De ce l-au ales americanii pe Trump. America reala Nu e Hollywood!

Distribuie!by loading... Martin Luther King Jr. a trait intre anii 15 ianuarie 1929 — 4 aprilie 1968. In fiecare an se desfasoara in SUA de ziua de nastere a activistului pentru drepturi civile marsuri si comemorari. Pentru prima data, Ziua Martin Luther King a fost marcata la 20 ianuarie 1986. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Martin Luther King Jr. a trait intre anii 15 ianuarie 1929 — 4 aprilie 1968. In fiecare an se desfasoara in SUA de ziua de nastere a activistului pentru drepturi civile marsuri si comemorari. Pentru prima data, Ziua Martin Luther King a fost marcata la 20 ianuarie 1986. In anul 2000, aceasta a fost marcata pentru prima data in toate cele 50 de state americane. In ultimii ani, legislatia federala i-a incurajat pe americani sa participe, in aceasta zi, la o actiune de voluntariat. Anul acesta, la 15 ianuarie, s-au implinit 86 de la nasterea celui care a fost Martin Luther King Jr. si au avut loc mar demonstratii ale democratilor si liberalilor americani. Ideile activistului civic au fost preluate de intreaga stanga americana si de catre cultural-marxistii din intreaga lume. Si anul acesta democratii si stanga americana au comemorat printr-un mars cu steagurile SUA si culorile comunitatii LGTB pe strazile din Lexington din West Virgina, acuzand, de asemenea, alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte. Paralel cu acest mars al activistilor civici si a neo-marxistilor americani a avut loc numai la cateva mile distanta un eveniment in cinstea generalului confederat Robert E. Lee din razboiul civil, cel mai capabil militar al armatei sudiste. S-a inaltat pe un catarg un drapel imens al Confederatiei americane in aplauzele unor tineri imbracati in uniforme ale armatei sudiste din secolul XIX.

Mai mult, tineri americani se plimba in urniforme confederate cu steaguri ale separatistilor sudisti prin Lexington spre disperarea celor care comemorau pe Martin Luther King Jr., impreuna cu activistii LGTB. Cand privesti pe cei care ridica steagul Confederatiei intelegi de fapt America care l-a votat pe Donald Trump. E America aceea formata din muncitori simpli care au cladit in istorie visul american:. ”Make America Great Again” a fost sloganul de campanie electorala a magnatului republican. Donald Trump a spus doar ce gandea poporul american, dar nu avea curajul sa spuna datorita dictaturii corectitudinii politice impuse de stanga americana si ajunsa la paroxism prin mandatul democratului Barack Obama. Fostul presedinte american prin ideologia stangista era mai aproape de Hrusciov decat Donald Trump. Acea America profunda, cunoscuta in anii 1940 ca W.A.S.P., a votat masiv cu Trump, americanii fiind satui de chichitele juridice impuse de o dictatura a minoritatilor doar in favoarea minoritatilor si care punea presiune pe majoritatea populatiei. Americanii nu au dorit sovietizarea SUA prin Hillary Clinton.


Unele minoritati si-au impus vointa prin retorica intolerantei impotriva celor care nu gandeau ca Obama. Pe acest principiu au fost impuse si sanctiunile impotriva Rusiei, care nu accepta sa fie cum vrea Hillary Clinton. Pana la urma democratia inseamna puterea majoritatii poporului. Americanii l-au ales pe Donald Trump, care nu era agreat nici macar de establishment-ul partidului sau republican. Cu alegerea lui Donald Trump ca presedinte am aflat ca SUA nu este ca in filmele de la Hollyood, care impun prin modalitati video artistice mesaje subliminale ale dictaturii corectitudinii politice. Europa care se uita la prea multe filme de la Hollywood a ramas uimita ca americanii au votat cu Trump, nu cu Clinton, adica impotriva propagandei si ideologiei cultural marxiste impuse de democrati si care parea ca reprezinta America.

In realitate America e altceva decat Hoollywood-ul si romanii indoctrinati de ”sorosisme” au ramas uimiti ca americanii au ales traditia, democratia ca puterea poporului si normalitatea. Pentru a intelege ceea ce se intampla in America reala, nu in propaganda democrata de stanga va prezint un film video preluat de la New York Times intitulat strategic: ”Cand drepturile civile se intalnesc cu Razboiul Civil”. E o imagine portret a dezbinarii ideologice americane actuale si ne facem sa intelegem clar de ce a fost ales Donald Trump presedintele SUA. America reala Nu e Hollywood!


 

Sursa: Napoca News

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?
Premieră mondială împotriva pedofililor. Australia vrea să le anuleze pașapoartele
Orban este FERM: „Nu acceptam refugiati. Vom PROTEJA poporul ungar”. Noi masuri ale Ungariei
Yuval Noah Harari: Supravegherea oamenilor motivată de pandemie „poate crea un sistem totalitar cum nu a mai existat vreodată”
Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!
Preacinstitul Ludovic, cel cu o casă de 200 de mp, la care doar factura de gaz vine cât a declarat el venit lunar!
Consultantii Fiscului vor intra in casele romanilor pentru a le verifica banii. Ce patesc cei care nu isi declara veniturile
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
Casele SRI unde se întîlneau Codruţa Kovesi, Sebastian Ghiţă şi şeful CIA din România
Omul lui Soros, europarlamentarul Guy Verhofstadt, şeful UE în negocierile pentru Brexit, sare în apărarea separatiştilor catalani şi sprijină destrămarea Spaniei.
S-a înfuriat Ilie Năstase pe bună dreptate? Federația Internațională a delegat un arbitru controversat și un supervizor britanic la România - Marea Britanie! Deciziile bizare care au transformat meciul într-un circ
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro