Dan Puric, mesaj emoționant către PNL:ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!

Distribuie!by Nemulțumirea produsă de gafa uriașă a ministrul Agriculturii din Guvernul Orban – demiterea cercetătorului buzoian Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene Buzău – se extinde de la Buzău la nivel național. loading... Pe măsură ce află de această eroare – înlocuirea unui specialist în horticultură din motive politice – personalități […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nemulțumirea produsă de gafa uriașă a ministrul Agriculturii din Guvernul Orban – demiterea cercetătorului buzoian Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene Buzău – se extinde de la Buzău la nivel național.

loading...

Pe măsură ce află de această eroare – înlocuirea unui specialist în horticultură din motive politice – personalități naționale din diverse domenii încep să ia atitudine.


Un mesaj important de susținere a lui Costel Vânătoru și, totodată, o rugăminte adresată PNL de a repara greșeala a fost scris azi de cunoscutul Dan Puric:

„Destituirea domnului Costel Vînătoru din funcția de director al Băncii Naționale de Gene pentru legumicultură este mai mult decât un act politic necugetat. Este un atentat asupra unei valori de siguranță națională!


Domnilor politicieni aflați la putere, prin această măsură iresponsabilă, ucideți fără scrupule, în mod public, o vocație și o conștiință românească, aflată în slujba țării de o viață întreagă, și în același timp, dați o lovitură de neiertat țării în care și dumneavoastră v-ați născut, atacându-i în mod inconștient, temelia de bază, Sămânța!

Cu suflet de creștin, mă rog să reveniți asupra acestei decizii, ca nu cumva să purtați responsabilitatea acestui dublu asasinat! Căci ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!

Căci nu uitați, de câte ori s-a lovit în Sămânța neamului, poporul acesta, în mod uimitor, din lovitură a renăscut! Dan PURIC

În septembrie 2019, la Buzău, Puric s-a cunoscut personal cu Vânătoru. Artistul a fost numit la Primăria Buzău cetățean de onoare, iar Vânătoru „omul anului la Buzău”.

Duminică e miting!

Duminică de la ora 11.00 buzoienii sunt rugați să vină în Piața Dacia pentru a protesta împotriva demiterii lui Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene din Crâng.

Invitația lansată buzoienilor îi aparține primarului C-tin Toma, cel care l-a susținut în ultimii trei ani pe Costel Vânătoru în demersul de înființare a Băncii de Gene – Tezaurul Vegetal al României – la Buzău.

 

Page 1 / 1

 

Zoom 100%

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ambasadele lui Iohannis din Viena şi Berlin au devenit filiale politice ale intereselor germane
O romanca si fostul patron al PRO TV, alesi in fruntea evreilor din intreaga lume
Nicolae Ceaușescu a fost premiant în școala primară însă nu a putut continua școala căci monarhia ținea 90% analfabeți ca sa nu apară vreun conducător din popor sa îi desființeze
UNDE E PROCURATURA? Mușamalizarea Cauzei Morții Bebelușilor. Plus Manipularea și Minciuna Sistemului. NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE E-COLI, NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE BACTERIE UCIGAȘĂ. Rafila: "Bebelușii NU au o tulpină de eColi care să explice boala"
ÎNCĂ UN PESCADOR A REFUZAT SĂ OPREASCĂ LA SOLICITAREA POLIȚIEI DE FRONTIERĂ ȘI 87 DE MIGRANȚI AU DEBARCAT LA MIDIA
Implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii şi schimbarea la față a lui Dan Tăpălagă
SUA susţin dezmembrarea României şi asimilarea forţată a minorităţilor etnice din Ucraina. RUŞII ŞI AMERICANII
Mierea românească, cea mai sănătoasă! Acțiune antibacteriană mai puternică decât la mierea de Manuka!
EXCLUSIV. Decizie CNCD: cotidianul covăsnean Székely Hírmondó incită la ură și discriminează români pe criterii etnice
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Sasul Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție
Cum s-a ajuns la URMĂRIREA TUTUROR. Strămoșul PROTOCOALELOR între SERVICII SECRETE. Secret Service și FBI formează PRIMUL BIG BROTHER. Desecretizarea secolului (VIII)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Citește mai multe:
Dezvăluirile academicianului Eugen Mihăiescu: „Silviu Brucan a plănuit din apartamentul meu Lovitura de stat din ’89. Caramitru a ordonat „FOC!” asupra Bibliotecii Universitare”

Realiatea.ro: Revoluția din 1989 a fost de fapt o lovitură de stat, afirmă academicianul Eugen Mihăescu, care dezvăluie, pentru Evenimentul...

Masoneria, BOR și Catedrala Neamului

  Răsfoind internetul am găsit un articol scris în 2005 care mi s-a părut interesant,cu atât mai mult cu cât...

Lovitura de stat 22. 12. 1989

  Uşa de la CC nu se putea deschide pe dinafară decât cu tancul, împingând cu turela, sau pe dinăuntru,...

Klaus Iohannis, încă o gafă: se duce în vizită în “judeţul Deva”

”Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur....

Închide