De cand au scos FMI din tara, Ungaria plateste anticipat datorii si are bani proprii de investit…

Distribuie!by De cand au scos FMI din tara, Ungaria plateste anticipat datorii si are bani proprii de investit… loading... Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații! Citiți și...Bătaie între moți și mascați la Cluj | Jandarmii au folosit gaze lacrimogene VideoȘefa Vămii Agigea, a fost demisă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De cand au scos FMI din tara, Ungaria plateste anticipat datorii si are bani proprii de investit…

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

3 ÎNREGISTRĂRI cu ADEVĂRATUL Ghiță: ,,I-am zis lu Ponta, bă, o f...t pe mă-ta, te duci pe sticlă!''
CUTREMURUL vine de la Curtea de Conturi | HOȚII din ENERGIE (imperialisti) ne-au FURAT 2 MILIARDE din BUZUNARE! Electrica (Rothschild) , Enel (Italia), E-ON(Germania), CEZ ( companie cehă )
Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni !
Principala școală de științe politice din România girează discuția dintre președintele Iohannis și candidatul Iohannis, numind-o ”dezbatere electorală” neutră!
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"
Tot mai mulți români fac operații de schimbare de sex pe banii statului. De curând doi liceeni au făcut asta. În străinătate o operație costă de la 20.000 de euro în sus
ESTE ȘTIREA BOMBĂ a momentului! Laura Codruța Kovesi, demascată de denunțătorul din dosarul ordonanței
Se naște Ungaria în inima României! Românii strămutați prin lege…
ATENȚIE LA REȚEAUA NEOBOLȘEVICĂ A LUI SOROȘ. În manualele de "Educație Civică" de clasa VII-a, Teoria Bolșevică a lui Marx despre STATUL BOLȘEVIC este PREZENTATĂ NECRITIC, ca și cum ar fi "o altă variantă validă de stat"
Dezvaluire-bomba: Bivolaru, arestat in Franta pentru a proteja imaginea lui Ciolos
O companie germană care a primit AJUTOR de stat renunță să mai creeze locurile de muncă promise la Târgu Jiu. Motivul invocat: în zonă sunt salariile prea mari!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro