte a clasei politice. Clasa politica este daunatoare acestei tari in integralitatea ei, nu numai PSD sau numai ALDE. PNL si USR sunt la fel, daca nu chiar mai daunatoare, avand in vedere miscarile de strada la care s-au dedat pentru a incerca rasturnarea guvernului.
  • Pentru ca cei care striga acum pe strazi au impresia ca guvernul dinaintea celui de acum nu ar fi adoptat gratierea si amnistia daca ar fi lancezit in continuare la Palatul Victoria – fix asa ar fi facut si ei, doar ca ar fi aruncat o umbra de „consultari publice” inainte de a tranti decretele sau ordonantele de urgenta. A demonstrat-o tovarasa Pruna (cea care se afla ieri in mijlocul „tinerilor frumosi si liberi”), atunci cand a declarat ca daca nu se va da o gratiere, riscam sa fim sanctionati de CEDO cu peste 80 de milioane de Euro si a demonstrat-o si tovarasul Ciolos atunci cand guvernul pe care il conducea a emis o ordonanta de urgenta prin care modifica acelasi Cod Penal in vreo patruzeci si ceva de locuri intr-o singura zi.
  • Pentru ca cei care au manipulat pe „tinerii frumosi si liberi” ca sa iasa pe strazi vor sa lase impresia ca acestia sunt „poporul” si ca aceasta este vointa poporului. Ei bine, nici in Bucuresti si cu atat mai putin in oricare alt loc din tara, 50.000 de oameni nu inseamna „poporul”, oricum ai da-o la intors…sau oricum ai intoarce-o pe toate laturile problemei. Poporul nu inseamna 50.000 de manifestanti care au iesit in strada la manipularea opozitiei iar vointa poporului nu se traduce in niciun caz prin lozincile care se scandeaza sau se scriu pe cartoane…
  • Pentru ca cei care au manipulat pe „tinerii frumosi si liberi” doresc sa puna presiune pe guvern pentru a demisiona sau pentru a nu-si respecta agenda de lucru – orice s-ar spune, in acest moment Romania este neguvernabila. Acei „tineri frumosi si liberi” au timorat pana la refuz un guvern prea fricos pentru a lua masurile legale impotriva celor care incalca ordinea si linistea publica.
  • Pentru ca „tinerii frumosi si liberi” incalca legea – pur si simplu manifestatiile sunt neautorizate iar organizatorii lor clandestini profita din plin de lipsa de reactie a lu’ tanti de la Ministerul de Interne, o tanti mult prea slaba pentru a lua masurile care se impun in aceste momente.

Oricum ar fi…

Tara asta nu se mai face bine cu stampila de vot in mana! Dragi romani – ati votat pentru bunastare si aveti haos, atat din cauza PNL-ului si a lui Johannis, doua elemente anti-romanesti care instiga pe romani impotriva romanilor, dar si din cauza PSD-ului, prea incompentent, prea fricos sau prea santajabil pentru a lua masurile de restabilire a ordinii ce se impun.

Noi v-am spus mereu sa stati acasa si sa protestati prin absenteism. Multi dintre romani au inteles aceste mesaje (cam…61%) dar au mai ramas inca 39% care inca nu s-au trezit…credeti ca ii vor trezi aceste „proteste”?

Pana la urma a făcut poporul acesta de papagali?

Sa recapitulam. Întâi i-au dat 3 mandate masonului 33 Iliescu – răul primordial al României. Apoi ai pus acolo alt evreu obscur – Constantinescu. Apoi doua mandate lui Basescu ( al doilea i l-au dat după ce le-a tăiat pensiile si salariile). In primul caz au smuls mandatul de la masonul de 33 Nastase in al doilea de la prostanacul Pinochio Geoana. In ultima faza de cretinism, romanii l-au refuzat pe ovreiului mason Ponta  in favoarea unui ficus otrăvitor care urăște organic tot ce este românesc! Un popor de cretini! Prezenta lor in strada in folosul dusmanilor este INERENTA! Ba chiar obligatorie! Bai romanii sunt un neam de sinucigași de care MA DEZIC pentru ca sunt creștin!

Pentru ce au #Rezistat 14 zile,


ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13, defapt marea masa de manipulati l-au votat !! Protestatarii “victime colaterale ale diversiunii” . incapabili să se informeze, si-au luat o mare teapa !!! Marca Romania: “plai cu boi” !!

– Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.


Ia să vedem, dacă se strâng protestatarii în fata firmei Schweighofer , vă mai susțin televiziunile si lasăre cu proiectari pe blocuri ? O să mai auziti trâmbițeli pe conturile ONG-iștilor ?

Iata ca se adevereste ipoteza in care manifestantii au fost manipulati de Iohanis & Co pentru a scapa TOTI „penalii” de sanctiunea asupra „abuzului in serviciu” obtinand prin anularea ordonantei 13 aplicarea deciziei 405/2016 a Curtii Constitutionale.(vezi decizia curtii de la Alba ) . Vor urma inchideri de dosare „pe banda” …unde vom regasi probabil si „cazul Iohanis”.


Ne vom ocupa din dispozitie prezidentiala doar de gasirea „Acarului Paun” dupa bunul plac al statului politienesc care a ajuns sa fie Romania.

Cine a declanșat procesul de dezincriminare a abuzului în serviciu? Cherchez Băsescu! Nu poate lipsi de la vreo golănie petrecută în justiție!

Băsescu – capelmaistrul dezincriminării abuzului în serviciu

Doar coperțile Codului Penal și ale Codului de Procedură Penală au mai rămas neatacte la Curtea Constituțională cu excepția de neconstituționalitate. În rest cele două coduri sunt vraiște și arată măsura unui stat mafiot creat de BASESCU, BOC și camarila lor de impostori.

Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.

Cine își freacă mânile și hăhăie de încântare pentru aceste abominabile isprăvi? Nimenul altul decât artizanul statului mafiot chiorul bețivan Bășescu. Cine a pus botul la manipulările lui Băsescu care a apărut la România tv vituperând pe tema ABUZULUI IN SERVICIU? Păi prostimea în masă a vulgului și prostimea din presă. Cât de cretin poate fi unul ca MIRCEA BADEA, de pildă, când orgasmează la ideea că abuzul în serviciu e dezincriminat? România tv la scurtă vreme după ce BICA a fost pusă în libertate l-a meditizat vârtos pe Basescu în cruciada lui de a-și scăpa anturajul penal, luările de poziție în care clămpănea în legătură cu fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos.
Băsescu vădit interesat desigur, e cel care a dat de pământ cu sintagma îndeplinește defectuos, de parcă n-ar fi fost lingvistic suficient de clar care e semnificația termenilor. La perorațiile aberante ale lui Băsescu a dat curs și iluiminata Curte Constituțională care în zelul ei tembel a ajuns să stabilească total arbitrar inutile praguri de unde, chipurile, ar mai fi putut inceperăspunderea penală în cazul ABZULUI IN SERVICU, dacă desigur guvernul Cioloș catadicsea să-l armonizeze legislativ în cele 45 de zile după perfidul verdict constituțional. Că nici Comisia de la Veneția care o tot ține langa cu alienierea legislativă, nu vrea binele românilor, e inutil să mai subliniem. Din perspectiva acesteia azi, mâine n-ar fi exclus să ni se recomande închisori de 5 stele pentru criminali ș-alte cele.

Abuzul în serviciu, rămasese ultmul prag de agațare a infractorilor, e drept ca de cele mai multe ori utilizat penal abuziv dar nu ca infraciune in sine ci pentru a acoperi alte infracțiuni mult mai grave pentru care procurărimea nu era in stare să vină cu probatorii solide, incompetentă fiind.

2. S-a omis din lista dosarul Hexi Pharma – care pe langa faptul ca a stors din bugetul de sanatate multe milioane de euro pe „apa chioara” a constituit si un atac extrem de periculos la sanatate a natiei . S-a pus batista pe tzambal pe acest subiect desi acum nu mai exista la varful serviciilor nici o frana care sa tina miile de raportari ale SRI in sertar fara sa inceapa o ancheta pe linia sigurantei nationale, a sanatatii natiei, a genocidului produs. Aici politia politica romaneasca nua gasit nici un vinovat in afara „Acarului Paun” mort deja in accident… dar ne ocupam de alte nimicuri cu surle si trambite.

3. Nu se mai vb nimic de situatia din sanatate, de taxa de „Clowback” care baga in faliment industria farmaceutica romaneasca – inclusiv Institutul Cantacuzino – pentru a face favorurile si a baga preferential banii in buzunarele importatorilor de medicamente, ramura condusa de un fost ministru al sanatatii. Aici nu gaseste nimic de „arestat pe suspiciuni rezonabile” si de „anchetat politicieni” actuala politie politica de la Bucuresti – desi NUMAI in ROMANIA aceasta taxa este aplicata producatorului – in restul tarilor ea fiind aplicata lantului de distributie tocmai pt a pastra medicamentul la un pret cat mai apropiat de cel de fabricatie.

4. Se vb mai sus de nemodificarea redeventelor la resurse naturale …
Asta e un moft pe langa pierderile datorate politicii CDR-ului care prin tzapul-geolog si robotul-ciorbist au deposedat STATUL ROMAN de proprietatea asupra bogatiilor subsolului.. „exploatatorii strategici” platesc redevente in Romania ca in orice alt stat occidental sau de aiurea – dar mai platesc si o cota parte din valoarea zacamantului proprietarului de drept al terenului. In alta parte proprietarul terenului e „nenea Brown”, particular , proprietar al terenului si al bogatiilor subsolului, si isi ia cota parte din valoarea zacamantului pe care este proprietar – independent de ceea ce palteste „exploatatorul” ca redeventa la stat. La noi, STATUL, ca UNIC PROPRIETAR al bogatiilor subsolului nu primeste NIMIC, iar „strategicii” iau totul pe principiul „Ce-am gasit al meu sa fie”.
Exploatarea zacamintelor in cooperare cu strainii n-au inventat-o CDR-stii. A existat si pe vremea lui Ceausescu si dupa, pana in ’96. Numai ca pana la aparitia legii Tzapului privind mineritul si exploatarea, STATUL ROMAN era partener cu COTA PARTE din zacamant. Acum, are doar dreptul de a „cumpara la pret preferential parte din productie” – adica ne cumaparam dreptul de proprietate la „pret preferential”.

Evident, nici in acest caz de „decizie politica si parlamentara” politia politica din Romania nu gaseste de cuviinta sa faca cercetari si arestari .
In schimb iesim in strada si manifestam pentru „continuarea luptei anticoruptie”, cheltuim bani publici pe referendumuri idioate, blocam la „cucuveaua din Cotroceni” proiectul de buget pt ca prezidentul „vrea sa mai studieze documentu’ ” si frecam menta cu „inlocuirea clasei politice” la o luna de la alegerile in care 70% din romani nu s-au miscat din casa pana la urne.
Evident se va inlocui guvernarea… va intra la guvernare UDMR, ca intr-o guvernare pur romanesca n’avem incredere. Punct.

Ion Coja,.ph-online.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ITALIA. CIOCNIRI ÎNTRE POLIȚIE ȘI MANIFESTANȚII ITALIENI. Proteste ale Italienilor împotriva infracțiunilor comise de migranți în orașul italian Macerata. Protestele vin după ce o italiancă de 18 ani a fost ucisă și tranșată de către un migrant nigerian
Dragoș Pătraru: O tot dădeau cu Augustin Lazăr nu e Lazăr, că e vorba de altul, oamenii ăștia par a fi într-o transă, nu poți discuta cu ei. Au doar certitudini. Și verdicte, pe care le împart violent. Zace câte un mic dictator în fiecare om care, foarte mic în realitate, devine puternic și mare și curajos pe net. Puternic, mare, curajos, dar neinformat. Iar când nu ești informat, riști, de multe ori, să pici de prost.
Mugur Ciuvică, SCANDAL în direct cu Hilde Brandl: Ați mințit în declarația de avere? Olguța Vasilescu: Uite cine ne judecă
Primele reacții după venirea imigranților în România: "Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”
Protocol PNL-UDMR semnat de ungurii Ludovic Orban și Kelemen Hunor pe seama patrimoniului românesc
Venezuela va trece pe lista teroriştilor mai mulţi oficiali americani, printre care şi George W. Bush (insa Romania ii trece pe lista aliatilor)
#PanamaPapers, DEZVĂLUIRI: | Războiul civil din Siria şi programul nuclear din Coreea de Nord, finanţate de firme fantomă
Partidul pedofililor din Olanda, despre pedofilie: „Așa cum societatea s-a obișnuit cu mariajul între doi bărbați, se va obișnui și cu mariajul între un bărbat și un copil”
Adopții în serie: Sora lui Săcărin se judeca în martie pentru un băiețel de patru ani din Reșița
TERAPIE DE ȘOC PENTRU POPULAȚIE CU GAZELE ROMÂNEȘTI. Guvernul Cioloș-Soros ne-a NENOROCIT. A liberalizat PREȚUL LA GAZE în avantajul companiilor străine înainte să plece. Preţul la gaze, mai mare cu 10% din aprilie. OMV RÂDE ȘI-ȘI FREACĂ MÂINILE
Înalt oficiar MAGHIAR: „Guvernul Ungariei nu renunță la acest pământ”
Donald Trump, la un pas de a fi asasinat (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro