Dacă vă sună cei de la Protecția (!) Copilului să vă întrebe de ce nu vă vaccinați copilul, le puteți spune: ”Proiectul de lege” nu a intrat în vigoare, iar vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE.

Distribuie!by Dacă vă sună cei de la Protecția (!) Copilului să vă întrebe de ce nu vă vaccinați copilul, le puteți spune: loading... ”Proiectul de lege” nu a intrat în vigoare, iar vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE. Părinții să le ceară TOTUL ÎN SCRIS, celor de la (așa-zisa) protecție a copilului. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dacă vă sună cei de la Protecția (!) Copilului să vă întrebe de ce nu vă vaccinați copilul, le puteți spune:

loading...

”Proiectul de lege” nu a intrat în vigoare, iar vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE.


Părinții să le ceară TOTUL ÎN SCRIS, celor de la (așa-zisa) protecție a copilului. În acest fel puteți ataca în instanță orice fel de presiune sau intimidare și tot ce nu este legal.

Când sunteți întrebat ceva aveți dreptul la timp de gândire, să apelați la un avocat sau la persoane de specialitate, pentru informații detaliate. Dacă considerați necesar să răspundeți, puteți s-o faceți în scris.

Vă rugăm să faceți public tot ce fac respectivii. Vom avea grijă să-și vadă lungul nasului dacă fac abuzuri.

Aici avem o sinteză a situației, pe care este bine s-o avem la îndemână, atât pentru noi cât și pentru ceilalți:

O lege a vaccinării obligatorii ar încălca următoarele convenții internaționale:
1) Declarația de la Helsinki (Art. 3-10, 16-18, 25-32 );
2) Codul Nuremberg (Punctele 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10);
3) Raportul Belmont (Cap. 2, 3, 4, 6);
4) Declarația de la Geneva.

– Vaccinarea NU este obligatorie pentru accesul copiilor în grădinițe sau școli.
– Dacă vi se fac probleme la grădinițe sau școli, solicitați ÎN SCRIS baza legală. Veți vedea că nu există.
– Vaccinarea NU este obligatorie nici măcar în caz de epidemii.
– NU trebuie să vă duceți la medicul de familie, DSP, comisii de vaccinare, Protecția Copilului pentru a semna sau da explicații pentru refuzul vaccinării.
– Dacă primiți apel telefonic, cereți-le să vă trimită în scris baza legală pentru care vă caută!
– Dacă vă treziți cu ei acasă, nu le permiteți accesul în casă. Pot intra doar cu mandat de la Poliție. La fel ca mai sus, cereți-le să vă dea în scris baza legală pentru care au venit la ușa dumneavoastră!
– Divulgarea de către medici sau asistente a datelor personale ale pacientului (stare de sănătate, tratamente, număr de telefon, etc) încalcă Legea Drepturilor Pacientului, Codul Deontologic al Medicilor, Legea nr. 306 din 28 iunie 2004 privind exercitarea profesiei de medic, International Code of Medical Ethics of the World Medical și Codul Penal, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă penală.
– Atenție: consimțământul pentru vaccinare NU ARE VOIE SA FIE VICIAT PRIN AMENINȚARE (de exemplu prin prezența Poliției sau a celor de la Protecția Copilului). Modalitatea de obținere a consimțământului NU trebuie să fie viciată în niciun fel prin intimidare, șantaj sau înșelăciune. Dacă ați fost intimidat, forțat, șantajat sau înșelat să semnați ceva puteți contesta declarația și s-o retrageți.

 

Sursa: Aldea Gabriel

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro