Dan Tomozei: Pentru că nu au probe de pușcărie, l-au închis în casă!

Distribuie!by Justițea” imbecilului președinte care se face de râs până și în fața memoriei lui Nicolae Ceaușescu, a demonstrat odată în plus cât de capabilă este. Procurorii ca procurorii, de la DNA ce așteptări poate să mai aibă un om normal. Însă, de la judecători … parcă mai aveam de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Justițea” imbecilului președinte care se face de râs până și în fața memoriei lui Nicolae Ceaușescu, a demonstrat odată în plus cât de capabilă este. Procurorii ca procurorii, de la DNA ce așteptări poate să mai aibă un om normal. Însă, de la judecători … parcă mai aveam de un leu speranță. L-am pierdut și pe ăla, după ce a fost anunțată decizia în cazul Mircea Beuran.

loading...

Pentru că nu au găsit la dosar probele în baza cărora să închidă muntele în arestul cerut de procurori, judecătorii au judecat cu o proastă și lipsită de viziune judecată, că Beuran trebuie totuși închis măcar în casă!


Le pasă judecătorilor că Beuran nu mai poate salva vieți? Că fiind blocat la domiciliu nu mai poate educa PE BUNE viitorii medici? Că Adevărul nu poate fi ascuns, oricât se chinuie turnătorul Emanuel Ungureanu – USR să escamoteze realitatea? Evident, nu!

Judecătorii din patria România manifestă o criminală atitudine antisocială. Cum altfel să interzici unui medic de talie internațională să profeseze?
Judecătorii, mână în mână cu procurorii securistoizi, sunt complici la jaful național, la distrugerea valorilor și societății românești.


În aceste condiții, nu trebuie să ne mai mire că medicul Mircea Beuran este aruncat în arest pentru 24 de ore, apoi în arest la domiciliu pentru o presupusă faptă din 2018, NE PRO-BA-TĂ! Pentru că dacă ar fi avut probe, judecătorii neo-marxiști l-ar fi reținut pentru 30 de zile, așa cum au cerul partenerii lor de nădejde, procurorii neomarxiști.

Pentru că, nu-i așa popor român cu constituție și morală de mămăligă, medicul Mircea Beuran este un pericol de care societatea trebuie apărată.

Nu v-ar trăzni bunuțul Dumnezeu!

SURSA: http://dantomozei.ro/2020/02/14/pentru-ca-nu-au-probe-de-puscarie-l-au-inchis-in-casa/?fbclid=IwAR2hQAI9qlbomIhKoEye4SkvA4VtpXByCZ3BXF3Eb5UOSWNeCtSK3V2ExcU

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Guvernul Orban taie din ajutoarele pentru fermieri
PATRIOTISM MAGHIAR – Luati lectii de la premierul Ungariei Viktor Orban, care nu isi indoaie genunchii in fata UE: "Suntem tarile care nu doresc sa fie conduse de un imperiu condus de la Bruxelles... Nu vrem sa devenim tari imigrante cu populatii mixte... Nu suntem dispusi sa finantam din bani europeni puzderia de organizatii de tip Soros... Bugetul UE nu este conceput pentru a finanta gruparile care servesc scopurile acestora, si nici sa pregateasca organizatori de proteste si activisti"
COPIL INTERNAT ÎN SPITAL, DUPĂ CE I S-A ADMINISTRAT UN VACCIN
Taieri masive de copaci in "cel mai salbatic sector al Carpatilor romanesti" - Poze din 27 mai 2014,
Cine sunt cei care l-au susțin pe dl. Dacian Cioloș la guvernarea României (Arhiva)
ONU: „Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi” George Soros: „În felul acesta, rasa albă va dispărea”
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Sebastin Ghiţă a fugit în Israel
Pr. Argatu: „La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine”
INCIDENT INCREDIBIL in Romania! Un barbat din Vrancea, amendat cu 200 de lei după ce a criticat PRIMARIA pe Facebook!
"Iniţiativa România" vrea să fie emanaţia "Străzii" şi nucleul partidului prezidenţial, făcut din oamenii lui Băsescu
Analist politic: România a capitulat complet în fața Americii, necerând nimic în schimb față de favorurile făcute americanilor.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro