Dan Chitic, REVOLTAT: Nu se fac numărători paralele în diaspora! Credeți că zboară avioanele din Jakarta cu voturile la BEC?

Distribuie!by Avocatul Dan Chitic s-a arătat indignat în direct la România TV în privința votului din diaspora ce se desfășoară pe parcursul a trei zile. Mai mult, acesta a precizat că în străinătate nu există numărătoare paralelă, iar sacii cu voturi nu mai ajung în țară, la Biroul Electoral Central. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avocatul Dan Chitic s-a arătat indignat în direct la România TV în privința votului din diaspora ce se desfășoară pe parcursul a trei zile. Mai mult, acesta a precizat că în străinătate nu există numărătoare paralelă, iar sacii cu voturi nu mai ajung în țară, la Biroul Electoral Central.

loading...

”Domnule, votul din diaspora este extraordinar de important. (…) Ia uite, s-a ajuns la trei zile de vot! O chestiune absolut aberantă (…) Domnule, nu se fac numărători paralele în diaspora. Deci este singurul loc în care decide în proporție de 99,99% STS-ul. Voturile alea nu ajung aici în saci… se duc.. Doamne, iartă-mă! Credeți că o să zboare avioanele din Jakarta cu voturile la BEC? Cert este că există un soft, și el funcționează. Este un soft ținut de o instituție secretă. Nu știm pe ce algoritm funcționează. Noi ne punem întrebarea acum: e bun softul? Singura chestiune pe care o putem face este să încercăm să oprim această alunecare inexorabilă către o președinție absolutistă. Cum? Ieșim masiv la vot. În țară, există numărătoare paralelă. Trebuie să ieșim și să spunem că ne-am săturat de ură”, a precizat avocatul Dan Chitic în direct la România TV.


https://www.dcnews.ro/dan-chitic–despre-votul-din-diaspora–nu-se-fac-numaratori-paralele-in-diaspora_712769.html?fbclid=IwAR1KqyD-aRdadt4uPKCt6Mr6rgF-4_xtkSeaazJMRoDsqCJVNVrNPSkv60c

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

UNIVERSITATEA HARVARD VINDE, DE URGENțĂ, PĂDURILE DIN ROMÂNIA
Candidatul la prezidenţiale dat dispărut a fost găsit de poliţişti. Unde se afla
Un grup mic de bogati (Bilderberg = Masoneria = Satanism ) care duc lumea la colaps ! (VIDEO) Nu va mai avea România un şef de Stat ca Nicolae Ceauşescu, ca sa apare cetatenii de Masonerie Luciferianism Simbolism !!
Statul român UNITAR primeşte o lovitură din partea Europei: “Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor”
Bilanțul Cioloș – a distrus într-un an cât alții în șapte…
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
Departamentul de Stat al SUA (adica guvernul MASONIC luciferian AMERICAN) a LĂUDAT ASUR pentru campania de retragere a copiilor de la ora de religie....(VIDEO)
România a fost singura țară din lume care și-a plătit integral datoria către FMI! (VIDEO)
Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”, avand in vedere cate paduri au defrisat, nu au fost deranjati de catre DNA, in timpul mandatului pe care l-a avut Kovesi si, dupa cum se vede, nici acum.
Hornbach și-a dezinformat clienții: se aprovizionează în continuare de la Schweighofer, deși au anunțat că renunță la colaborarea cu ei!
Unul dintre cei mai mari avocați spune că îndobitocirea românilor „A început cu sloganul ăla tâmpit de la PRO TV: Te uiți și câștigi! Stratul gros al populației îl reprezintă masa amorfă și inertă a obidiților, adică Las Fierbinți”
România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro