Dăncilă, către Iohannis: Trebuia să veniți din SUA cu vizele românilor, nu cu o șapcă

Distribuie!by Viorica Dăncilă a spus că președintele Klaus Iohannis s-a întors din vizita din SUA, de pe 20 august, cu o șapcă, în loc să obțină eliminarea vizelor.   „Ce vedem noi în acest moment? Un președinte care cinci ani de zile nu a existat, un președinte care nu vrea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Viorica Dăncilă a spus că președintele Klaus Iohannis s-a întors din vizita din SUA, de pe 20 august, cu o șapcă, în loc să obțină eliminarea vizelor.

 


„Ce vedem noi în acest moment? Un președinte care cinci ani de zile nu a existat, un președinte care nu vrea dezbatere electorală, care nu a venit niciodată în mijlocul oamenilor să vadă ce-și doresc, să dialogheze cu ei. (…) Domnule candidat Iohannis, vă provoc și de aici de la Gorj la o dezbatere unu la unu în care candidatul Iohannis să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost președintele României, iar eu să spun ce am făcut în cele 21 de luni în care am fost prim-ministrul României.

loading...

Vă este teamă că aș putea să vă întreb ce ați făcut cu promisiunea legată de intrarea în Schengen de pe 9 mai de la Summit-ul de la Sibiu? Cu ce ați venit din SUA? Trebuia să veniți cu vizele pentru român”, a declarat Viorica Dăncilă.


https://t.dcnews.ro/dancila-catre-iohannis-trebuia-sa-veniti-din-sua-cu-vizele-romanilor-nu-cu-o-sapca_708740.html?fbclid=IwAR0O2JCA2Rtk3uyjGBOkaYdLZxPcXiynOXi8FIja4Ijf5MT0NFMpOLyROzM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEZVĂLUIRE: Legătura dintre Klaus Iohannis şi agentul rus Renato Usatîi FSB
Adrian Sârbu: Deşteptarea! Până să murim de virus, o să îngropăm România
Savanții afirmă că oamenii trecuți de 40 de ani, nu trebuie să lucreze mai mult de 3 zile pe săptămână!
Benjamin Fulford face dezvăluiri incredibile despre Oculta Mondială !
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”! Citeşte întreaga ştire: Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”!
Tragedia greacă
Lovitura dura pentru Turcia: NATO nu va interveni in cazul unui RAZBOI cu Rusia
Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !
Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „Niciodata nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!
Timmermans, ”un lătrău de la Bruxelles”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro