De-abia a fost numit oficial și Presa Progresist-Soroșistă de la Macovei la HotNews până la Nicușor Dan și Moise Guran îl atacă ISTERIC pe Marian Munteanu. HotNews: “Cum a devenit Munteanu un mare promotor al nationalismului si curentului anti-occidental”

Distribuie!by   Observați cu câtă ură îl înjură pe Marian Munteanu toți acești oameni. loading... Ce au ei în comun ? TOȚI fac parte din rețeaua ong-ist – progresistă – internaționalist atee din România. Toți își doreau ca rețeaua progresistă să pună mâna pe București prin ONG-istul Nicușor Dan. Nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Observați cu câtă ură îl înjură pe Marian Munteanu toți acești oameni.

loading...

Ce au ei în comun ?


TOȚI fac parte din rețeaua ong-ist – progresistă – internaționalist atee din România.

Toți își doreau ca rețeaua progresistă să pună mâna pe București prin ONG-istul Nicușor Dan. Nu credeți? Citiți articolul cu planurile lui Pippidi cea care a supt și suge sute de mii de euro de la Soros și de la Norvegieni.


Pornind de la București, planul ONG-ist, este să-și facă un partid ONG-ist internaționalist la nivel național asemănător Syrizei din Grecia (primul i-a nenorocit pe Greci mai rău decât vechile partide corupte)sau lui Podemos din Spania (iar ultimul, caree încă nu a ajuns la putere, sprijină desprinderea Cataloniei și destrămarea Spaniei). Formarea ambelor Partide a avut la Bază rețeaua ONG-urilor lui Soros.

Toată rețeaua progresistă din presă și din Televiziuni (HotNews, Adevărul, Digi24, România Curată, Republica.ro, Evz.ro, B1 TV și mai discret și mai pe ascuns Antena 3), progresiști ong-iști bine înfipți la Cotroceni, în Guvern și în alte instituții ale statului, sprijină acest plan și apariția acestui partid. Nicușor Dan primar la București ar fi fost prima lor lovitură electorală directă care să le permită să nu-și mai exercite controlul prin interpuși.

Toți își doreau ca PNL-ul să devină unealta supusă prin care ONG-urile lui Soroș și întreaga rețea progresistă din Românbia, să-l propage pe Nicușor Dan ca primar al Bucureștiului.

Numirea lui Marian Munteanu candidat PNL în locul lui Nicușor Dan le-a căzut ca în măciucă în cap și le-a provocat FURIA și ISTERIA

Toți sunt demni urmași ai lui Ion Iliescu cel care în 1990 îi făcea pe studenți și pe Marian Munteanu, “golani și legionari”. Iată că manipularea lui Iliescu e reluată azi de neomarxiștii-atei-ong-iști-progresiști la o intensitate de 100 de ori mai mare.

Lozincile de atunci erau:

“FSN, FSN, agentură KGB”, 
“Cine-a stat cinci ani la ruși nu poate gândi ca Bush”,
“1946-1990 gândiți-vă până la alegeri”,
“Libertate”,
“Vrem alegeri libere”.

Vi se par astea lozinci “legionare”? Sau vi se par lozinci care susțineau și cereau instaurarea unui regim democratic în România?

Rezultatul? Marian Munteanu a fost atunci bătut de minerii trimiși de Iliescu cu ciomegele în cap a stat mai multe zile în comă și de-abia a scăpat cu viață. Un miner a vrut să-i taie capul cu o secure.

De ce l-au bătut? Pentru că organizase un miting pentru Apărarea Democrației. Iar acum progresiștii îl acuză tocmai că ar vrea să elimine democrația …Vă dați seama la ce manipulare se pretează?

Direct din Spital oamenii lui Iliescu l-au luat pe Marian Munteanu și l-au băgat la închisoare 2 luni. A fost eliberat doar după intervenția Franței la Ion Iliescu și după ce aproape un milion de oameni au mărșăluit pe străzile Bucureștiului pentru eliberarea lui.

Acesta e omul pe care-l injură AZI, neomarxiștii progresiști atei.

Ei sunt de fapt urmașii ideologici ai lui Ion Iliescu: internaționalismul, ateismul, distrugerea familiei, federalismul european și dizolvarea statelor europene în acest federalism, iată “valorile” în care cred acești oameni.

Orice nu susține aceste valori dizolvante ale statelor și ale popoarelor va fi făcut de rețeaua lor în fel și chip

Același lucru se întâmplă în aceste zile cu Donald Trump în America.

La fel e DIABOLIZAT de progresiști și noul regim conservator din Polonia…șamd

Și exemple găsiți câte vreți

AICI nu e vorba despre Marian Munteanu. Oricine se va opune ideilor lor dizolvante internaționalist progresist-ong-iste va fi făcut în fel și chip.

P.S. Fiți siguri că vom fi atenți și la celelalte aspecte ale numirii lui Marian Munteanu. Nu ne e clar din ce motive trompeta SRI-ului Realitatea TV nu s-a aliniat acestui cor progresist și din ce motive îl susține pe Marian Munteanu dar vom afla. Nu ne e clar cine și din ce motive l-a susținut din interiorul PNL pe Marian Munteanu dar vom afla. Suspectăm că sunt unii în PNL, care după eliminarea lui Orban de către DNA nu au vrut să se-nhame la căruța ONG-ista a lui Nicușor Dan și a lui Pippidi, mișcare care le-ar fi dizolvat partidul din interior.

Dar Una-i una și alta-i Alta. Indiferent cu cine votați nu votați cu ONG-urile lui SOROS.

1. HotNews – Divizia Presă a SRI

PROFIL Cine este Marian Munteanu, noul candidat PNL la Primaria Bucuresti: Fost lider al studentilor asociat ulterior cu “calaul studentilor”, Virgil Magureanu. Cum a devenit Munteanu un mare promotor al nationalismului si curentului anti-occidental. (…) Marian Munteanu face parte dintr-o initiativa lansata in ianuarie 2016 si numita Grupul pentru Romania (GPR), care promoveaza un nationalism desantat. In 2016, el a lansat si platforma civica “Alianta Noastra”, care promoveaza o politica ultra-nationalista si anti-occidentala.

sursa: de HotNews.ro

2. Antena 3 – televiziunea progresistă

Marian Munteanu a fost preşedinte al Ligii Studenţilor la începutul anilor ’90. Ulterior, a fost primul preşedinte al Alianţei Civice. În anul 2000, a avut o scurtă aventură politică cu formaţiunea lui Virgil Măgureanu, fiind pe punctul de a candida la preşedinţia României.

sursa: Antena 3

3. Nicușor Dan – candidatul rețelei ONG-urilor lui Soros și ai extremei-stângi progresist-internaționaliste

image-2012-05-31-12399092-41-nicusor-dan

Nicușor Dan îl torpilează pe Marian Munteanu: ‘Cine e? Ce a făcut în ultimii 25 de ani’

Nicușor Dan a fost o variantă vehiculată de PNL pentru cursa pentru Primăria București, dar liberalii au optat pentru o altă variantă. PNL l-a propus pe Marian Munteanu, iar liderul USB, îl torpilează

”Eu nu știu cine este Marian Munteanu. Urmează să aflu ce a făcut în ultimii 25 de ani. L-am văzut o dată sau de două ori la niște posturi de televiziune. L-am văzut destul de suficient.”, a spus Nicușor Dan la B1 TV.

sursa: Știri pe Surse.ro

Nota Redacției: Indiferent ce părere ai despre Marian Munteanu trebuie să ai tupeu nu glumă să vii și să-ntrebi : Cine e Marian Munteanu? Când te mai cheamă și Nicușor Dan și ești sponsorizat și susținut de ONG-urilor lui Soroș din România, la rândul tău ONG-ist plătit cu bani grei din fondurile ong-iste – comentariul lui Nicuşor Dan e de-a dreptul penibil. Odată cu candidatura lui Marian Munteanu șansele lui Nicușor Dan la Primărie sunt nule. Fără voturile PNL, și cu Firea candidatul PSD, Nicușor Dan nu mai are în acest moment nici o șansă de a deveni primar. Tot ce mai poate spera e să ia cât mai mulți consilieri

4. Monica Macovei – cea care l-a propus pe ONG-istul Ciucu – un alt sponsorizat din rețeaua progresist-internaționalistă a ONG-urilor lui Soros. Macovei: dacă-l propui pe Marian Muntean “îți bați joc de bucureșteni, dar și de electoratul tău din toată țara”

Liderul M10, Monica Macovei: “PNL a lăsat cu totul Bucureștiul în brațele PSD”, ea susținând că este mai necesar ca oricând ca forțele noi să fie înțelepte și unite.

“PNL a lăsat cu totul Bucureștiul în brațele PSD. Când susții un candidat care trăiește public din amintiri, dispărut ani de zile în umbra misterioasă a fostului șef al SRI, Măgureanu, care nu are nicio experiență legată de administrație, dar propui să conducă capitala țării, atunci înseamnă că ai bătut palma cu PSD și că îți bați joc de bucureșteni, dar și de electoratul tău din toată țara”, scrie Monica Macovei pe pagina sa de Facebook.
În opinia sa, “este mai necesar ca oricând ca forțele noi să fie înțelepte și unite”.
“Pentru că ne interesează și ca în toamnă să fim o alternativă la PSD și PNL. Am înțeles și reacția oamenilor care, la anunțul PNL, s-au simțit din nou trădați și disprețuiți”, mai scrie Monica Macovei.

5. Toader Paleologu – “Este o piramidală imbecilitate”

theodor-paleologu-incepe-sa-si-revina-un-partid-e-un-instrument-de-tampire-302191-1

Paleologu s-a revoltat pe Facebook şi a anunţat că nu-l va susţine pe Marian Munteanu. “Nu îl voi susține pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la primăria capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”, a scris deputatul PNL.

Câteva ore mai târziu, el a cerut demisia conducerii PNL, dacă noul candidat al partidului obţine un rezultat prost.

“Dacă Marian Munteanu se va clasa, așa cum cred eu, pe locul 4 la alegerile locale, își vor da demisia Blaga, Gorghiu și Predoiu? Sau vor continua să conducă partidul spre noi dezastre?”, a întrebat, retoric, Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Teodor Paleologu a mai spus că s-a oferit să candideze la Primăria Capitalei, o altă variantă fiind ca PNL să îl susţină pe Nicuşor Dan.

6. Dan Tapalagă – Hot News

tapalaga-e1411545245816-400x200

Dan Tapalagă – “Puricele PNL”: “Marian Munteanu este un delir mistico-nationalist, cu substrat antioccidental, de inspiratie legionara, nascut in spuma tulbure a anilor 90.

Adoptat in tinerete de adeptii nationalismului primiv si neolegionar, de Ion Coja si alti etnocentristi feroce, de defunctul PUNR iar mai tarziu de securistii din vechea generatie, Marian Munteanu a renascut la inceputul anului in studioul lui Rares Bogdan de la Realitatea TV, cu o noua margica tricolora de vanzare in talciocul ideilor second-hand: Grupul pentru Romania.Inca din ziua lansarii, Munteanu a dezgropat securea de care a scapat in timpul mineradelor din iunie 90: “Este limpede că este nevoie de altceva. Asta este concluzia mea. Convingerea mea este că este nevoie de o mobilizare de dimensiuni insurecţionale. Nu este nevoie doar de o intervenţie civică, ci şi de o insurecţie civică. Altfel acest sistem nu poate fi dislocat. Este un sistem profund corupt care nu poate fi învins”.

Apologia “insurectiei civice” (ce-o fi insemnand ea) au determinat toate site-urile neo-legionare sa-i aplaude frenetic intrarea in scena, mai ales ca Munteanu vorbeste pe limba lor: “Romanii sunt victimele unui razboi psihologic. Mai bine mergeti la biserica si aprindeti o lumanare”. Nu-i de mirare ca lui Dan Puric i-au sticlit ochii, exprimandu-si dorinta de a adera si el la Grupul pentru Romania. Cine citeste proclamatia Aliantei Noastre – Romania, poate jura ca e mana lui Puric”.

sursa: hotnews.ro

7. Moise Guran – Biziday și Digi24

moise-guran

“Un deceniu mai târziu, o dată cu criza economică și escaladarea discursului extremist, m-a surprins să-l regăsesc pe domnul Munteanu, acum o figură destul de discretă, promovat pe siteurile legionare, fățiș legionare (aceleași pe care veți găsi unele dubii în legătură cu originea mea românească, după acest articol).

Aparent, domnul Munteanu are în comun cu aceste grupări doar ultra-ortodoxismul, spaima de străinii care vor să ne ia țara, pământul și profiturile, sloganurile de susținere ale sfinților capitaliști autohtoni dar și dorința de a limita decizia politică a partidelor, eventual printr-o democrație directă, cu mai multe chemări la referendumuri.

Nu e grav, desigur, și, chiar dacă astfel de lucruri le puteai găsi de exemplu și prin doctrina Gărzii de Fier, din perioada interbelică, la fel le puteai găsi și în cea Național Țărănistă mai pe la începuturile fasciste ale țărăniștilor, sau, pe anumite paliere, chiar și în recenta mișcare civică Uniți Salvăm.

Sunt chestii de care lumea se ferește să vorbească, nici prin manualele de istorie nu prea sunt, iar când îți face un Boia o chestie pe bune îl înjură lumea ca la ușa cortului că nu e patriot creștin.

Dar altfel, domnul Marian Munteanu are toate ingredientele de a deveni un adversar serios pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei și de a salva reputația PNL.

Pe bune. S-ar putea să o învingă pe principiul că nu e Firea. Dar ar mai fi ceva… ceva de care amețiții lideri ai PNL nu par conștienți… Tocmai și l-au băgat pe dracu’n casă.

Marian Munteanu mai are și potențialul de a rupe pe genunchi actualul PNL, căci omul chiar are o personalitate puternică, așa cum nici Blaga, nici Gorghiu, nici Predoiu nu sunt. Dacă învinge la București are potențialul de a prelua PNL, de a-l împinge apoi semnificativ mai spre extrema dreaptă.”

(…)


Acum 16 ani, când m-am dus sa-l votez pe Iliescu, ca să nu câștige Vadim, am făcut-o pentru că nu voiam să plec din țară. Mă bucur că n-am plecat. Acum am ca Bruce Willis în filmul Die Hard, sentimentul că… de ce mama naibi ni se tot întâmplă asta? Pe principiu că l-am votat atunci pe Iliescu ca să nu plec din țară, cei de la PNL parcă țin neapărat să mă convingă acum să o votez pe doamna Firea. Dar nu era nevoie, zău!, cu gândul de a mă muta din București, mă pot împăca”.sursa: biziday.ro

 

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum să furi tot aurul de la Rovina: cu promisiuni mincinoase și companii offshore
Bohemian Grove in Romania? Miliardarii lumii se intalnesc din nou la Balc (Baal) pentru vanatoare si sacrificii de sange
Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export
GUVERNUL NEGRU – Lovitura napraznica pentru democratia din Romania. Printr-o ordonanta ilegala, SRI a primit calitatea de organ de cercetare penala. Guvernul Ciolos a reinviat Directia VI-a Cercetari Penale a Securitatii. Interceptarea si supravegherea se vor face in continuare cu infrastructura SRI, prin intermediul unui Centru-fantoma infiintat prin Hotarare CSAT secreta. “Partenera DNA” Livia Stanciu va verifica mandatele. Parlamentul si Avocatul Poporului au obligatia sa anuleze Ordonanta
Se incearca inducerea panicii, se lucreaza in laborator la o gripa mortala conform revistei Forbes, ceilalti dau cu trambita ca va fi o pandemie de gripa care ameninta omenirea
Proiect de lege care-l exclude pe președintele țării din procedura de numire a șefilor DNA, DIICOT și ÎCCJ
FMI - unealta imbecilităţii
Dacian Cioloș îi răspunde lui Tăriceanu: AMENINȚARE directă pentru liderul ALDE. Programul neomarxiștilor USR-PLUS
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei!!
UNIVERSITATEA HARVARD VINDE, DE URGENțĂ, PĂDURILE DIN ROMÂNIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro