Dan Tănasă publică documente bombă. Discriminarea în masă a românilor din Harghita și Covasna.

Distribuie!by loading... Dan Tănasă, candidatul partidului Alianța Noastră România pe poziția a doua la Camera Deputaților, a vorbit, într-un interviu pentru DC News, despre problemele românilor din Harghita și Covasna. “PSD nu are niciun fel de comunicare pe Transilvania. PSD nu înțelege că Transilvania se leagă de Budapesta din punct de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Dan Tănasă, candidatul partidului Alianța Noastră România pe poziția a doua la Camera Deputaților, a vorbit, într-un interviu pentru DC News, despre problemele românilor din Harghita și Covasna.

“PSD nu are niciun fel de comunicare pe Transilvania. PSD nu înțelege că Transilvania se leagă de Budapesta din punct de vedere administrativ, al structurii feroviare etc. Primarii din Oradea, Timișoara, Arad întăresc tot felul de parteneriate cu primarii din Ungaria. Nu întăresc parteneriate cu primarii români din Harghita și Covasna unde sunt problemele mari, unde oamenii au necazuri. În loc să existe o colaborare româno-română între primarii din Oradea, Timișoara, Arad… există o solidaritate cu ungurii…”, a spus Dan Tănasă pentru DC News.


Jurnalistul ne-a spus că urmează să publice un volum bombă în care prezintă discriminarea în masă a românilor din Harghita și Covasna.

“Din punct de vedere al comunității de români din Harghita și Covasna, lucrurile stau foarte grav. Nu o spun eu, o spun documentele, analizele. Urmează să public o carte care va fi bombă. Este un volum de 500 de pagini în care vorbesc cu documente, sistematic, despre discriminarea pe criterii etnice a românilor din Harghita și Covasna. Nu sunt editoriale, sunt documente emise de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Când vorbim de documente… nu mai e loc de interpretări. Am și rezumate în mai multe limbi. După ce voi publica volumul, mă voi duce la fiecare ambasadă în parte cu acesta. Voi prezenta situația pentru a vedea cum stau lucrurile în Harghita și Covasna. În zonele despre care v-am vorbit… este o discriminare în masă, pe criterii etnice, a comunității de români. Repet: este o discriminare în masă! Vorbesc de o perioadă îndelungată, nu prezint situația de ieri, de azi”, ne-a mai declarat jurnalistul.


 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”
Dezastru: 1.000.000 de români bolnavi de cancer și 250 de oncologi
Baronul drogurilor, El Chapo, a EVADAT din nou. Abia fusese prins, dupa o alta evadare
Suedia: „Parada homosexualilor” la grădiniță
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
Untold - NEO/NOE/EON NicOlaE - Nicolae , Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români Partea 1.
“Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”
Primăria mută locul de amplasare al statuii Prințului Rainier al III-lea de Monaco
Vestele galbene: Masonul Macron la puscărie! Presa nu vă va informa despre asta!
RUSIA susţine că armata Ucrainei se pregăteşte de un război cu România. Ministerul român de Externe cere explicaţii Kievului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro