Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită

Distribuie!by Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită, Mikhaela Melenkova: loading...   „De „n” ori am scris că sunt total împotriva vaccinării copiilor. Una este să-mi vaccinez câinele și alta e să-mi vaccinez copilul. Vaccinurile distrug imunitatea naturală a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită, Mikhaela Melenkova:

loading...

 

„De „n” ori am scris că sunt total împotriva vaccinării copiilor. Una este să-mi vaccinez câinele și alta e să-mi vaccinez copilul. Vaccinurile distrug imunitatea naturală a organismului. Copilul meu nevaccinat nu se îmbolnăvește niciodată și e în colectivitate de la 18 luni, în timp ce alți copii se îmbolnăvesc de 2-3-4-5 ori pe an.
Vaccinurile lente, cum ar fi cel anti-rujeolic, pot rămâne ani de zile în țesuturile umane, manifestându-se mai târziu sub formă de encefalită sau scleroză multiplă. Ele reprezintă, de asemenea, „semințe potențiale” pentru apariția și dezvoltarea cancerului.


România este țara cu cel mai mare procent de copii vaccinați anti-TBC și cu cea mai mare incidență a acestei boli în Europa.
Vaccinurile produc imunizare doar la 40% din populație și au ca efecte adverse: boli autoimune, boli neurologice, autism, encefalită, diabet, sindromul morții subite a sugarului etc.
Nicio boală nu a fost eradicată datorită vaccinării, ci datorită îmbunătățirii condițiilor de trai și de igienă. În cazul variolei și a poliomielitei, singurele cazuri de boală care mai apar, se datorează exclusiv vaccinării, adică introducerii de material genetic viral în organism prin injectare.

Neîncrederea în vaccinuri a crescut în Franța de la 10% în 2005, la 40% în 2010.
Polonia a fost singura țară din Europa, care în 2009 a refuzat achiziționarea vaccinului împotriva virusului AH1N1.
În 2006, Streinu Cercel susținea că două milioane de români vor muri din cauza gripei aviare și amenința că cei care refuză să se vaccineze vor plăti costurile tratamentelor.
Vaccinul Pandermix a provocat la 800 de copii leziuni cerebrale grave, iar în UK s-au plătit 60 de milioane de lire despăgubiri la 60 de persoane victime ale acestui vaccin, în urma câștigării procesului.


Dr. Louis de Brouwer spune clar că vaccinarea este eroarea medicală a secolului: „Oamenii trebuie să afle despre cârdășia farmaco-medico-politică, ce dezinformează publicul și predică vaccinarea pentru a profita financiar. Vaccinarea inventată de Jenner și însușită de Pasteur nu are niciun fundament științific serios. Imunologia modernă demonstrează dimpotrivă, că actul vaccinal constituie o lezare grava a integrității sistemului imunitar, făcând din persoanele vaccinate veritabile rezervoare de virusuri.”
In Germania, UK, Olanda si Spania, vaccinarea nu mai este obligatorie, deoarece se consideră că multe cazuri de autism și scleroză multiplă se datorează vaccinării.”

O explicație referitoare la bebeluși infectați la Spitalul de Pediatrie din Pitești: „Pentru mine există doar două variante: laptele praf sau vaccinul. Vreau să văd dacă Ministerul Sănătații, MAI, Guvernul își permit să se atingă de mafia din industria farma sau de lapte praf.
Până una alta, acei copii mor. De fapt, nu au nicio șansă și vor fi sacificați pentru a nu se afla vinovații.

Studiile internaționale au demonstrat că sunt mult mai sănătoși copiii nevaccinați decât cei vaccinați, care sunt predispuși la tot felul de boli.
Pe lângă efectul materialului genetic viral, mai există efecte adverse și ale aditivilor care conțin mercur, aluminiu, formaldehida și OMG.”

 

 

Sursa:.cristina

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Camelia Smicală: „La baza sistemului de protecție a copilului din Finlanda ,stă o afacere de pedofilie”
Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”
O prezentatoare tv din România și-a închiriat casa unor REFUGIATI sirieni. Ce au lăsat în urma lor, GREU de descris: „Sunt INCAPABILI să se ADAPTEZE”
Khazara Nuland: „Vin sa inspectez colonia Romania…”. Carpelor de sters pe picioare de la Bucuresti, ati pregatit raportul catre stapana?
Forumul "creștinilor" LGBT din 2017 va avea loc la București. În 2016 a fost la Chișinău
Marșul disperării! Aloo! Televiziunile? Vă ocupați cu toți „mucoșii” din campania electorală, dar pe ei nu-i vedeți. Unde sunteți?
Iohannis îi ARUNCĂ ÎN AER toate calculele lui Dragnea. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al preşedintelui lasă tot PSD-ul FĂRĂ REPLICĂ
Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: ”Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!
Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA"
Mossadul nu doarme în front! Îmi scrie lettres d-amour!
A filmat cum sunt făcute delicioasele jeleuri. E ORIBIL! Faceți cunoscut asta tuturor
Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro