De ce casa în care domnește dezordinea, mereu atrage necazuri…

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În orice casă poate fi dezordine, dar asta nu înseamnă că cei care locuiesc în ea sunt niște leneși. Dezordinea ocazională, provocată de lipsa de timp este un fenomen normal. Trebuie să vă alarmați doar în cazul când dezordinea devine un fenomen constant, deoarece casa în care domnește dezordinea atrage doar neplăceri și probleme. De această părere sunt toți experții feng-shui, psihologii și bioenergeticienii.

Dezordinea în antreu


Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Conform principiilor feng-shui antreul este centrul casei, de aceea trebuie să începeți curățenia de aici. Lucrurile vechi, hainele și încălțămintea pe care nu le mai purtați, dulapurile pline cu tot felul de obiecte inutile, nu atrag binele. În casă vor fi mereu certuri, vor lipsi banii, iar cei care locuiesc aici își vor dori mereu să plece. Este suficient doar să ordonați lucrurile în dulapuri, să scăpați de tot ce este inutil și să reparați ce este defectat, într-un cuvânt să „eliberați calea” fericii și îndată bunăstarea va veni în casa Dvs.

Dezordinea în baie


Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Baia este fața stăpânei casei. Dacă această încăpere este murdară, cu urme de săpun pe pereți, borcane și sticle cu produse cosmetice aruncate peste tot, prosoape folosite, atunci cu siguranță stăpâna casei are un complex de inferioritate. Doamnele care se apreciază și sunt mulțumite de ele vor menține baia în ordine. Baia este încăperea în care ne începem ziua, de aceea atmosfera de aici ne marchează întreaga zi.

Toaleta

Toaleta este încăperea în care inconștient dorim să lăsăm tot ce vrem să uităm. Cu cât mai dezordonată este această încăpere cu atât mai „dezordonată” va fi viața Dvs. Nu acumulați supărări, probleme, scăpați de ele!

Dezordinea în bucătărie

loading...
Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Bucătăria este o sursă de energie, bunăstare și belșug. Ea este inima casei. Starea de bine nu depinde doar de alimentație, dar și de dispoziția celuia care a gătit. Dacă bucătăria este plină cu lucruri inutile și borcane sau sticle deșarte, nu fiți surprinși că nu puteți slăbi. Faceți ordine în bucătărie și viața se va umple de bunăstare atât financiară, cât și personală. Bucatele trebuie să fie preparate în curățenie, confort, lumină și căldură. Doar astfel vor fi de folos și nu vor cauza probleme.

Camera de zi

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Este cartea de vizită a casei, deoarece aici sunt primiți oaspeții. Această încăpere formează legătura cu lumea exterioară, este indiciul a ceea ce gândesc și cum văd viața Dvs. prietenii și apropiații. Dezordinea în această încăpere provoacă certuri și neînțelegeri, drept rezultat veți ajunge singuri. Camera de zi trebuie să atragă oameni buni și fericire. Nu încărcați această încăpere cu multă mobilă, deoarece astfel veți avea probleme în comunicare. Cu cât mai luminoasă va fi camera de zi, cu atât mai bine.

Dormitorul

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Este cea mai intimă încăpere. Dezordinea în această odaie provoacă insomnie, certuri cu persoana iubită, probleme intime. Experții recomandă să scoateți din dormitor totul ce nu este legat de odihnă. Televizorul și calculatorul sunt inutile în dormitor. Această odaie trebuie să vă sugereze gânduri de dragoste și pace.

Faceți curat! Dezordinea provoacă probleme grave. Eliberați casa de toate lucrurile vechi și inutile! Renunțați la ele fără regrete.

https://perfect-ask.com/de-ce-casa-care-domneste-dezordinea-mereu-atrage-necazuri/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Ce s-a intamplat in Romania dupa retragerea trupelor sovietice (1958) ?

Dupa ce, in anii 1944-1948, Armata Rosie avusese un rol important in ascensiunea comunistilor spre putere, treptat, prezenta ei a

Ultimele cuvinte ale unui copil sirian: – Am sa-i spun totul lui D-zeu, povestea copiilor crestini din Siria

Am vazut ca circula pe internet fraze celebre ale diletantilor necrestini sau pseudofilozofii de genul replicilor stupide care i se

Celulele canceroase mor in 42 de zile: Un faimos suc Austriac a vindecat peste 45,000 de mii de persoane de cancer

Rudolf Breuss a fost un terapeut faimos de origine austriaca, un barbat educat care i-a sprijinit pe cei din jurul

INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai. Statul cere bani de la persoanele fara nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate.

Statul cere bani de la persoanele fara nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate. Guvernul SOROS

Președintele Federației de șah sochează: Iohannis are dublă cetățenie. Și șeful SRI. Și Cioloș

După ce în campania pentru prezidenţiale s-a remarcat cu poza lui Iohannis cu zvastica pe frunte, deputatul PSD Sorin Iacoban

Scato-penieni (termenul corect pt ceea ce in mod gresit se numeste “gay” sau “homosexual”) |oriunde apar scato-penienii, pedofilia ii insoteste ca o umbra!

FABRICA DE ANTI-TALENTE "De ce sa mint, am convingerea ca traiesc intr-o tara in care majoritatea conationalilor mei au votat

Închide