Dan Barna a devenit simbolul fraierului în politică. Val uriaș de glume pe Facebook: Dan a pus barna în habarnam

Distribuie!by Declarația lui Dan Barna, candidatul USR la președinție, referitoare la drama de la Caracal a declanșat un val de ironii la adresa sa. Plecând de la formularea stupidă și goală de conținut a declarației sale, internauții s-au transformat în umoriștii. Unii mai cu succes, alții mai puțin. loading... Am […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Declarația lui Dan Barna, candidatul USR la președinție, referitoare la drama de la Caracal a declanșat un val de ironii la adresa sa. Plecând de la formularea stupidă și goală de conținut a declarației sale, internauții s-au transformat în umoriștii. Unii mai cu succes, alții mai puțin.

loading...

Am selectat pentru dvs. câteva exemple:


Deficitul bugetar s-a transformat în excedent bugetar după o întâlnire cu Dan Barna. (Dinu Boboc)

Statul a câștigat la licitație un contract cu Dan Barna (Adi Moșoianu)


Dunăre dacă n-aveam, Barna Dunăre-l făceam! (Adrian Lungu)

Chuck Norris s-ar bate singur dacă doar ar auzi de Barna (Adrian Eugen Preda)

Dan Barna e singurul care în clasa I a numărat până la infinit. De două ori! (Eugen Istode)

Reformulați întrebarea ca să pară credibilă: Dan Barna l-ar bate pe Chuck Norris cu o mână? (Lucian Sfîcă)

Dacă Dan Barna ar fi condus armata noastră în Războiul de Independență, precum lupul din celebrul desen animat cu cei trei purceluși, ar fi suflat asupra redutelor turceși și le-ar fi pulverizat imediat. (Bogdan Caranfilof)

Înainte, la jocurile pe PC erau patru nivele: easy, mediu, hard și Norris. Acum sunt 5: easy, mediu, hard, Norris și BarnaDan (Costel Frangulea)

Vreau să cred că dacă era Dan Barna prefect de Vaslui ne-ar fi convins pe toți vasluienii să îmbrățișăm abstinența totală. Am fi umblat toți mahmuri dar liniar pe marginea șușălii cântând „așa trec zilele mele” (Mihai Popa)

Dacă Dan Barna ar prelua președinția clubului, Dinamo ar câștiga Champions League cinci ani la rând (Dan Cristian)

Dacă Barna era președinte al României în 1977, nu mai avea loc niciun cutremur (Octavian Perpelea)

Dacă Dan Barna ar fi trecut, din întâmplare, în anul 106, prin zona Sarmizegetusei, romanii ar fi fost învinși instant, iar Traian s-ar fi sinucis de rușine. (Bogdan Caranfilof)

Habarnabemus Barnam! (Lungu Victor Eugen Mihai)

Dacă Dan Barna era Regele României în timpul primului război mondial, armata noastră ar fi învins în două zile definitiv Germania și Austro-Ungaria. După care, din plictiseală, ar fi cucerit Rusia într-o zi. (Bogdan Caranfilof)

Dan Barna nu este un personaj din Avengers, Avengers este un personaj din Dan Barna. (Adi Moșoianu)

Dacă Dan Barna ar fi jucat, în 1994, în meciul României cu Suedia din sferturile de finală, ar fi înscris trei goluri în prelungiri. (Bogdan Caranfilof)

Dacă Dan Barna nu se năștea, aceasta ar fi fost cea mai mare dramă a umanității. Iar umanitatea nici măcar nu ar fi avut habar. (Bogdan Caranfilof)

Când se duce Barna la Marea Neagră, se separă apele și pleacă în concediu pe jos până în Turcia. (Alecsandru Ion)

Vreau să cred că, dacă Barna era președinte, nici nu auzeam de acest Chuck Norris. Președintele meu l-ar fi stârpit de mic. (Marius Danut Maxim)

Când va fi Barna președinte, n-o să se mai răstoarne căruța cu proști la Caracal, o să ajungă în siguranță la destinație (Lucian Davidescu)

În semn de respect, clubul Real Madrid a anunțat că își va redenumi stadionul ”Santiago Barna-beu” (Marius V. Niculae). FC Barcelona nu s-a lăsat mai prejos, replicând cu celebrul strigăt de luptă ”Visca Barna!”(Adrian Lungu)

Dacă ar fi fost Barna președinte, am fi avut deja patru autostrăzi, dintre care una traversa Atlanticul (Cătălin Mareş)

Dacă ar fi fost Dan Barna președinte, noțiunea de infractor ar fi devenit un arhaism, fără corespondență în realitate (Cătălin Mareş)

Dacă ar fi fost Dan Barna președinte, ”Muie PSD” ar fi devenit formula standard la depunerea oricărui jurământ oficial, inclusiv cel al pionierilor (Cătălin Mareş)

Dan a pus barna în habarnam (Vladimir Iuganu)

https://evz.ro/dan-barna-a-devenit-simbolul-fraierului-in-politica-val-urias-de-glume-pe-facebook.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Afacerile lui Rareș Bogdan și contractele din bani publici
Fost șef SIE amenință. Ce dezvăluiri urmează să facă: „Am documente…”
PATRIARHIA ROMANA TRADEAZA TARA!!!!
Forțe STRĂINE îl pregătesc pe Iohannis pentru al doilea mandat
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
Român, director de grădiniţă în Norvegia, despre practicile Barnevernet | „Nu există prezumţia de nevinovăţie. Părinţii nici nu mai apucă să aducă lămuriri”
ACUZATIE GRAVA: ARESTAREA ”PORTOCALELOR”, BLOCATA DE ADJUNCTUL LUI HELLVIG
Tupeul lui nu are limite: Augustin Lazăr cere daune de la MJ
“Cum rămâne cu romanul ăla din Burkina Faso care riscă să îşi piardă capul? Îi uraţi şi lui Ghinion?
Fermierii romani arunca tone de rosii crescute in sere la gunoi pentru ca nu le cumpara nimeni marfa, ori la un pret de nimic / supermarketurile au invins agricultorii romani!
DEZASTRU PENTRU DNA PE ABUZ IN SERVICIU – Parchetul lui Kovesi primeste lovitura dupa lovitura. Dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a constatat dezincriminarea abuzului in serviciu, CA Cluj a decis achitarea fostului director Electrica Nord si a altor trei inculpati pe motiv ca fapta nu e prevazuta de legea penala: „S-a retinut ca inculpatii nu ar fi incalcat o obligatie sau o indatorire prevazuta de o lege sau OUG, ci de un act normativ inferior” (Minuta)
Fabrica inchisa, politia investigheaza cazul deoarece s-au gasit fecale umane in dozele de Coca-Cola
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro