De ce l-au ales americanii pe Trump. America reala Nu e Hollywood!

Distribuie!by loading... Martin Luther King Jr. a trait intre anii 15 ianuarie 1929 — 4 aprilie 1968. In fiecare an se desfasoara in SUA de ziua de nastere a activistului pentru drepturi civile marsuri si comemorari. Pentru prima data, Ziua Martin Luther King a fost marcata la 20 ianuarie 1986. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Martin Luther King Jr. a trait intre anii 15 ianuarie 1929 — 4 aprilie 1968. In fiecare an se desfasoara in SUA de ziua de nastere a activistului pentru drepturi civile marsuri si comemorari. Pentru prima data, Ziua Martin Luther King a fost marcata la 20 ianuarie 1986. In anul 2000, aceasta a fost marcata pentru prima data in toate cele 50 de state americane. In ultimii ani, legislatia federala i-a incurajat pe americani sa participe, in aceasta zi, la o actiune de voluntariat. Anul acesta, la 15 ianuarie, s-au implinit 86 de la nasterea celui care a fost Martin Luther King Jr. si au avut loc mar demonstratii ale democratilor si liberalilor americani. Ideile activistului civic au fost preluate de intreaga stanga americana si de catre cultural-marxistii din intreaga lume. Si anul acesta democratii si stanga americana au comemorat printr-un mars cu steagurile SUA si culorile comunitatii LGTB pe strazile din Lexington din West Virgina, acuzand, de asemenea, alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte. Paralel cu acest mars al activistilor civici si a neo-marxistilor americani a avut loc numai la cateva mile distanta un eveniment in cinstea generalului confederat Robert E. Lee din razboiul civil, cel mai capabil militar al armatei sudiste. S-a inaltat pe un catarg un drapel imens al Confederatiei americane in aplauzele unor tineri imbracati in uniforme ale armatei sudiste din secolul XIX.

Mai mult, tineri americani se plimba in urniforme confederate cu steaguri ale separatistilor sudisti prin Lexington spre disperarea celor care comemorau pe Martin Luther King Jr., impreuna cu activistii LGTB. Cand privesti pe cei care ridica steagul Confederatiei intelegi de fapt America care l-a votat pe Donald Trump. E America aceea formata din muncitori simpli care au cladit in istorie visul american:. ”Make America Great Again” a fost sloganul de campanie electorala a magnatului republican. Donald Trump a spus doar ce gandea poporul american, dar nu avea curajul sa spuna datorita dictaturii corectitudinii politice impuse de stanga americana si ajunsa la paroxism prin mandatul democratului Barack Obama. Fostul presedinte american prin ideologia stangista era mai aproape de Hrusciov decat Donald Trump. Acea America profunda, cunoscuta in anii 1940 ca W.A.S.P., a votat masiv cu Trump, americanii fiind satui de chichitele juridice impuse de o dictatura a minoritatilor doar in favoarea minoritatilor si care punea presiune pe majoritatea populatiei. Americanii nu au dorit sovietizarea SUA prin Hillary Clinton.


Unele minoritati si-au impus vointa prin retorica intolerantei impotriva celor care nu gandeau ca Obama. Pe acest principiu au fost impuse si sanctiunile impotriva Rusiei, care nu accepta sa fie cum vrea Hillary Clinton. Pana la urma democratia inseamna puterea majoritatii poporului. Americanii l-au ales pe Donald Trump, care nu era agreat nici macar de establishment-ul partidului sau republican. Cu alegerea lui Donald Trump ca presedinte am aflat ca SUA nu este ca in filmele de la Hollyood, care impun prin modalitati video artistice mesaje subliminale ale dictaturii corectitudinii politice. Europa care se uita la prea multe filme de la Hollywood a ramas uimita ca americanii au votat cu Trump, nu cu Clinton, adica impotriva propagandei si ideologiei cultural marxiste impuse de democrati si care parea ca reprezinta America.

In realitate America e altceva decat Hoollywood-ul si romanii indoctrinati de ”sorosisme” au ramas uimiti ca americanii au ales traditia, democratia ca puterea poporului si normalitatea. Pentru a intelege ceea ce se intampla in America reala, nu in propaganda democrata de stanga va prezint un film video preluat de la New York Times intitulat strategic: ”Cand drepturile civile se intalnesc cu Razboiul Civil”. E o imagine portret a dezbinarii ideologice americane actuale si ne facem sa intelegem clar de ce a fost ales Donald Trump presedintele SUA. America reala Nu e Hollywood!


 

Sursa: Napoca News

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA
Merkel i-a mai dat o palmă lui Băsescu
Guvernul a aprobat Legea confiscării depozitelor din bănci
PLANUL DE "OCUPARE" AL ADMINISTRATIEI CENTRALE SI LOCALE. ACTIVISTII DIN ONG-URI VOR INUNDA GUVERNUL SI ADMINISTRATIA CENTRALA. Dacian Ciolos: Experti europeni vor elabora proceduri si criterii de recrutare si evaluare a functionarilor romani.
Norvegia, „raiul” terestru: Statul răpește copii, „Biserica” îi cunună pe homosexuali
Venezuela: Președintele Nicolas Maduro ordonă confiscarea întreprinderilor "paralizate de burghezie"
COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Campionul de box la categoria grea, britanicul Tyson Fury : „Trei lucruri trebuie să se întâmple înainte ca diavolul să vină, legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.” Miscarea #Rezist
Din gândirea TeFeListă. Se cere arestarea medicului din Iași, Răzvan Constantinescu
S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii
Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘! Alcoolism, mizerie și dezmăț de 1 mai pe litoral. O tânără a fost surprinsă trăgând pe nas în direct la Știrile Pro TV, în timp ce reportera descria cu admirație tinerii „care se relaxează” pe plajă printre gunoaie
TOP cu cele mai cunoscute ŞTIRI FALSE din 2018 - pe locurile de TOP e CNN
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro