De ce a lipsit Regele Mihai de la propria aniversare | Explicaţia Principesei Moştenitoare Margareta a casei regale masonice făcută publică în 25 octombrie (Video)

Distribuie!by Pe 25 octombrie 2015, Principesa Moştenitoare Margareta anunţa că Regele Mihai nu-şi va sărbători cea de-a 94 aniversare alături de români, la Palatul Elisabeta, din cauza stării de slăbiciune şi suferinţă a Reginei Ana. loading... Potrivit ştirii publicate atunci de mediafax.ro „Casa Regala a României a sărbătorit, începând de joi, împlinirea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 25 octombrie 2015, Principesa Moştenitoare Margareta anunţa  Regele Mihai nu-şi va sărbători cea de-a 94 aniversare alături de români, la Palatul Elisabeta, din cauza stării de slăbiciune şi suferinţă a Reginei Ana.

loading...

Potrivit ştirii publicate atunci de mediafax.ro „Casa Regala a României a sărbătorit, începând de joi, împlinirea vârstei de 94 de ani a Regelui Mihai I, însă în absenţa acestuia, Duminică, fiica lui cea mare, Principesa Moştenitoare Margareta, a făcut public un mesaj video, precizând că tatăl său şi-a dorit să fie în această zi aniversară în mijlocul societăţii româneşti, dar starea de slăbiciune şi suferinţă a Reginei Ana l-a împiedicat”.


„Familia Regală şi întreaga societate sărbătorim astăzi pe tatăl meu, Regele Mihai, la vârsta de 94 de ani. Majestatea Sa a traversat aproape un secol de viaţă cu statura unui om de Stat adevărat: calm, brav, bun şi drept. Când a fost vorba despre legământul său şi despre principii, Regele a ştiut să fie ferm, uneori necruţător. Tatăl meu m-a învăţat, în calitate de succesor, să trăiesc la înălţimea valorilor şi credinţei sale. Regele a dorit să fie astăzi în mijlocul societăţii româneşti, să deschidă porţile Palatului Elisabeta, să reverse iubirea şi binecuvântarea lui către noi toţi. Nu a putut să o facă, fiindcă mama mea se află într-o stare de slăbiciune şi suferinţă. Să ne rugăm cu toţii pentru Regina noastră şi să urăm Regelui, la aniversarea a 94 de ani, la mulţi ani cu sănătate!”, este mesajul transmis de Principesa Margareta şi remis MEDIAFAX de Biroul de Presă al Regelui Mihai I, în data de 25 octombrie 2015.

În ultimele luni, Regele Mihai nu a participat la niciun eveniment public.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro