Daily Mail: Noua rachetă hipersonică a Rusiei ajunge la Londra în 13 minute

Distribuie!by Cea mai puternică rachetă nucleară construită vreodată a fost poreclită “Satana 2” de către NATO. Racheta atinge o viteză de 7 km pe secundă şi este de 2.000 de ori mai puternică decât bombele atomice care au lovit Hiroshima şi Nagasaki în 1945. loading... BUCUREŞTI, 18 nov — Sputnik. Preşedintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Cea mai puternică rachetă nucleară construită vreodată a fost poreclită “Satana 2” de către NATO. Racheta atinge o viteză de 7 km pe secundă şi este de 2.000 de ori mai puternică decât bombele atomice care au lovit Hiroshima şi Nagasaki în 1945.

loading...

BUCUREŞTI, 18 nov — Sputnik. Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a lansat racheta supersonică RS-28 Sarmat ce va înlocui vechile rachete SS-18 Satan, scrie Daily Mail.


Rachetă hipersonică Zirkon
© Photo: Capture d’écran: Youtube
Rusia testează arma hipersonică, călcând pe nervii SUA

Rachetele nucleare supersonice RS-28 Sarmat au o rază de acţiune de 10.000 km şi pot ajunge în Marea Britanie în cel mult 13 minute, potrivit experților ruşi. De asemenea, pot fi atinse și orașele de pe coasta de vest şi de est ale Statelor Unite.

Racheta atinge o viteză de 7 km pe secundă şi nu poate fi interceptată de sistemele anti-rachetă ale NATO şi nici de radare. Totodată, noua rachetă hipersonică poate livra 40 de megatone de focoase.


O singură racheta RS-28 Sarmat este prevăzută cu 16 focoase nucleare și este capabilă să distrugă o zonă de mărimea Franței sau de mărimea statului Texas.

Igor Sutyagin, expert în sisteme nucleare al Royal United Services Institute din Londra, a declarat că nu exista nicio şansă pentru sistemul antirachetă al NATO din România, Aegis Ashore, în acest caz.

“Nu numai că sunt prea rapide, dar au o traiectorie de zbor imprevizibilă. Este foarte dificil pentru orice sistem de apărare anti-rachetă să o doboare”, a spus Igor Sutyagin.

Experţii ruşi au menţionat că RS-28 Sarmat este mai puternică de 2.000 de ori decât bombele nucleare detonate la Hiroshima şi Nagasaki în 1945. NATO a poreclit “Satana 2” noua rachetă a Federaţiei Ruse.

Racheta a fost testată cu succes în peninsula Kamceatka.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tatăl lui Robert Mueller care l-a anchetat pe Trump, Heinrich Müller, era șeful naziștilor (Gestapo)
Tânără din Ploiești, încătușată de polițiștii locali pentru că nu avea bilet de autobuz (VIDEO)
Klaus Iohannis secondat de rețeaua Soroș și-a îndeplinit misiunea ascunsă pentru care a fost ales. A distrus PNL-ul în favoarea Partidului Soroșist - "Uniți Salvăm Bucureștiul". București - Sondaje Exit Polls: USB 25%, PNL 17%.
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
DEMENTA CODULUI PENAL – Un tanar a fost condamnat la 25 ani inchisoare pentru frauda informatica. Din cauza formulei de calcul a pedepselor, s-a ajuns ca la pedeapsa principala de 1 an sa se adauge spor de 24 de ani: “Dispune ca inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an inchisoare, la care se adauga sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, in cuantum de 24 de ani. In total, va executa 25 ani 7 luni si 7 zile inchisoare”. Pentru omor se dau pedepse mai mici (Minuta)
Sorin Roșca Stănescu - De ce abandonează PSD impozitul pe cifra de afaceri? Teama endemică că o asemenea măsură, dacă nu este pe placul investitorilor străini și, respectiv, dacă nu este pe placul ambasadelor. Urmări? Doar prin intermediul DNA
Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”
VUVUZEAUA MULTINAȚIONALELOR S-A ACTIVAT. Adrian Mitroi: Mărirea salariului minim ar trebui făcută în trepte pentru a fi mai ușor de digerat" Dați-i individului să trăiască toată viața lui din Salariul Minim și filmați-l să vedeți ce va păți.
SIIJ, marea miză a mișcării #Rezist. Pe viață și pe moarte împotriva Adinei Florea
Academician, către Iohannis: "Justiția a reabilitat nazismul"
Mândria aeronauticii româneşti, călcată cu tancul. Istoricul de aviaţie Valeriu Avram spune că a plâns când a văzut cum erau distruse avioanele IAR-93
Un economist elucidează modul de acțiune al multinaționalelor: aproape toate multinaționalele sunt ierarhic construite, astfel încât ele se închid, la vârf, într-o fundație.  Acolo se strâng toți banii!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro