Daily Mail: Noua rachetă hipersonică a Rusiei ajunge la Londra în 13 minute

Distribuie!by Cea mai puternică rachetă nucleară construită vreodată a fost poreclită “Satana 2” de către NATO. Racheta atinge o viteză de 7 km pe secundă şi este de 2.000 de ori mai puternică decât bombele atomice care au lovit Hiroshima şi Nagasaki în 1945. loading... BUCUREŞTI, 18 nov — Sputnik. Preşedintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Cea mai puternică rachetă nucleară construită vreodată a fost poreclită “Satana 2” de către NATO. Racheta atinge o viteză de 7 km pe secundă şi este de 2.000 de ori mai puternică decât bombele atomice care au lovit Hiroshima şi Nagasaki în 1945.

loading...

BUCUREŞTI, 18 nov — Sputnik. Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a lansat racheta supersonică RS-28 Sarmat ce va înlocui vechile rachete SS-18 Satan, scrie Daily Mail.


Rachetă hipersonică Zirkon
© Photo: Capture d’écran: Youtube
Rusia testează arma hipersonică, călcând pe nervii SUA

Rachetele nucleare supersonice RS-28 Sarmat au o rază de acţiune de 10.000 km şi pot ajunge în Marea Britanie în cel mult 13 minute, potrivit experților ruşi. De asemenea, pot fi atinse și orașele de pe coasta de vest şi de est ale Statelor Unite.

Racheta atinge o viteză de 7 km pe secundă şi nu poate fi interceptată de sistemele anti-rachetă ale NATO şi nici de radare. Totodată, noua rachetă hipersonică poate livra 40 de megatone de focoase.


O singură racheta RS-28 Sarmat este prevăzută cu 16 focoase nucleare și este capabilă să distrugă o zonă de mărimea Franței sau de mărimea statului Texas.

Igor Sutyagin, expert în sisteme nucleare al Royal United Services Institute din Londra, a declarat că nu exista nicio şansă pentru sistemul antirachetă al NATO din România, Aegis Ashore, în acest caz.

“Nu numai că sunt prea rapide, dar au o traiectorie de zbor imprevizibilă. Este foarte dificil pentru orice sistem de apărare anti-rachetă să o doboare”, a spus Igor Sutyagin.

Experţii ruşi au menţionat că RS-28 Sarmat este mai puternică de 2.000 de ori decât bombele nucleare detonate la Hiroshima şi Nagasaki în 1945. NATO a poreclit “Satana 2” noua rachetă a Federaţiei Ruse.

Racheta a fost testată cu succes în peninsula Kamceatka.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ungaria și Polonia s-au coalizat: Viktor Orban, mesaj TRANȘANT către Uniunea Europeană
Cea mai mare inselatorie a statului prin CNP, CERTIFICATUL DE NASTERE , Cele trei moduri in care numele unei persoane este scris pe actele de identitate
Vicepremierul Ungariei: aș fi dat mai devreme cu pumnul în masa românilor
Documentele fundațiilor lui Soros dovedesc cât și cum a finanțat magnatul american CONTRACARAREA politicienilor care apără interesele naționale
Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?
Fostul model care a pretins că Silvio Berlusconi găzduia ritualuri satanice în casa lui, a murit otrăvită cu un cocktail radioativ. A agonizat o luna
George Roncea după inculparea lui Ion Iliescu pentru mineriada din 13 – 15 iunie 1990: “Mai sunt încă vreo 70 de gușteri criminali de top care urmează să se prezinte la audieri”
113 miliarde de dolari s-au furat din România din 1989 până acum. S-a furat de peste tot: Industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură ! "De 27 de ani tara e condusa de politicieni masoni, care nu au facut niciodata ceva bun pentru Romania, doar au distrus si au lucrat impotriva poporului si brusc vor sa impuna vaccinarea obligatorie
Cine le ordonă jurnaliştilor să scrie împotriva Bisericii Ortodoxe Române?
Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
În timp ce Regele Mihai este pe moarte, Duda și Margareta aproape de un mare tun financiar din banii statului
24 ian.1948: Începe construcția record a Fabricii de confecții, "APACA", din București. La 1 mai 1948, fabrica începe să producă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro