DE CE IMIGRANTII NU MERG IN TARILE ARABE BOGATE?

Distribuie!by In Europa vin (sunt adusi, finantati, organizati, pregatiti de anumite ONG-uri ce sa spuna la interviu, ce sa minta pentru a fi acceptati, sa-si arunce documentele, inclusiv sa spuna ca sunt crestini) cu milioanele, sunt primiti cu bratele deschise si li se ofera cazare, masa, ingrijire medicala si bani […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Europa vin (sunt adusi, finantati, organizati, pregatiti de anumite ONG-uri ce sa spuna la interviu, ce sa minta pentru a fi acceptati, sa-si arunce documentele, inclusiv sa spuna ca sunt crestini) cu milioanele, sunt primiti cu bratele deschise si li se ofera cazare, masa, ingrijire medicala si bani de buzunar…fara limita de timp ! Si pentru asta, multi dintre ei, se revanseaza: ataca, violeaza, jefuiesc si ucid. Nu sunt pedepsiti, sau, de cele mai multe ori, pedepsele sunt simbolice. Intra in inchisoare pentru cativa ani doar in cazuri de crime deosebit de grave.

loading...

Sunt considerati un fel de cetateni extra-legali, ale caror drepturi sunt de multe ori superioare cetatenilor autohtoni – pentru asta chiar se considera superiori autohtonilor, pe care ii trateaza cu dispret. Din cauza de toleranta, diversitate, anti-rasism, anti-fascism, mai nou islamofobie si crime de ura! Din cauza de valori europene ! Dupa expirarea pedeselor nu sunt expulzati pentru ca in tarile de origine drepturile fundamentale le-ar fi puse in pericol ! Toate astea s-au aflat pe doua continente, asa ca robinetul nu mai poate fi inchis. Dar nici nu se doreste asa ceva ! De ce? Pentru ca ei reprezinta o bogatie ! Pentru ca reprezinta viitorul Europei !


elcome-to-europe-1

De cand a inceput invazia arabo-africana, multi dintre comentatorii fenomenului au acuzat tarile arabe bogate ca refuza sa primeasca refugiati, pe cei de aceeasi credinta, limba si cultura. Presedintele Ligii Arabe raspunde, dar stim chiar din marturia lui Soros ca invazia este finantata (prin el) de catre cine nu se spune, pionul la inaintare este Soros.

___


ahmet

Ahmed Aboul Gheit, presedintele Ligi Arabe

Ahmed Aboul Gheit, presedintele Ligii Arabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez pentru America Latina. Jurnalista l-a intrebat pe Ahmed Aboul Gheit: “De ce tarile arabe nu primesc imigranti ?”

AAG: Pentru ca noi nu suntem tari de destinatie pentru imigranti. Dar ramanem deschisi.

TVAtunci, va rog sa ne explicati de ce toti acesti imigranti si refugiati nu vor sa vina in tarile dumneavostra?

AAG: Este foarte simplu: pentru ca noi nu facem diferente intre oameni !
Atunci cand trec frontierele noastre si cer azil, urmatorul pas este ca trebuie sa semneze un document care ii obliga sa respecte toate drepturile si legile tarilor noastre, si care stipuleaza ca in caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnati, in procedura de urgenta, la aceleasi pedepse ca si populatia locala (care pot merge in unele cazuri pana la pedeapsa capitala) si vor fi trimisi inapoi in tarile lor atunci cand isi vor termina executarea pedepsei.

Deasemenea, noi ii obligam sa semneze un acord care prevede ca ajutorul financiar pe care il primesc pentru integrarea in tarile noastre trebuie sa fie rambursat integral in doi ani de zile, in caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate si vor fi expulzati definitiv in tarile lor.

Daca cineva nu stie sa scrie si sa citeasca, acesta isi va pune amprenta pe document. Deasemnea nu este acceptata nicio scuza de genul “nu cunosc cultura locala”, ceea ce este greu de crezut in cazul persoanelor de origine araba, si acest gen de scuze nu sunt luate in considerare.

TVNu gasiti prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentala este mult mai supla ca dumneavoastra.

AAG: Deloc ! Pentru ca daca eu caut refugiu si cer ajutor in alta tara, gasesc ca este datoria mea absoluta sa ma supun, cuvant cu cuvant, legilor acelei tari, in caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace.

Europa Occidentala va sfarsi prin a se trezi si a privi realitatea in fata.

Ar trebui ca liderii Europei Occidentale sa fie trimisi la Doha, in Qatar, sau oriunde in Arabia Saudita, sa ceara azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu.

Acolo se vor trezi! Si asta ii va face sa judece, nu-i asa?

diariojudio

De ce imigrantii nu merg in tarile arabe bogate?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Condrea este in Insulele Baleare unde l-au expediat serviciile” – Acuzatii incendiare in direct
Un tânăr din Bucuresti a fost concediat că a scris pe Facebook ca va merge la Marșul Normalității, homosexualii au facut presiuni pe patron să fie dat afară
Surse: Iohannis nu va accepta bugetul pe 2019. Îl va trimite înapoi Parlamentului
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
EUROPENILOR, ASTA ESTE KOVESI A VOASTRA – Iata capetele de acuzare impotriva lui Kovesi traduse in engleza: "In the spring of 2011, she personally claimed and received the amount of 268.689,36 lei from Ghita... she involved the institution she was leading in the extradition procedure of the convicted person Nicolae Popa... made all the necessary steps for obtaining the visa for the delegation members... ordered the payment of the air tickets from the funds of the Prosecutor's Office"
Căpșunari în propria țară! Problemă de siguranță națională în CSAT: Peste 40% din pământul agricol al României a ajuns pe mâinile străinilor
Dacă eşti român şi încalci legea o dată, ajungi la puşcărie. Dacă eşti maghiar şi încalci legea de 28 de ori, ai toate şansele să devii partener de bază al coaliţiei de guvernare…
HALUCINANT! Aceste JEGOȘENII s-au spus în DIRECT la Antena 3! Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față!
FOTO si Video: Protest la Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu, 5000 de persoane au participat
Sesizare la ANAF pe declarația de avere a lui Florin Cîțu. Avocat: „Fie este un analfabet funcțional, fie este un evazionist fiscal demn de dispreț”
Domnule fost Basescu, nu acesti ziaristi au adus Romania in asemenea hal! Ci voi toti, cei enumerati mai sus: politrucii, securistii, parchetarii si birocratii!
România nu știe câți cetățeni are. Datele diferă în funcție de instituția care numără
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro