De ce autoritățile NU investighează pista vaccinurilor în cazul îmbolnăvirii copiilor cu E.Coli? | Mărturia unei mame

Distribuie!by loading... După ce au încercat să paseze responsabilitatea infectării copiilor cu E.coli în seama unei mici firme producătoare de brânzeturi din Argeș, autoritățile o dau la întors și spun că, totuși, vina nu este acolo, pentru că lotul de brânzeturi depistat ca având probleme a fost produs ulterior îmbolnăvirilor. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

copil-e.coli_-620x264

loading...

După ce au încercat să paseze responsabilitatea infectării copiilor cu E.coli în seama unei mici firme producătoare de brânzeturi din Argeș, autoritățile o dau la întors și spun că, totuși, vina nu este acolo, pentru că lotul de brânzeturi depistat ca având probleme a fost produs ulterior îmbolnăvirilor. Mai mult, descoprirea unui nou caz, tocmai în Sfântu-Gheorghe, elimină și ultimele îndoieli.

În acest context, ne întrebăm de ce autoritățile refuză pur și simplu să ia în considerare, chiar și ca ipoteză, varianta în care în spatele dramei a zeci de familii s-ar afla vreun vaccin? Le e frică de industria farmaceutică? Nu vor să-și supere stăpânii?


În această dimineață, o cititoare a siteului nostru a publicat acest comentariu: „Copilul meu, după vaccinarea de la 1 an, a făcut infectie cu E.coli. Înainte de vaccinare era perfect sănătos, ca urmare a consultațiilor efectuate de medic – 2 consultații în zile diferite. După vaccin a început calvarul… febră mare, diaree și vomă. 5 zile am stat internată în spital; daca nu eram internată la privat, nu cred că avea șanse… 7 diagnostice pe fișa de externare!!!”  (Valentina) Presupun că Valentina a dorit să spună că fișa marca, la externare, 7 probleme de sănătate cu care copilul dumneaei s-a confruntat după vaccinare.

Faptul că vaccinurile nu sunt cu adevărat sigure și că, adeseori, provoacă moartea sau îmbolnăvirea copiilor este un lucru cert, pus în evidență de nenumărate situații concrete. Și atunci, cum îți permiți tu, autoritate română, să scoți din calcul această posibilitate?


Marile controverse despre toxicitatea vaccinurilor nu sunt doar la noi, ci în întreaga lume, doar că presa centrală românească, în cea mai mare parte aservită politic, deci lipsită de independență, NU ARE VOIE să le discute, ceea ce face ca noi să aflăm despre acestea doar de pe internet. Pentru edificare, vedeți mai jos 3 minute de dezbatere incendiară la o televiziune franceză despre consecințele nefaste ale vaccinurilor în Franța.

sursa: cunoastelumea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Surpriză de proporții! Emmanuel Macron se implică în alegerile europarlamentare din România.
Au inceput refugiatii sa faca scandal si la noi. Centrul Timisoarei e plin de refugiati. In zilele cu soare, auzi araba vorbindu-se mai mult decat romana.
INTERVIU cu președintele inițiativei constituționale: „A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moştenire şi a lăsa o moştenire“
USR susține comunitatea LGBT și oficializarea limbii maghiare drept a doua limbă a statului român
Scandal monstru pe denumirea țiganilor la o televiziune din România
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache: SIE reintra in carti cu scandalul spionilor!
Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!
Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.
NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?
De aia a divorțat Bombonica? | Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul și a ajuns de râsul netului
Raluca Feher de la ONG-ul finanțat de Soros "Frontline Club Bucharest" cere opoziției din România să se organizeze pe modelul "jihad" şi acuză statul Israel de "violență rece împotriva propriilor cetățeni". Analiză: De ce oamenii lui Soros urăsc Israelul?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro