Dan Puric, mesaj emoționant către PNL:ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!

Distribuie!by Nemulțumirea produsă de gafa uriașă a ministrul Agriculturii din Guvernul Orban – demiterea cercetătorului buzoian Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene Buzău – se extinde de la Buzău la nivel național. loading... Pe măsură ce află de această eroare – înlocuirea unui specialist în horticultură din motive politice – personalități […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nemulțumirea produsă de gafa uriașă a ministrul Agriculturii din Guvernul Orban – demiterea cercetătorului buzoian Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene Buzău – se extinde de la Buzău la nivel național.

loading...

Pe măsură ce află de această eroare – înlocuirea unui specialist în horticultură din motive politice – personalități naționale din diverse domenii încep să ia atitudine.


Un mesaj important de susținere a lui Costel Vânătoru și, totodată, o rugăminte adresată PNL de a repara greșeala a fost scris azi de cunoscutul Dan Puric:

„Destituirea domnului Costel Vînătoru din funcția de director al Băncii Naționale de Gene pentru legumicultură este mai mult decât un act politic necugetat. Este un atentat asupra unei valori de siguranță națională!


Domnilor politicieni aflați la putere, prin această măsură iresponsabilă, ucideți fără scrupule, în mod public, o vocație și o conștiință românească, aflată în slujba țării de o viață întreagă, și în același timp, dați o lovitură de neiertat țării în care și dumneavoastră v-ați născut, atacându-i în mod inconștient, temelia de bază, Sămânța!

Cu suflet de creștin, mă rog să reveniți asupra acestei decizii, ca nu cumva să purtați responsabilitatea acestui dublu asasinat! Căci ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!

Căci nu uitați, de câte ori s-a lovit în Sămânța neamului, poporul acesta, în mod uimitor, din lovitură a renăscut! Dan PURIC

În septembrie 2019, la Buzău, Puric s-a cunoscut personal cu Vânătoru. Artistul a fost numit la Primăria Buzău cetățean de onoare, iar Vânătoru „omul anului la Buzău”.

Duminică e miting!

Duminică de la ora 11.00 buzoienii sunt rugați să vină în Piața Dacia pentru a protesta împotriva demiterii lui Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene din Crâng.

Invitația lansată buzoienilor îi aparține primarului C-tin Toma, cel care l-a susținut în ultimii trei ani pe Costel Vânătoru în demersul de înființare a Băncii de Gene – Tezaurul Vegetal al României – la Buzău.

 

Page 1 / 1

 

Zoom 100%

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Close
Citește mai multe:
Mihail Neamţu | Pentru ce să ne cerem iertare? (Petre Guran)

Soros afirmă pe fata că luptă impotriva statului naţional şi organizează un eveniment LGBT în faţa moaştelor lui Brâncoveanu

Dezvaluiri ale unor patrioti din SRI despre structura ARABA din Romania, informatii ignorate de Coldea

Cât de comunistă este China ? Priviți ce mega-autostrazi au construit chinezii in 4 ani. La noi nu se poate?

Şi Matei Păun, şeful campaniei electorale a lui Nicuşor Dan, este client al unei fundaţii Soros

Închide