De ce il decoreaza pe Iohannis in SUA o organizatie pro-homosexuali, pro-refugiati, pro-razboi ???

Distribuie!by Azi putem vedea mai ușor ca niciodată care sunt dușmanii romanilor si ai lui Cristos – dacă încă mai esti susținător al Prostovanului Național, e clară treaba! “Ca intre bulangii… loading... Iohannis a fost decorat de evreii de la American Jewish Committee (AJC) fiindca si aia sustin, la fel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Azi putem vedea mai ușor ca niciodată care sunt dușmanii romanilor si ai lui Cristos – dacă încă mai esti susținător al Prostovanului Național, e clară treaba!
“Ca intre bulangii…

loading...

Iohannis a fost decorat de evreii de la American Jewish Committee (AJC) fiindca si aia sustin, la fel ca el, casatoria intre persoane de acelasi sex. Asta, pe langa tampeniile pe care le sustine Iohannis, cum ca in Romania a fost holocaust si noi, romanii, suntem neam de criminali, deci e musai sa platim miliarde de euro despagubiri statului Israel!” gpl


Președintele României, Klaus Iohannis, va primi luni seară, în cadrul Forumului Global organizat de American Jewish Commitee (AJC), distincția „Lights Unto The Nations”, primul popas din cadrul vizitei americane a primului om al statului român.
American Jewish Commitee (AJC) – în traducere Comitetul Evreiesc American, este o organizație înființată acum 110 ani la New York de către magnatul american de origine iudaică Louis Marshall. Inițial, AJC a fost fondată pentru  protejarea drepturilor evreilor din America și din întreaga lume, iar apoi a devenit o susținătoare a înființării unui iudaic pe teritoriul Palestinei. AJC, deși organizație non-sionistă, a susținut declarația de la Balfour. Deși fondatorul acestei organizații de lobby – devenită între timp una dintre cele mai puternice din lume, a fost un conservator și a susținut mereu Partidul Republican, poziția AJC s-a schimbat radical în ultimii 20-30 de ani.
Bunăoară, pe lângă apărarea legitimă a intereselor comunității evreiești din SUA și din lume, AJC a devenit un think-thank care s-a poziționat de partea stângă a politicii americane, susținând principalele idei ale Partidului Democrat de peste Ocean.
Astfel, AJC s-a manifestat în favoarea intervenționismului american, începând cu bombardamentul asupra Serbiei în cazul Kosovo în 1999. AJC a finanțat apariția unei reclame în presa americană, în care intervenția NATO asupra Iugoslaviei era lăudată și prin care se cerea opiniei publice să aprecieze efortul aliaților. Reamintim că intervenția NATO asupra Iugoslaviei a fost prima în care organizația a atacat un stat suveran, fără ca acesta să fi atacat unul sau mai mulți dintre membri organizației. După cum ActiveNews  a arătat într-o analiză aprofundată, intervenția din Kosovo a fost declanșată cu ajutorul unei manipulări de proporții. În 2017, omul răspunzător pentru declanșarea manipulării „masacrului de la Racak”, americanul William Walker -pe-atunci șeful Misiunii de Verificare din Kosovo(KVM), este un lobby-ist plătit al Albaniei Mari, manifestându-se ca atare chiar recent.
Revenind la AJC, mesajul publicitar plătit din 1999 apărut în New York Times pe 18 aprilie, suna astfel: „Când istoria va întreba cine a stat în calea răului din Kosovo, răspunsul va fi NATO”.
Tot pe plan extern, AJC este o susținătoare ferventă a unei intervenții americane în Siria, cerând de mai multe ori îndepărtarea președintelui Bashar Al Assad pe care-l consideră un dictator.
În consecință, nu ar trebui să fie o surpriză că AJC a încurajat public statele europene, dar și SUA, să accepte mai mulți migranți pe teritorii, denunțând „vocile populiste și naționaliste”, precum premierul maghiar Viktor Orban.
În timp ce face apel la educarea și integrarea migranților în spiritul valorilor democratice și al pluralismului „cu atenție specială acordată drepturilor minorităților și femeilor”, AJC admite că „națiunile europene au eșuat în încercarea de a absorbi și accultura migranți, ceea ce, în schimb, a dus la creșterea radicalizării unei părți a comunității musulmane”!
Legăturile foarte puternice ale AJC cu Partidul Democrat din SUA – principalul opozant al lui Donald Trump, sunt demonstrate și de politicile pe plan intern.
În secțiunea „Politică Națională” de pe siteul organizației, la capitolul „Ce spun alții despre noi”, vasta majoritate a celor care sunt citați sunt membri ai Partidului Democrat, în frunte cu soții Bill și Hillary Clinton. Cea mai notabilă excepție o reprezintă fostul președinte Ronald Reagan, dar este relevant că citatul atribuit a fost rostit la sfârșitul anilor ’80!
De asemenea, AJC a susținut puternic legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, organizația emițând un document oficial în acest sens încă din octombrie 2012. Acest deziderat a fost realizat sub mandatul președintelui democrat, Obama, în 2015.
Unul din membrii de bază ai staff-ului Obama, fosta diplomată Victoria Nuland, este unul dintre vorbitorii la gala la care va participa și președintele Iohannis. Interesant este că Victoria Nuland va vorbi participanților la secțiunea „Lobby-ul AJC în acțiune”, ceea ce sugerează cunoștințele fostei asistente a secretarului de stat pentru Afaceri Europene și Euroasiatice despre subiect, dar și convergența pozițiilor AJC și ale Departamentului de Stat – din mandatul Obama, în ceea ce privește politica externă a SUA. Atât Victoria Nuland cât și soțul ei, Robert Kagan, au susținut-o deschis pe Hillary Clinton la ultimele alegeri.
Având în vedere toate acestea, este clar că având susținerea AJC, președintele Iohannis este o personalitate de luat în seamă de către președintele Trump, dar este clar că șeful statului român nu face parte dintre aliații politici ai actualei administrații americane.
Premiul pe care-l va primi președintele Iohannis, „Light Unto the Nations”, a mai fost primit printre alții de către Angela Merkel, fostul președinte american Bill Clinton sau fostul președinte francez Nicolas Sarkozy. Denumirea provine dintr-o expresie folosită de profetul Isaia în Vechiul Testament, la capitolul 49, paragraful 6 și este tradusă prin „Lumina popoarelor”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Polonia: Judecătorii și procurorii rămân fără imunitate!
EL devine EA și EA devine EL. E primul CUPLU „GENDER FLUID” ce-și va INVERSA ROLURILE prin OPERAȚII pentru fiul lor de 5 ani
HALUCINANT!! Economistul Constantin Cojocaru: Romania a taiat pensii si salarii si s-a imprumutat la FMI pentru ca a imprumutat SUA, cumparand titluri de trezorerie americane. In plus, Guvernul Boc a alimentat generos conturile firmelor capusa care au pus borduri Bechtel-style. Bonus: TOP-ul datornicilor la FMI. Romania, pe prima pozitie
Lider liberal: Dacian Cioloș e un impostor politic. Intenția lui de a-și face partid îl transformă într-un un dușman al PNL
Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României. Papahagi: "Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei." Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?
NEBUNIA SOROȘIȘTĂ. 28 DE COPIII DAȚI ÎN JUDECATĂ PENTRU "DISCRIMINARE" DE UN ONG AL LUI SOROS. Elevii care au refuzat să intre la ore din cauza unui coleg cu ADHD, la Parchet. CARE E SOLUȚIA CE TREBUIE S-O APLICE MINISTERUL DE URGENȚĂ ÎN ȘCOLI
Iată dovada! Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a discutat în Covasna despre autonomia Ținutului Secuiesc !
Statul abandonează sănătatea oamenilor de la sate: un cabinet deservește 90.000 de oameni în Maramureș
Te CUTREMURI când CITEȘTI aceste DATE! Unde ne-a fost mintea DRAGI români?
Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.
Noul consilier al premierului Cioloş vine tot dinspre Soros/Basescu
L-AU STRESAT PÂN-A MURIT. Organizatorul Mitingului Ciobanilor a murit la o săptămână dupa ce a fost trimis în JUDECATĂ de DNA. Sibiu: Președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România a decedat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro