Dan Barna a devenit simbolul fraierului în politică. Val uriaș de glume pe Facebook: Dan a pus barna în habarnam

Distribuie!by Declarația lui Dan Barna, candidatul USR la președinție, referitoare la drama de la Caracal a declanșat un val de ironii la adresa sa. Plecând de la formularea stupidă și goală de conținut a declarației sale, internauții s-au transformat în umoriștii. Unii mai cu succes, alții mai puțin. loading... Am […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Declarația lui Dan Barna, candidatul USR la președinție, referitoare la drama de la Caracal a declanșat un val de ironii la adresa sa. Plecând de la formularea stupidă și goală de conținut a declarației sale, internauții s-au transformat în umoriștii. Unii mai cu succes, alții mai puțin.

loading...

Am selectat pentru dvs. câteva exemple:


Deficitul bugetar s-a transformat în excedent bugetar după o întâlnire cu Dan Barna. (Dinu Boboc)

Statul a câștigat la licitație un contract cu Dan Barna (Adi Moșoianu)


Dunăre dacă n-aveam, Barna Dunăre-l făceam! (Adrian Lungu)

Chuck Norris s-ar bate singur dacă doar ar auzi de Barna (Adrian Eugen Preda)

Dan Barna e singurul care în clasa I a numărat până la infinit. De două ori! (Eugen Istode)

Reformulați întrebarea ca să pară credibilă: Dan Barna l-ar bate pe Chuck Norris cu o mână? (Lucian Sfîcă)

Dacă Dan Barna ar fi condus armata noastră în Războiul de Independență, precum lupul din celebrul desen animat cu cei trei purceluși, ar fi suflat asupra redutelor turceși și le-ar fi pulverizat imediat. (Bogdan Caranfilof)

Înainte, la jocurile pe PC erau patru nivele: easy, mediu, hard și Norris. Acum sunt 5: easy, mediu, hard, Norris și BarnaDan (Costel Frangulea)

Vreau să cred că dacă era Dan Barna prefect de Vaslui ne-ar fi convins pe toți vasluienii să îmbrățișăm abstinența totală. Am fi umblat toți mahmuri dar liniar pe marginea șușălii cântând „așa trec zilele mele” (Mihai Popa)

Dacă Dan Barna ar prelua președinția clubului, Dinamo ar câștiga Champions League cinci ani la rând (Dan Cristian)

Dacă Barna era președinte al României în 1977, nu mai avea loc niciun cutremur (Octavian Perpelea)

Dacă Dan Barna ar fi trecut, din întâmplare, în anul 106, prin zona Sarmizegetusei, romanii ar fi fost învinși instant, iar Traian s-ar fi sinucis de rușine. (Bogdan Caranfilof)

Habarnabemus Barnam! (Lungu Victor Eugen Mihai)

Dacă Dan Barna era Regele României în timpul primului război mondial, armata noastră ar fi învins în două zile definitiv Germania și Austro-Ungaria. După care, din plictiseală, ar fi cucerit Rusia într-o zi. (Bogdan Caranfilof)

Dan Barna nu este un personaj din Avengers, Avengers este un personaj din Dan Barna. (Adi Moșoianu)

Dacă Dan Barna ar fi jucat, în 1994, în meciul României cu Suedia din sferturile de finală, ar fi înscris trei goluri în prelungiri. (Bogdan Caranfilof)

Dacă Dan Barna nu se năștea, aceasta ar fi fost cea mai mare dramă a umanității. Iar umanitatea nici măcar nu ar fi avut habar. (Bogdan Caranfilof)

Când se duce Barna la Marea Neagră, se separă apele și pleacă în concediu pe jos până în Turcia. (Alecsandru Ion)

Vreau să cred că, dacă Barna era președinte, nici nu auzeam de acest Chuck Norris. Președintele meu l-ar fi stârpit de mic. (Marius Danut Maxim)

Când va fi Barna președinte, n-o să se mai răstoarne căruța cu proști la Caracal, o să ajungă în siguranță la destinație (Lucian Davidescu)

În semn de respect, clubul Real Madrid a anunțat că își va redenumi stadionul ”Santiago Barna-beu” (Marius V. Niculae). FC Barcelona nu s-a lăsat mai prejos, replicând cu celebrul strigăt de luptă ”Visca Barna!”(Adrian Lungu)

Dacă ar fi fost Barna președinte, am fi avut deja patru autostrăzi, dintre care una traversa Atlanticul (Cătălin Mareş)

Dacă ar fi fost Dan Barna președinte, noțiunea de infractor ar fi devenit un arhaism, fără corespondență în realitate (Cătălin Mareş)

Dacă ar fi fost Dan Barna președinte, ”Muie PSD” ar fi devenit formula standard la depunerea oricărui jurământ oficial, inclusiv cel al pionierilor (Cătălin Mareş)

Dan a pus barna în habarnam (Vladimir Iuganu)

https://evz.ro/dan-barna-a-devenit-simbolul-fraierului-in-politica-val-urias-de-glume-pe-facebook.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gica Hagi pleaca din tara: 'Voi sta şi mă voi uita la voi, să vedem unde duceţi România'
Regele Mihai s-a înţeles cu comuniştii să abdice, nu a fost forţat| in anii 90 s-a inteles cu Iliescu sa ii fie refuzata intrarea in tara ca poporul sa il adore si sa ii retrocedeze totul in schimb
China se IMPLICĂ în conflictul din Ucraina: Sare în APĂRAREA Rusiei și AMENINȚĂ America!
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
Pentru cei care il asociaza pe Iohannis cu Kennedy
”Vă veți omorî între voi!” - Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles!
FIERBE PSD-UL: S-au luat la BATAIE PARLAMENTARII. Informatii de ultima ora
Site-ul „Adevărul”, cuib antiromânesc și cloacă de gazetari ai sistemului, trompetele din „presa militarizată”
Ce spune unul dintre cei mai cunoscuţi ”hackeri buni” din România despre atacul cibernetic. “De acum înainte aşteptaţi-vă la ce este mai rău. Gândiţi-vă cum ar intra cineva în datele voastre de la ANAF şi fie v-ar şterge datoriile, fie vi le-ar mări”
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Nicușor Dan – o băşică pe cale de a se dezumfla. Am suflat în ea degeaba
In spatele Barnevernet se afla un membru al grupului Bilderberg.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro