DE CE a fost omorât? Fix în seara de Crăciun când românul şi orice om normal la cap nu omoară nici porcul ???

Distribuie!by loading... Dorin Ionescu:  “Dacă Ceauşescu nu era omorât, ar fi urmat un firesc AVÂNT! La ora actuală eram undeva la nivelul Franţei, Spaniei, Germaniei poate, dar prostul nu vede asta… Postarea asta e special pentru cei care nu văd că 99% din tot ce vezi cu ochii s-a CONSTRUIT […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

01main_ceausescu_e43def768f

loading...

Dorin Ionescu

“Dacă Ceauşescu nu era omorât, ar fi urmat un firesc AVÂNT! La ora actuală eram undeva la nivelul Franţei, Spaniei, Germaniei poate, dar prostul nu vede asta…


Postarea asta e special pentru cei care nu văd că 99% din tot ce vezi cu ochii s-a CONSTRUIT pe vremea răposatului. Datorită lui, şi nu va putea fi niciodată nici măcar ZUGRĂVIT de nici unul de la ilici încoace! Postarea e pentru cei care nu văd că după 1989 s-a distrus, s-a demolat, s-a FALIMENTAT o întreagă economie care DUDUIA, fabrici, uzine, combinate au fost făcute PRAF! O ţară făcută PRAF! 

După 1989 din producători ne-am transformat în simpli CONSUMATORI, acu producem un rahat, doar birturi, ABC-uri (mici magazine) şi…cam atât!
Ca să înţelegi cum stau lucrurile…de ex eu sunt “Westu”… îţi fac varză tractorul cu care tu îţi lucrezi pământul…tractor pe care tu ai reuşit să-l ai tot prin SACRIFICII nu?? Nu ţi-a căzut din cer. Prin sacrificii deci. Exact ca perioada aceea de “sacrificii” de pe vremea răposatului. Şi ţi-l fac praf fix când reuşeşti să te achiţi de “datorii”…Cum te simţi ha?
Tu ajungi să nu mai produci NIMIC… Nu prea mai ai mâncare… Cred că te roade stomacu’ nu??


Atunci, tu rămâi la cheremul meu…Eu îţi vând mâncărică, legume, ţoale, când vreau eu, la ce calitate vreau eu. Legume preferabil Monsanto, că doar eu sunt “Westu” nu? Că aşa vrea muşchiu meu! Şi la ce pret vreau EU. Deci DEPINZI DE MINE pentru că doar eu produc, iar tu doar CONSUMI…tu nu mai produci NIMIC!

Sau pot chiar să te împuşc ca pe Ceauşescu…fix după ce ţi-ai achitat ultimele “datorii”… Trimit pe unu ca ilici, să te împuşte, să îi prostească pe copiii tăi, că tu eşti un om rău, că TU eşti criminalul, nu eu, şi că ai strâns cureaua “din răutate”, că ai vrut să-ţi flămânzeşti copiii, când de fapt tu ai făcut acele sacrificii (raţii, etc) pentru ca să poţi să achiţi cât mai repede acele datorii, ca să ai acel tractoraş…acu pricepi mă?

Ceausescu2

Ba mai mult, după ce îţi fac praf tractoraşu, te şi ANGAJEZ (cu salar minim pe economie) să dai la sapă sau să conduci tractorul MEU! Acu pricepi cum stau lucrurile? Produci, eşti stăpân pe tine! Eşti doar un simplu consumator? Atunci eşti sclavul celor care PRODUC!
Deci dragii mei, dacă vreti să aflaţi care sunt tradatorii, infiltratii e f.simplu: ori sunt pro Hamericani, ori pro ruşi, ori ANTI Ceauşescu!
Dacă Ceauşescu nu era omorât, ar fi urmat un firesc AVÂNT! La ora actuală eram undeva la nivelul Franţei, Spaniei, etc dar prostul nu vede asta, citeşte porcăriile debitate de infiltraţi, de trădători, străini de neam şi ţară, de “formatori de opinie” care spun că vezi doamne ce rău a fost pe vremea lui Ceauşescu! Dar el punea ţiganii la muncă, e uite că acu ne conduc jidanii şi ţiganii…deci nu pot să cred că majoritatea nu e în stare să vadă lucrul ăsta, şi e MANIPULATĂ de postaci pro Hamericani de ex!
Ceauşescu a spus clar, românii sunt stăpâni pe ţara lor, pe bogăţiile şi pe resursele lor! Daţi un clik pe link ăsta să vedeţi cum la minutul 06.40 în filmuleţ, un chior, unul din trădători ne vinde ţara, şi încearcă să ne bage în cap că CEDAREA DE SUVERANITATE!!! e de fapt un lucru FIRESC! Mă minunez şi mă crucesc! Uite :

Deci concluzie: dacă vreţi să aflaţi cine sunt trădătorii, infiltraţii, ANTI-românii este f.simplu! Ori sunt pro Hamericani, ori pro ruşi…sau ANTI Ceausescu! Sau PRO imigranţi, vor megamoschee… Provocaţi discuţii pe temele astea, şi veţi afla imediat care sunt infiltraţii…

Deci Ceauşescu a fost PATRIOT? DAAA!!!
Să moară toţi trădătorii, toţi lingăii, toţi vânduţii, toţi să aibe soarta lui Ceauşescu! AMIN!”

Dorin Ionescu's photo.
Dorin Ionescu's photo.
Sursa: https://www.facebook.com/nicfisic.fizdic/posts/815953928536405

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un profesor din Focşani acuză Guvernul de etnocid cultural. „Nici Ceauşescu nu a îndrăznit asemenea măsuri împotriva poporului român“
Argentina naţionalizează petrolul,
Lecţii pentru GUVERNANŢII MASONI! | “Testamentul lui CEAUȘESCU ANTIMASON”: Cum a luat FMI-ul prin surprindere
Este uriasa colonizare a Europei cu imigranti islamici un atac organizat impotriva popoarelor Europei? ONU: "Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi" George Soros - "Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum"
A fost lansat Partidul Transilvania Democrată. Scopul formațiunii e autonomia economică
EXPLOZIV | Al Treilea Război Mondial, la o distanţă de 30 de secunde
A fost sau nu a fost Gheorghiu-Dej pe lista neagră a KGB? Oficial, Dej a murit în patul lui, dar…
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
DR. N.C. PAULESCU INVENTATORUL INSULINEI VORBESTE DESPRE IMPORTNATA LUI IISUS, A LUI DUMNEZEU SI A BISERICII IN STIINTA SI CONTRA RAULUI PE PLANETA
Asasinilor lui Nicolae Ceauşescu, ajunşi între timp miliardari cu ajutorul americanilor, ce le-ar fi făcut Ceauşescu dacă era preşedinte la borna prezentului? Nimeni n-ar fi mişcat în front. Ar fi pus în mişcare Legea 18 şi adio miliardari de carton, adio bănci străine pe teritoriul ţării, adio cămătărie instituţionalizată, adio hoţie de stat, adio îmbuibare la vîrf din buzunarul poporului.
Sorin Ovidiu Vantu: Cand jigodiile plang, curva din mine are orgasm!/Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit
VANZAREA TOTALA A ROMANIEI SI ANIHILAREA ROMANILOR SI A ORTODOXIEI, LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI! (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro