De ce bat clopotele, Klaus?

Distribuie!by Că ceva începe să pută a devenit clar după întrevederea picată de niciunde între președinte și ambasadorul american. Și mai ales după anunțul că actualul locatar al Cotrocenilor vrea să consulte strada. A avut chiar o scăpare simpatică: ne-a descris-o ca fiind „un nou actor”. Încep să-l cred! Că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Că ceva începe să pută a devenit clar după întrevederea picată de niciunde între președinte și ambasadorul american. Și mai ales după anunțul că actualul locatar al Cotrocenilor vrea să consulte strada. A avut chiar o scăpare simpatică: ne-a descris-o ca fiind „un nou actor”. Încep să-l cred!
Că e doar praf în ochi chestiunea cu consultarea societății civile (sau manipulare sub formă de pulberi, ca să o zicem mai pe față) s-a deslușit lesne din maniera alegerii interlocutorilor: prea puține motive să credem că reprezintă vocea străzii, prea mulți dintre ei trecuți prin celebrele școli care “deschid societăți”, pentru ca alții să le halească apoi mai cu spor. Și la faza asta , șmecheriile practicate de Klaus au o doză de umor involuntar. Ca să dea un plus de credibilitate manevrei, zice că se va duce și în Piață, dar nu spune când, că nu vrea să facă “breaking news”. Se pune dacă dă o fugă cu mașina fără coloană oficială, să își ia o merdenea de la Universitate, la ceas de amiază?
Lăsând gluma la o parte, mie îmi pare că președintele încalcă cel puțin un principiu de bază atunci când ne mimează democrația la scenă deschisă. Dacă în urma propriei inițiative ai primit 5520 de mailuri și te-ai întâlnit doar cu vreo 20 de oameni, mă întreb pe unde ai dosit egalitatea de șanse și tratament, stimate prim-mediator al societății? Nu, Klaus, nu te vom crede că pe restul îi vei consulta atunci când vei coborî în stradă. Pentru că e la mintea cocoșului că asta nu se poate! Și nu vom putea crede și valida jocul ăsta de două parale pe care îl faci, ca să instalezi la butoane pe cine-știe ce jucător de mari interese…
Clopotele bat pentru că au pierit 34 de oameni și alte zeci se zbat între viață și moarte, Klaus! Și pentru că noi, restul, ne-am săturat. De corupție, de mafie, de jocuri și interese care nu sunt ale noastre. Ne-am săturat de sărăcie și nemernicie într-o țară hărăzită și bogată, care ne-ar putea îndestula lesne pe toți. Nu știu ce țară ai vrut tu să îți iei înapoi… Noi vrem înapoi o Românie întreagă și nesiluită, nebatjocorită! Ne vrem înapoi propriile destine! De asta bat clopotele, Klaus!

Știm cu adevărat cine ne conduce? Avem cumva senzația că în fruntea României stă un om onest, devotat valorilor occidentale și dornic să schimbe țara în bine însă în spatele lui se află noile (sau vechile?) interese ruso-germane.

loading...
Werner Iohannis Klaus, pe numele său, un om simplu, primar sas de Sibiu cu părinți emigrați în Germania. Nimic complicat până acum. Povestea de abia acum începe.
Klaus Iohannis a fost instruit foarte bine de masonii germani, încă de când era tânăr. Aceștia l-au ”crescut” făcându-l primarul unuia dintre cele mai importante orașe românești, Sibiu, susține jurnalistul Ovidiu Zară.
Iohannis a început de la a fi un simplu membru al masoneriei la un om cu relații puternice la vârf. În masonerie există o ierarhie bine stabilită, cercurile înalte fiind interzise membrilor simpli, care sunt niște simple unelte ale celor care dețin cu adevărat puterea. Iohannis se află în clipa de față undeva la mijloc, având în vedere că a început să dețină câteva secrete importante ca șef de stat.
Se spune că Iohannis se află pe coloana a V-a a masoneriei germane în România, iar după instalarea acestuia în fruntea Sibiului, masoneria germană a căpătat o voce tot mai puternică în Ardeal, și, încetul cu încetul, în toată țara.
Unul dintre oamenii de bază, om de afaceri și voce importantă din loja masonică nemțească, care l-a sprijinit pe Iohannis încă din primele minute ale sale în politică este domnul Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanță româno-germană din Sibiu și personaj-cheie în afacerea retrocedărilor din centrul istoric al orașului.
Iohannis a intrat rapid în atenția oamenilor de afaceri nemți în România, fiind naș de cununie al lui Andreas Huber, cel care se ocupă de afacerile Opel din țara noastră.
Potrivit legilor masonice, Iohannis are un jurământ pe care îl spune de fiecare dată la întâlnirile de taină, ce sună în felul următor:
1) “Multimea este oarba si de aceea poate fi atat de usor manipulata”
2) “Prin haos la ordine”
3) “Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun”
4) “Dreptul constra in forta”
5) “Scopul masonic isi justifica intotdeauna mijloacele”
6) “Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare
7) “Libertatea este o idee himerica”
8) “Oamenii politici sunt niste papusi de paie in mainile maestrilor”
9) “Nevoia painii zilnice ii dreseaza gradat pe oameni”
– mai spune jurnalistul Ovidiu Zară.
În ultima perioadă, masoneria germană are relații tot mai bune cu serviciile secrete rusești, deși în Al Doilea Război Mondial se bombardau de moarte. Afacerile cu mașini și gaze îi țin apropiați pe nemți, prin masoneri, și ruși, prin serviciile secrete, iar dovada acestui fapt este relația tot mai excelentă dintre Berlin și Moscova (a se vedea cu câtă bucurie se afișează în public Angela Merkel și Vladimir Putin când se văd – iar analiștii politici susțin că nu este vorbă de prefăcătorie la mijloc).
Daniel Sebastian Yaskin Lafayette

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro