Dacian Cioloș a făcut parte din trupele de Securitate! Tatăl a fost ofițer de Miliție, iar unchiul a lucrat la Contrasabotaj

Distribuie!by Dacian Cioloș a făcut armata la trupele de Securitate. Băiatul unui ofițer de Miliție de pe vremea lui Ceaușescu, nepotul lui Virgil Ardeleanu, care în 1974 termina Școala de Ofițeri de Miliție, Dacian Cioloș este somat să prezinte livretul militar. loading... Trecutul fostului prim-ministru nu-i dă pace. După ce […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dacian Cioloș a făcut armata la trupele de Securitate. Băiatul unui ofițer de Miliție de pe vremea lui Ceaușescu, nepotul lui Virgil Ardeleanu, care în 1974 termina Școala de Ofițeri de Miliție, Dacian Cioloș este somat să prezinte livretul militar.
loading...

Trecutul fostului prim-ministru nu-i dă pace. După ce a fost hărțuit pe tema relației cu Virgil Ardeleanu, fostul șef al DGIPI, acum un nou val de atacuri vine să scormonească în trecutul său.

“Dacian Cioloș a fost fiul unui ofițer de Miliție. A intrat la Facultatea de Agronomie în Cluj. Din informațiile mele , să iasă și să prezinte livretul militar nu vorbe, la Brigada de Securitate Cluj, adică la trupele se Securitate. Pentru a nu intra în contact cu diplomați și jurnaliști străini casa doamnei Doina Cornea a fost pusă sub supraveghere. Securitatea a făcut atunci un plan de măsuri pentru izolarea ei. Dacian Cioloș a fost sprijinit de tatăl său să facă Armata la trupele de Securitate, unde era mâncarea mai bună, Și-a ajutat și fiica (n.red- sora lui Dacian Cioloș lucrează la serviciul de informații al MI). Domnul trebuie să lămurească legătura sa cu Securitatea și să prezinte livretul militar”, a afirmat la B1 TV istoricul Florian Bichir.


“În CV-lui dumnealui e o perioadă lipsă 1987-1994. Este trecută doar facultatea de horticultură. Dacă nu era ceva de ascuns probabil că ar fi trecut. Domnul Cioloș este dator să lămurească această perioadă din viața sa”, a spus Rizea Tudorache.

“Dacian Cioloș a fost în calitate de militar în termen la trupele de securitate unul din paznicii Doina Cornea la Cluj, inclusiv în perioada în care aceasta a fost în arest la domiciliu”, a declarat duminică în emisiunea Controverse realizată la B1 de TV de Andrei Bădin la B1 TV un fost ofițer SPP, Rizea Tudorache, secretar general adjunct al PMP.


Acesta a spus că în perioda dizidenței sale, “Doina Cornea a fost în atenția colonelului de Securitate Pereș. Din 1983 până în 1989. În noiembrie 1988 a fost arestată la domiciliu pentru 5 săptămâni. Această perioadă coincide cu cea în care domnul Cioloș a făcut Armata la trupele de Securitate- Miliție”, potrivit B1 TV.

Vă reamintim că fostul premier a recunoscut cu greu că a fost rudă cu Virgil Ardeleanu, care înainte de 1989 lucra tot în Miliție. Acesta a urmat studii la Școala de Ofițeri Activi de Miliție Băneasa – secția Miliție Economică, clasa Contrasabotaj, absolvită în 1974.

Acum este așteptat să arate livretul militar.

https://evz.ro/dacian-ciolos-trupele-securitate.html?fbclid=IwAR1YupshH9Yj7K1Zh_hVf0UzaNXKSJIRWw4KTZxd7ISsIR3vkilVSGCGYiY

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Nu mai este timp“: Ordinea economică mondială se prăbuşeşte, iar economia lumii s-a apropiat periculos de aproape de o nouă recesiune
Atenţie! Stagiul militar voluntar, reintrodus de la 1 ianuarie!
S-a decis SOARTA ROMANIEI! Jumatatea de vest va fi impartita intre RUSIA si UNGARIA!
De necrezut: Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare
REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici !!!
DEMISIE cu SCANDAL LA ADEVĂRUL! Jurnalista Ramona Ursu ACUZĂ | „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”
S-a lamurit si Moise Guran de Iohannis: Adio, domnule Iohannis! Cât ne folosește un președinte paralizat de frică?
Guvernare Tehnocrata - Erori financiare de peste 9 miliarde de euro in 2016, furt ? Si daca da, unde s-au dus banii ?
Ministrul Justiției a cerut Parchetului General desecretizarea protocoalelor cu SRI. Una dintre cele mai mari mârșăvii a statului paralel progresist, ce ne-a adus aminte de vremea Anei Pauker, pe cale să iasă la iveală.
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Nu a mâncat nimic pe toată perioada sarcinii, dar a născut un bebeluș perfect sănătos. Cum arată femeia care nu a mai mâncat de nouă ani
Polonia dă o lecție României – iată adevărul despre UE, cum trebuie abordată relația!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro