Dana Budeanu catre Klaus Iohannis: “Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche?”

Distribuie!by Klaus Iohannis este acuzat, in mediul online, ca ar fi avut, pe durata conferintei de presa, o casca in ureche, prin care cineva i-ar fi “suflat” raspunsurile la intrebari, desi, intrebat de un jurnalist daca are casca, candidatul la presedintia Romaniei a negat categoric, creand si un moment hilar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis este acuzat, in mediul online, ca ar fi avut, pe durata conferintei de presa, o casca in ureche, prin care cineva i-ar fi “suflat” raspunsurile la intrebari, desi, intrebat de un jurnalist daca are casca, candidatul la presedintia Romaniei a negat categoric, creand si un moment hilar in sala.

loading...

Printre cei care sustin aceasta teorie se afla si designerul Dana Budeanu, care a atasat comentariului ei pe Facebook si o fotografie cu urechea lui Iohannis.


“Asta chiar e cea mai mare infectie si sfidare la adresa oamenilor. Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche sa ti se dicteze raspunsurile?

Cum sa fii atat de arogant si tupeist? Cum sa astepti voturi de la niste oameni care muncesc de dimineata pana seara si care te-au vazut cinci ani doar in vacante!


Azi, cand trebuia sa fii tipla, ii scuipi in fata pe toti cei care au inca senzatia ca nu esti doar un sclav… mincinos! Esti o rusine”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Desi imagini apărute ulterior au facut-o pe Gabriela Firea sa-si retraga postarea in care amenda acelasi lucru, Delia Budeanu a ramas consecventa, pastrand-o.

Acest caz, de acuzare mincinoasa pentru a compromite contracandidatul PSD in campania electorala, va fi  cu siguranta taxat de electorat la alegerile din turul al II-lea, asigurandu-i cel de-al doilea mandat lui Klaus Johannis la o distanta confortabila de voturi.

https://2daynews.ro/headlines/dana-budeanu-catre-klaus-iohannis-cum-sa-vii-ma-incompetentule-cu-casca-in-ureche-11868.html?fbclid=IwAR3ighxt4rad-IcZBedcLYh0fhbeyhEKgIFJimj7W5pPU7jMes3O4pxrED8

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Black Cube susține că angajații săi investigau un "caz grav de corupție" în instituții ale statului român
PROTV a fost achizitionat de un grup american acuzat de Trump ca FAKE NEWS, dar si foarte apropiati de Ponta si Hrebenciuc
Moneda euro, ochiul dracului. Cine a scos profit din euro ? Cifrele, care se mai pot şi discuta în sus sau în jos, sunt, cu adevărat halucinante. Principalele câştigătoare de pe urma introducerii monedei comune sunt de departe Germania (a câştigat 1.893 de miliarde de euro, adică 23.116 euro pe cap de locuitor) şi Olanda (cu 346 de miliarde de euro, adică 21.003 euro pe cap de locuitor).
Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: "Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor"
Noua Ordine Mondiala si planul Masonic , Germania face cel mai important anunț financiar: Banii vor dispărea în următorii ani
UE, Schengen, SUA şi Wikileaks: Deasupra României s-au ciocnit nu doar interese americane şi ruseşti, ci şi americane şi europene
27 de ani într-un sistem bolnav, între hoți, plasatori şi târfe! „În MAI sunt nişte nemernici, de la miniştri de interne, la şefii Polițiilor!”
Mega-proiectul turc care schimbă jocurile de securitate în Marea Neagră|Daca am fi avut flota lui Ceausescu aveam posibilitati enorme de inbogatire acum!
Sarea românească - victima unor jocuri de interese oculte
Ion Cristoiu: Ăștia chiar ne cred proști?! | După Diversiunea „Să-i primim cu brațele deschise pe sărmanii refugiați!” ni se vîră pe gît Diversiunea „Să-i alungăm cu bîtele pe huliganii sexuali din Orientul Apropiat!”
Erori de procedură în procesul lui Iisus
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro