Dacian Cioloș a făcut parte din trupele de Securitate! Tatăl a fost ofițer de Miliție, iar unchiul a lucrat la Contrasabotaj

Distribuie!by Dacian Cioloș a făcut armata la trupele de Securitate. Băiatul unui ofițer de Miliție de pe vremea lui Ceaușescu, nepotul lui Virgil Ardeleanu, care în 1974 termina Școala de Ofițeri de Miliție, Dacian Cioloș este somat să prezinte livretul militar. loading... Trecutul fostului prim-ministru nu-i dă pace. După ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Dacian Cioloș a făcut armata la trupele de Securitate. Băiatul unui ofițer de Miliție de pe vremea lui Ceaușescu, nepotul lui Virgil Ardeleanu, care în 1974 termina Școala de Ofițeri de Miliție, Dacian Cioloș este somat să prezinte livretul militar.

loading...

Trecutul fostului prim-ministru nu-i dă pace. După ce a fost hărțuit pe tema relației cu Virgil Ardeleanu, fostul șef al DGIPI, acum un nou val de atacuri vine să scormonească în trecutul său.


“Dacian Cioloș a fost fiul unui ofițer de Miliție. A intrat la Facultatea de Agronomie în Cluj. Din informațiile mele , să iasă și să prezinte livretul militar nu vorbe, la Brigada de Securitate Cluj, adică la trupele se Securitate. Pentru a nu intra în contact cu diplomați și jurnaliști străini casa doamnei Doina Cornea a fost pusă sub supraveghere. Securitatea a făcut atunci un plan de măsuri pentru izolarea ei. Dacian Cioloș a fost sprijinit de tatăl său să facă Armata la trupele de Securitate, unde era mâncarea mai bună, Și-a ajutat și fiica (n.red- sora lui Dacian Cioloș lucrează la serviciul de informații al MI). Domnul trebuie să lămurească legătura sa cu Securitatea și să prezinte livretul militar”, a afirmat la B1 TV istoricul Florian Bichir.

“În CV-lui dumnealui e o perioadă lipsă 1987-1994. Este trecută doar facultatea de horticultură. Dacă nu era ceva de ascuns probabil că ar fi trecut. Domnul Cioloș este dator să lămurească această perioadă din viața sa”, a spus Rizea Tudorache.


“Dacian Cioloș a fost în calitate de militar în termen la trupele de securitate unul din paznicii Doina Cornea la Cluj, inclusiv în perioada în care aceasta a fost în arest la domiciliu”, a declarat duminică în emisiunea Controverse realizată la B1 de TV de Andrei Bădin la B1 TV un fost ofițer SPP, Rizea Tudorache, secretar general adjunct al PMP.

Acesta a spus că în perioda dizidenței sale, “Doina Cornea a fost în atenția colonelului de Securitate Pereș. Din 1983 până în 1989. În noiembrie 1988 a fost arestată la domiciliu pentru 5 săptămâni. Această perioadă coincide cu cea în care domnul Cioloș a făcut Armata la trupele de Securitate- Miliție”, potrivit B1 TV.

Vă reamintim că fostul premier a recunoscut cu greu că a fost rudă cu Virgil Ardeleanu, care înainte de 1989 lucra tot în Miliție. Acesta a urmat studii la Școala de Ofițeri Activi de Miliție Băneasa – secția Miliție Economică, clasa Contrasabotaj, absolvită în 1974.

Acum este așteptat să arate livretul militar.

https://evz.ro/dacian-ciolos-trupele-securitate.html?fbclid=IwAR1YupshH9Yj7K1Zh_hVf0UzaNXKSJIRWw4KTZxd7ISsIR3vkilVSGCGYiY

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Protocoalele secrete dintre SRI și partide
Fotografie cutremurătoare | Momentul în care sufletul se desprinde de trupul decedatului
Ritual satanist in Muntii Apuseni. Masonii din Romania, aduc jertfelnic de sange
Prinsă în flagrant: Companie austriacă recompensa lemnul românesc tăiat ilegal (video)
75 de ani de la conferința de la Yalta, unde Occidentalii au vândut România lui Stalin: "să nu ne certăm pentru nimicuri" ( Churchill despre România)
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Guvernul Cioloș au închis instituții importante din sănătate. Comuniștii n-au îndrăznit s-o facă
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
NE VOR IMPUSCA LEGAL: Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde in fata legii cand vor trage in oameni
SASE CASE, 17 DOSARE – Recensamantul real al dosarelor lui Klaus Iohannis. Presedintele a fost cercetat penal in 17 dosare. Un dosar este inca in lucru la PICCJ dupa ce una dintre cele sase case obtinute cu “ghinion” din meditatii l-a trimis pe Iohannis in instanta. CA Brasov a stabilit ca a cumparat imobilul cu acte false si l-a facut bun de plata a 320.000 euro. Imediat dupa prezidentialele din 2014, parchetul condus de Augustin Lazar i-a clasat lui Iohannis 2 dosare penale
Președintele Iohannis a promulgat legea care impune educația sexuală pentru copii. Fetițele vor învăța la școală cum să se ferească de „sarcini nedorite”
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare (video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro