De ce a amuţit trompeta lui Ștefan Mandachi? Nu mai are Moldova nevoie de autostrăzi? Împotriva guvernului PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să-şi ţină gura?

Distribuie!by Mi-a venit şi mie rîndul să spun două vorbe despre circul şi circarul de Ștefan Mandachi, şaormistul cu Porsche care a înfierbîntat publicul Rezist, plus o parte dintre fraierii de vîrsta a doua. Cînd am auzit povestea cu metrul de autostradă, mi s-a părut o formă ingenioasă de a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mi-a venit şi mie rîndul să spun două vorbe despre circul şi circarul de Ștefan Mandachi, şaormistul cu Porsche care a înfierbîntat publicul Rezist, plus o parte dintre fraierii de vîrsta a doua. Cînd am auzit povestea cu metrul de autostradă, mi s-a părut o formă ingenioasă de a protesta. Românii sunt obligaţi să urle şi să protesteze în faţa tuturor celor care nu sunt în stare să lege 2-3 autostrăzi în România. Nu mă preocupa personajul, nici opera lui de blogger, nici reţeaua lui de plăcintar cu profit cu tot şi nici discursurile sale de cocalar de Dorobanţi. Mi-a plăcut ideea cu un metru de autostradă (dacă o fi fost a lui!) făcut de un badea Gheorghe în semn de protest, chiar dacă, în cazul nostru, badea Gheorghe începe să arate ca un diversionist.

loading...

Unde a dispărut Ștefan Mandachi, cel cu sloganul moldovinesc şi cu Porsche de fudul? Mi se pare că ar fi trebuit să scoată capul, indiferent prin ce locuri a fost în vacanţă, indiferent cîţi cîini şi cîte alte animale a salvat pînă acum. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş (un alt mare strateg al dezvoltării de infrastructură), a declarat într-o conferinţă de presă ţinută în Palatul Victoria:


Nu am afirmat că Autostrada Unirii nu ar putea fi finanţată din fondurile structurale. Componenta Târgu Mureş -Târgu Neamţ este pregătită pentru accesarea finanţării din fondurile europene. În cazul tronsonului Târgu Neamţ – Iaşi-Ungheni, a fost stabilită de fostul guvern Dăncilă şi Comisia Naţională de Prognoză construirea în parteneriat public-privat, dar costurile au fost mult subestimate. În aceste condiţii parteneriatul public-privat nu poate fi realizat, deoarece lipsesc resursele financiare necesare”.

Ce spune ministrul mai pe ocolite? Că Moldova rămîne pentru încă o vreme cu metrul de autostradă construit de plăcintarul propagandist. Nu sunt bani!

Ce scrie în Wikipedia despre Mandachi, unde presupun că şi-a rafistolat singur textul de prezentare:


În luna februarie 2019, lansează un atac împotriva liderilor pe care i-a avut România din 1990, pe care îi consideră vinovați că regiunea Moldova nu are niciun metru de autostradă. Într-o postare pe blogul personal se caracterizează „Nu fac politică, nu sunt activist, nu fac parte din nicio organizație sau mișcare. Sunt Ștefan Mandachi. Nici cel mai frumos, nici cel mai corect, nici cel mai fericit om”. El a printat cinci milioane de afișe personalizate „România vrea autostrăzi” pe care le-a distribuit în toate restaurantele pe tăvile de servire. A tipărit mai multe milioane de șervețele cu același imprimeu ”România vrea autostrăzi” și câteva sute de mii de stikere pentru mașini……
În data de 4 martie 2019 a lansat manifestul „România vrea autostrăzi” și sloganul #șîeu. Antreprenorul a chemat întreaga societate la o pauză de 15 minute în data de 15 martie 2019, începând cu ora 15:00, în semn de protest pentru lipsa autostrăzilor în România. Campania a avut ecouri sociale majore, zeci de mii de companii și milioane de români solidarizându-se cu demersul inițiat de Ștefan Mandachi.
În noiembrie 2019 a lansat o nouă campanie adresată antreprenorilor români, #șîeu în școală, care are drept scop educația financiară a elevilor.”

De ce a amuţit trompeta lui Ștefan Mandachi? Nu mai are Moldova nevoie de autostrăzi? S-au luminat toţi plăcintarii în materie de educaţie financiară? Și-a găsit o iubită şi a plecat în vacanţă sau pur şi simplu a fost cuprins de lehamite cînd a aflat că împotriva guvernului PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să-şi ţină gura.
Întîi se face autostradă pînă la Sibiu pe urmă vedem ce „autobahn” facem spre şaormeriile din nordul Moldovei!

SURSA: https://www.cotidianul.ro/unde-a-disparut-mandachi/?fbclid=IwAR2h2SiY-MwiXZvifH53_Feh4o-w6GmEGdsVl3YZKDYJKhadau7_txMbr_o

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DOSAR PENAL PENTRU TIMMERMANS – Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a format dosarul penal 295/P/2019, in care Frans Timmermans si Augustin Lazar trebuie sa dea cu subsemnatul. Dosarul s-a constituit la plangerea Lumea Justitiei, care a sesizat falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018. Art. 10 Cod penal: „Legea penala romana se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii de catre un cetatean strain, contra statului roman” (Document)
DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”
STS a derulat Operaţiunea "Taurul" pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009
Arhipelagul Gulag din Finlanda unde sunt prizonieri copiii doctoriței Camelia Smicală – o afacere de 1 miliard de euro în care este băgat și patronul filo-nazist al IKEA
Pentru cei care încă acuză regimul ceaușist că demola biserici, o fotografie de la translatarea bisericii din Reșița
Siria: Aproape 8.000 de civili au fost evacuați din Alep (oficial turc); evacuările continuă (CICR)
Mesaj din Diaspora: Sperăm să vină alt preşedinte
Pasaport pentru "La munte" ... EXPROPIEREA ROMÂNILOR ŞI SCOPUL FINAL: TRANSILVANIA, NUMAI PENTRU PROPRIETARI UNGURI ŞI GERMANI, ROMÂNII ÎN GAZDĂ!
Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi?
Orban vrea sa inchida CEC Bank, detinuta de stat si sa favorizeze bancile straine
Poezia scrisă de un țăran ROMÂN, devenită virală pe internet! ”Unii cred că ar trebui citită măcar o dată pe săptămână în Parlament”
Erdogan: Rusia să nu se joace cu focul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro