”Dacă piere Straja voastră va pieri și Țara noastră”…

Distribuie!by (știre, gen breiking news: Straja-i dusă – ce a mai rămas din ea, s-a dus odată cu desființarea Z-etului) http://www.sri.ro/upload/02.09.08.pdf. Interviu actual Ambasador în SUA, agent – după familie, KGB: pagina 2-3 loading... Întrebare, Victor Roncea: ”Care au fost motivele desfiinţării unităţii însărcinate cu riscurile zonale adiacente frontierelor, din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

(știre, gen breiking news: Straja-i dusă – ce a mai rămas din ea, s-a dus odată cu desființarea Z-etului)
http://www.sri.ro/upload/02.09.08.pdf.
Interviu actual Ambasador în SUA, agent – după familie, KGB:
pagina 2-3

loading...

Întrebare, Victor Roncea:


”Care au fost motivele desfiinţării unităţii însărcinate cu riscurile
zonale adiacente frontierelor, din cadrul blocului apărării Constituţiei,
succesoarea fostei UM 0110, unitatea ‘anti-KGB’?

Răspuns, Georgică fără frică Maior, ptiu:


”faptul că o unitate se desfiinţează, nu înseamnă că problematica în competenţa acesteia nu mai este gestionată, sens în care anumite responsabilităţi ale fostei UM 0110 se regăsesc acum, după cum am mai spus, într-o logică nouă, în cadrul structurilor responsabile în domeniul contraspionajului. Pentru a răspunde şi unor speculaţii din mass-media, trebuie să precizez că acest domeniu al contraspionajului a fost consolidat în mod semnificativ prin actualul proces de transformare.”

mai jos, iacă ”consolidarea”, ”logica” și ”transformarea”…
.
…n-a mai rămas nimic fraților, ne vor lua și pământul din jurul crucilor, ascultați ce vă zice mandea, puneți deoparte în buzunaru de la piept un căuș de pământ, cum făcui io la Aiud, că nu se știe dacă mai apucați să aveți parte de amintirea sângelui și sufletelor morților noștri ce au sfințit acest pământ…Ei nu se vor mai întoarce într-o zi, în nicio zi, am rămas de izbeliște, în super noapte, adio apusuri aurii, adio fântâni, s-a dus totul, ca un fum…(scuze de limbajul desueto-mistic, m-am cam trotilat de nervi tot citind Rapoarte și note și informări și Dosare de sute de pagini, pfff care sute? – mii – toate zic același lucru, am îmbulinat-o, ne-au spart, adio Românie plai cu flori, unde sunt ai tăi feciori, au fost duși în altă țară – nu se întorc la primăvară, și niciodată, în general, ca să fie clar)
.
deseori, comentatorii sunt la fel ori chiar mai istetzi și mai avizați decât mine…ca dovadă, comentariul de mai jos, al unui domn Toma, nu neapărat necredincios, cât riguros…
Intenționez cât de curând să cioplesc un fel de buturugă mică, poate poate împiedicăm căruța asta a ăstora de la open society bandidos, cățărați pe arșii de vii.
N-am mari idei de cioplire, am doar bardă și toporișcă, cine are chef să vină cu material lemnos, să punem de-o ambuscadă ceva, care cu o cracă, care cu un bolovan, o buturugă ceva, e binevenit. La jumatea mea de secol, din care altă jumate o petrecui pe potecă, cu barda în mână, nu mai contează decât ideea de a le fute ăstora traseul, că de izbândit nu vom reuși, părerea mea, sunt prea mulți, sunt prea organizați, prea mare Haita și ciuciu Gandalf, la noi nu vine nimeni la chemarea cornului, la noi e pa pa pa ura și la revedere, ne fug până și copiii din țară.

ne-au spart oricum, cum bine povestește domnu Toma de mai jos, totu e luat, ciordit, belit. Și dl Toma încă nu a citit ce scrie coleguțul Marcel Bărbătei, despre așa zisele retrocedări din Ardeal. 14000 de clădiri și peste 200 000 de hectare. Nu doar Ardealul s-a ciordit, ci cam toată România. Securiștii lui Iulică Vlad, blândul labărpensionar KGB, plus jido-țigănoii lui Ilici, plus „hamericanii” cu acșent moscovit tismănenian au ras totul. Solul, subsolul, apele, pădurile, sarea, petrolul, gazele, aurul, până și aerul s-a dat, mai sunt de tranzaționat sufletele copiilor noștri și crucile străbunilor.
Sper că măcar pentru astea din urmă ne-om bate…
.
Marius Toma
.
”De 15 ani, pana acum vreo maximum 5 ani se spunea ca 8% din terenul agricol al Romaniei era cumparat de straini.
Aveam dovezi atunci si am spus-o public de nenumarate ori, poate aude cineva, ca cifra era de cel putin 25%!
ACUM, marea majoritate a terenurilor de calitate sunt in posesia LOR. Majoritatea proprietarilor directi si indirecti erau un grup evreiesc, unii cu cetatenii duble, printre care si cadavrul ala ambulant de baba de 80 de ani, cu un amant de 25-30, pe care o tot afisau pe la PRO TV.

Numele ei e edificator.
Au dat mita secretarilor din majoritatea primariilor pentru a avea acces la proiecte de apa si canal, gaze si electricitate, infrastructura.
Am primit oferta de a intra in acest sistem acum zece ani, banii fiind dublati, uneori triplati, la fiecare aproximativ un an. Ca un bou roman, pardon, bun roman, am refuzat.
Aceeasi gasca avea conexiuni la varf si la un alt minister, unde au facut alte milioane de euro, in toata tara, prostind primariile cu… viteza (pentru cunoscatori!). Urmele, vizibile, ale prostiei exista si azi.

Astia au creat si bula imobiliara din Romania (a se vedea si cea din Ungaria, anterioara si cea care se pregateste in Basarabia).
Dosarele de infiintare ale celor 20 – 25 de firme exista inca, in copii.
Astia bagau la inaintare prosti de romani la cumparat terenuri, pe cateva sute de dolari hectarul, apoi preluau si revindeau intre ei terenurile. In cativa ani, cu ajutorul ziarelor si televiziunilor lor, au urcat, artificial, pretul terenurilor si caselor scumpe de 10 – 20 de ori. In ultima faza a schemei, intervenea un fond de investitii evreiesc sau cu actionari evrei, cumparau terenurile cu circa 100E/m.p., cu milioane de euro, corupeau expertul bancar sa accepte o suma umflata, depuneau garantie in banci si luau imprumuturi de zeci si sute de milioane de euro.

Apoi au plecat cu banii, neexistand acord de extradare cu Israel, care si din asta traieste. Toti astia doneaza 10% din afaceri statului cand se muta (ascund) acolo (vezi cazul Sorin Beraru).
Asa au cazut bancile, cu banii scosi din tara si pe care prostii de romani le-au “sponsorizat” la loc, prin injectia de 20 de miliarde de $ imprumutata de Boc de la FMI, Banca Mondiala si BERD.

Acesti bani nu au fost luati de Banca Nationala sa-i puna la dispozitia Statului Roman, pentru investitii aducatoare de profit, ci au fost dati bancilor comerciale (vreti sa vedeti si cine sunt actionari in cele mai mari?) care, cu profit, i-a imprumutat mai departe, dupa o lege facuta tot de smecherii astia mondiali, cu ani in urma.
Adica eu ma imprumut de la tine, cu dobanda, dar nu tin banii, nici macar nu-i vad, ci ei merg la frate-tu, care mi-i reimprumuta mie, STAT, tot cu dobanda, pentru ca eu sunt cretin si hoț si pun botul.

Acum ati inteles de ce e bătaia asta pe Basarabia, una dintre cele mai sarace tari de pe planeta asta?
Banii mafiotilor prosti de acolo si din Rusia o sa fie sifonati afara, pe aceeasi schema. Deja terenurile bune sunt cumparate si acolo.
Partea desteapta e ca ele sa nu mai fie re-cumparate de prosti, in faza finala si sa fie supravegheate bancile. Ce am putut, am facut, explicand situatia, cu multi ani in urma, unor baieti patrioti si cu functii de acolo. Se pare ca si de-aia “europenizarea” Republicii Moldova merge mai greu.
Restul, Dumnezeu cu mila!

Despre incercarea, postrevolutionara, caci a mai fost una, pe vremea lui Ceausescu, de a exporta cernoziom romanesc, dupa lucrari de “imbunatatiri funciare” – cel mai bun pamant pentru agricultura, ghici unde! – care se reface in cateva sute de ani, incercare facuta cu muuulti ani in urma, pe post de steril rezultat de la minele romanesti, alta data!
S-au ocupat si atunci niste patrioti de rasuflarea ei in presa, discret. Degeaba…
Stiti ca artizanii Rosiei Montana sunt si acum in functii mari, in asa zise “Regii” (fain nume, pus intentionat!), ministere, agentii dar sunt atat de discreti, incat apar foarte rar in presa.
Postarea facuta cu un an – doi in urma a disparut dupa cinci minute, cu toate datele si personajele implicate, pe aceeasi filiera statala si au ramas doar doua comentarii de la fosti colegi jurnalisti “civili”. Taare!
Nimic nu e intamplator! Nici macar… accidentele!”
.
și asta e doar o mică, mică secvență…

 

Sursa: George Roncea 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În caz de război, românii din Diaspora sunt obligaţi să se întoarcă în ţară, în termen de 10 zile. Proiectul MApN, în dezbatere publică
Declarația de adeziune a secuilor la Unirea cu România! Document „uitat” de secui dar și de istoria românească
În câţi ani va fi depopulată România
Klaus Iohannis, un tun de 15 miliarde de euro pentru ai lui!
BRIGADA NUFARUL IN ACTIUNE – Disperati sa desfiinteze Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie ca sa o scape pe Kovesi de dosare, procurorii din CSM au sesizat Inspectia Judiciara. Procurorul Cristian Ban pretinde ca seful SIIJ Gheorghe Stan ar fi scos din burta procentul de 70% dosare constituite pe sesizari din oficiu. In realitate, Stan s-a raportat doar la cauzele venite de la DNA, DIICOT si PICCJ, in timp ce Ban a prezentat o statistica la nivel national
Ce au în comun Iohannis și criminalul, în afară de faptul că ambii au fost șoferi de ocazie, unul conducea familii de canadieni în căutare de copii pt. adopții
CE va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale din Munții Făgăraș
DEZVĂLUIRI: Se coace cel mai mare dezastru din agricultura românească
Persecuțiile împotriva creștinilor au crescut puternic în 2018
Vremea ilegaliştilor. După ce Plăvanul a dat o lovitură de stat în urma incidentului de la Colectiv(neanchetat, desigur, deoarece ar fi ieşit la lumină iţele negre ale afacerii) a continuat permanent în direcţia slăbirii statului român.
Corupţia locală şi corupţia globală: istorii de deşteptat copiii
LAPAR: Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national. Fermierii români solicită rediscutarea Legii vânzării terenurilor agricole; LAPAR a depus o adresă la Ministerul Agriculturii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro