De ce autoritățile NU investighează pista vaccinurilor în cazul îmbolnăvirii copiilor cu E.Coli? | Mărturia unei mame

Distribuie!by loading... După ce au încercat să paseze responsabilitatea infectării copiilor cu E.coli în seama unei mici firme producătoare de brânzeturi din Argeș, autoritățile o dau la întors și spun că, totuși, vina nu este acolo, pentru că lotul de brânzeturi depistat ca având probleme a fost produs ulterior îmbolnăvirilor. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

copil-e.coli_-620x264

loading...

După ce au încercat să paseze responsabilitatea infectării copiilor cu E.coli în seama unei mici firme producătoare de brânzeturi din Argeș, autoritățile o dau la întors și spun că, totuși, vina nu este acolo, pentru că lotul de brânzeturi depistat ca având probleme a fost produs ulterior îmbolnăvirilor. Mai mult, descoprirea unui nou caz, tocmai în Sfântu-Gheorghe, elimină și ultimele îndoieli.

În acest context, ne întrebăm de ce autoritățile refuză pur și simplu să ia în considerare, chiar și ca ipoteză, varianta în care în spatele dramei a zeci de familii s-ar afla vreun vaccin? Le e frică de industria farmaceutică? Nu vor să-și supere stăpânii?


În această dimineață, o cititoare a siteului nostru a publicat acest comentariu: „Copilul meu, după vaccinarea de la 1 an, a făcut infectie cu E.coli. Înainte de vaccinare era perfect sănătos, ca urmare a consultațiilor efectuate de medic – 2 consultații în zile diferite. După vaccin a început calvarul… febră mare, diaree și vomă. 5 zile am stat internată în spital; daca nu eram internată la privat, nu cred că avea șanse… 7 diagnostice pe fișa de externare!!!”  (Valentina) Presupun că Valentina a dorit să spună că fișa marca, la externare, 7 probleme de sănătate cu care copilul dumneaei s-a confruntat după vaccinare.

Faptul că vaccinurile nu sunt cu adevărat sigure și că, adeseori, provoacă moartea sau îmbolnăvirea copiilor este un lucru cert, pus în evidență de nenumărate situații concrete. Și atunci, cum îți permiți tu, autoritate română, să scoți din calcul această posibilitate?


Marile controverse despre toxicitatea vaccinurilor nu sunt doar la noi, ci în întreaga lume, doar că presa centrală românească, în cea mai mare parte aservită politic, deci lipsită de independență, NU ARE VOIE să le discute, ceea ce face ca noi să aflăm despre acestea doar de pe internet. Pentru edificare, vedeți mai jos 3 minute de dezbatere incendiară la o televiziune franceză despre consecințele nefaste ale vaccinurilor în Franța.

sursa: cunoastelumea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro